Geri pasiūlymai iš AliExpress: už mažiausią kainą išparduodama „Xiaomi“ barzdaskutė su LCD ekranu, paskutiniai „70mai“ vaizdo registratoriai iš Lenkijos sandėlio bei aklosios zonos veidrodėliai vos už 7€ (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Už mažiausią kainą parduodama „Xiaomi“ barzdaskutė - „Xiaomi MSN electric shaver Three-blade shaver LCD display intelligent control automatic full body washing USB Type-C charging“;

- Iš Lenkijos sandėlio „Xiaomi“ vaizdo registratoriai, paskutiniai vienetai - „70mai Rearview Mirror Dash Cam Wifi 1600P HD 70 Mai Dashcam Rear View Car DVR Camera Video Recorder G-sensor 24H Parking Monitor“;

- Reguliuojamas, plačiakampis automobilio veidrodėlis, leidžiantis matyti akląsias zonas - „Automotive Rear View Rotary Adjustable Wide-angle Blind Spot Mirror - Black Left Side“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už mažiausią kainą parduodama „Xiaomi“ barzdaskutė

  • Dabar ji parduodama už 36,71 €;
  • 45 %​ nuolaida;
  • mažiausia kaina;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tokią „Xiaomi“ barzdaskutę verta turėti bet kuriam vyrui. Ji palaiko tiek sausą, tiek drėgną skutimą, turi ryškų LCD ekraną, labai talpią bateriją ir ne tik.

„Xiaomi“ barzdaskutė yra išvaizdi ir padengta silikono danga, tad ją yra patogu laikyti rankoje.

Skutimo galva lengvai prisitaiko prie veido kontūrų ir barzdą galima skusti sausai arba panaudojant skutimo putas, gelį.

Ši barzdaskutė dirba abiem atvejais ir dviguba peiliukų išdėliojimo struktūra leidžia veidą nuskusti maksimaliai švariai.

Verta pažymėti ir tai, kad barzdaskutė turi ryškų LCD ekranėlį, kuriame matysite kiek yra likę baterijos energijos, kada metas barzdaskutę išvalyti bei ar barzdaskutė yra užrakinta.

Pastarasis dalykas yra labai pravartus ir ypač kelionių metu. Barzdaskutę galima užrakinti ir taip ji netyčia neįsijungs. Geras gamintojo sprendimas.

Barzdaskutė atitinka IPX5 standartą, tad yra atspari vandeniui, 8W galios ir aprūpinta 2500 mAh talpos baterija.

Ji yra įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu ir pilnai įkrautos baterijos energijos užteks net 3 valandoms.

Barzdaskutė yra 58,7 x 66 x 169,5 mm dydžio ir sveria tik 210 gramus. Puikus daiktas tiek namuose, tiek ir kelionių metu. 

Iš Lenkijos sandėlio „Xiaomi“ vaizdo registratoriai, paskutiniai vienetai - „70mai Rearview Mirror Dash Cam“

  • Dabar jis parduodamas už 37,52 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • 6,92 € už pristatymą į Lietuvą;
  • pristatys per 2-5 dienas.

Šių vaizdo registratorių Lenkijos sandėlyje liko vos keli vienetai ir tikėtina, kad už tokią gerą kainą parduodamų „70mai Rearview Mirror Dash Cam“ vaizdo registratorių greitai neliks. Juolab, kad ir pirkėjai juos įvertina 4,9 balais ir tvirtina, kad tai yra puikūs prietaisai.

„70mai Rearview Mirror Dash Cam“ vaizdo registratorius pasižymi 5 colių įstrižainės spalvotu ekranu, FHD (1600p) raiška fiksuojamu vaizdu, F1.8 diafragma, kuri užtikrina puikią vaizdo kokybę nakties ir dienos metu, dideliu 140 laipsnių matymo kampu, lengvu valdymu ir atminties kortelių palaikymu.

Standartinėje pakuotėje atminties kortelių nėra, tačiau jų iškart galima įsigyti iš to paties pardavėjo ir jos atkeliaus drauge su šiuo vaizdo registratoriumi. Palaikoma iki 64 GB atminties kortelė.

„70mai Rearview Mirror Dash Cam“ aprūpintas kokybišku Sony IMX335 jutikliu, kuris ir užtikrina gerą vaizdo kokybę. Prie to prisideda ir WDR techninis sprendimas.

Taip pat vaizdo registratorius palaiko ir tokias šaunias funkcijas, kaip G-sensor (smūgių jutiklis - pradedamas automatinis vaizdo įrašas, kam nors atsitrenkus į jūsų automobilį), 24 val. veikiantį automobilio statymo režimą, naktinį matymą, įrašo naujus vaizdo įrašus ant seniausių (Loop recording) ir kt.

Ši vaizdo registratorius turi 500 mAh talpos bateriją, kurios energija ir naudojama tuo metu, kai automobilis stovi aikštelėje.

„70mai Rearview Mirror Dash Cam“ palaiko WiFi bei darbuojasi su 70mai išmaniąja programėle (Android ir iOS). Tad tiesiog į telefoną galima atsisiųsti norimus vaizdo įrašus bei nuotraukas. Patogu ir paprasta.

Pirkėjai „70mai Rearview Mirror Dash Cam“ vaizdo registratoriumi yra labai patenkinti ir jam skiria itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Šioje apžvalgoje apie „70mai Rearview Mirror Dash Cam“ galite sužinoti daugiau. Bėda tik ta, kad apžvalgininkas ne angliškai kalba, bet nuo 6:30 min. pateikia su „70mai Rearview Mirror Dash Cam“ vaizdo registratoriumi padarytų vaizdo įrašų pavyzdžius:

Reguliuojamas, plačiakampis automobilio veidrodėlis, leidžiantis matyti akląsias zonas

  • Dabar jis parduodamas už 7,20 €;
  • už 1 vnt.;
  • 0,42 € už pristatymą į Lietuvą.

Tokie prie šoninių automobilių veidrodėlių priklijuojami papildomi veidrodėliai leis matyti tai, ko tiesiog neįmanoma pamatyti su tais tradiciniais veidrodėliais.

Šie veidrodėliai tinka praktiškai bet kokiam automobilio modeliui ir jo turimiems šoniniams veidrodėliams.

Čia tik atkreipkite dėmesį, kad pakuotėje rasite vieną veidrodėlį; kairįjį arba dešinįjį. Ir jei yra poreikis - galima juos įsigyti abu. Dešinysis yra dar pigesnis.

Pats veidrodėlis sveria tik 48 gramus ir prie įprasto automobilio veidrodėlio yra prilipdomas. Kaip tą teisingai padaryti - galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Veidrodėlį galima pakreipti 360 laipsnių kampu, bet prieš jį priklijuodami - nustatykite tinkamą žiūrėjimo kampą į automobilio galą.

Taip pat po to, kai pritvirtinsite šį veidrodėlį, bent 24 valandas nevažiuokite į automobilio plovyklą. Tegu veidrodėlis prilimpa tinkamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()