Geriausi Aliexpress pasiūlymai namams: labai simpatiško dizaino orų stotelė su spalvotu ekranu, termostatinis vandens maišytuvas už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna ir išskirtinai populiarus tarpdančių valytuvas (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Pirkėjų gerai vertinama ir labai simpatiško dizaino orų stotelė - „Baldr LCD Color Indoor Outdoor Weather Station + Remote Sensor Thermometer Snooze Clock Desk Alarm Clock“;

- Vonios termostatinis vandens maišytuvas - „New Arrival High Quality Bathroom Thermostatic Mixer Valve Shower Faucet Inelligent Bathtub Mixer valvola termostatica ZR960“;

- Išskirtinai populiarus ir gerai vertinamas tarpdančių valytuvas - „New 3 Modes Cordless Oral Irrigator Portable Water Dental Flosser USB Rechargeable Water Jet Floss Tooth Pick 5 Jet Tips 300ml“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirkėjų gerai vertinama ir labai simpatiško dizaino orų stotelė - „Baldr B0336“

  • Dabar ji parduodama už 33,39 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra viena naujausių „Baldr“ prekės ženklo orų stotelių ir pirmieji pirkėjai ją yra įvertinę itin aukštu 4,9 balų rezultatu.

Primename, kad „Baldr“ gamina labai kokybiškas orų stoteles ir tą patvirtina „BALDR (B0317)“ meteorologinę stotelę išbandęs apžvalgininkas - jis pateikė savo įspūdžius po dviejų metų naudojimo. 

Čia turime visiškai naujos kartos ir simpatiškesnio dizaino stotelę B0336 su spalvotu bei moderniu interfeisu. 

Ši stotelė yra maitinama su adapteriu, kuris atkeliaus drauge su stotele, arba galima įdėti 3 AAA tipo baterijas.

Stotelę galima pritvirtinti prie sienos arba pastatyti ant stalo, baldų ar bet kur, kur tik jums bus patogu.

„Baldr“ stotelė parodys kambario bei lauko oro temperatūrą, drėgmės lygį, šių parametrų pokytį, sudarys 12 val. orų prognozę, matysime Mėnulio fazę, laiką bei datą, baterijų energijos lygį ir kt.

Šaunu yra tai, kad galima reguliuoti ekrano ryškumą, tad bet kada galima ji padidinti bei pamažinti. Labai praktiškas dalykas.

Nakties metu galima jį sumažinti ir taip taupyti baterijų energiją, o dienos metu, kai kambaryje yra labai šviesu, padidinti ekrano ryškumą ir taip lengvai įžiūrėti pateikiamą informaciją.

Verta pažymėti, kad pakuotėje yra vienas lauko daviklis, tačiau jų galima įsigyti daugiau. Iš viso ši stotelė vienu metu palaiko iki trijų daviklių ir visų jų informaciją matysite „Baldr“ stotelės ekrane.

Šaunus dalykas. Taip galima patogiai stebėti įvairių patalpų ir lauko temperatūrą bei drėgmės lygį.

Pirkėjai „Baldr“ orų stotele yra labai patenkinti ir štai kelios jos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Išskirtinai geros kainos vonios termostatinis vandens maišytuvas

  • Dabar jis parduodamas nuo 46,24 €;
  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tokio tipo vandens maišytuvai Lietuvoje kainuoja bent 2 kartus brangiau, o dažniausiai kaina perkopia 300 € ribą.

Tad ieškantiems analogiško daikto už mažiausią kainą - šis Aliexpress parduodamas vonios vandens maišytuvas yra puikus pasirinkimas. 

Termostatinis maišytuvas greitai ir tiksliai reaguoja į vandens temperatūros pokyčius ir palaiko nustatytą vandens temperatūrą. Jei įvade vanduo atvėsta, jis automatiškai sumažina šalto vandens padavimą ir padidina karšto. Ir atvirkščiai. Nėra jokios elektronikos, valdymas vyksta mechaniniu būdu. 

Kokio lygio temeperatūra bus palaikoma, nustato vartotojas su viena rankenėle, su kita - kokio intensyvumo srovės pageidauja. Tokius maišytuvus galima jungti prie dušo sistemos, vonios snapo, kriauklėse tiek voniose, tiek virtuvėse, bidė ir t.t.

Pakuotėje gausime patį termostatinį vandens maišytuvą, o papildomas dušo žarnas ir kitus vonios priedus teks įsigyti atskirai.

Tokią praktiką dažniausiai taiko visos parduotuvės. Ir tai yra pliusas. Juk ne visiems reikia kitų priedų ir tenorima įsigyti tik tokio tipo vandens maišytuvą.

Pirkėjai juo labai džiaugiasi. Čia turime korozijai atsparų gaminį, chromuotos dangos, su keramikine kasete ir labai patogiu vandens padavimo bei temperatūros valdymu.

Štai kairiojoje maišytuvo pusėje yra valdymo ratukas, kuriuo kontroliuojama vandens srovė, o dešinėje maišytuvo pusėje valdoma vandens temperatūra.

Beje, vandens temperatūros ratukas yra sugraduotas, tad galima pasirinkti būtent tokią temperatūrą, kokios norisi. Itin patogus dalykas.

Pirkėjai šiam termostatiniam vonios vandens maišytuvui negaili pagyrų ir vienas sako atvirai:

„Nors tai ir ne puikiai visiems žinomo Hansgrohe prekės ženklo gaminys, bet kaip už tokią kainą - tiesiog nėra prie ko prikibti.

Prekė atkeliavo greitai, montavimo darbai užtruko vos 30 min. ir tie, kas turi mažų vaikų, tokio tipo vandens maišytuvą tiesiog privalo turėti.“

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos maišytuvo nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Išskirtinai populiarus ir gerai vertinamas tarpdančių valytuvas

  • Dabar jis parduodamas už 27,82 €;
  • 40 % nuolaida;
  • 0,48 € už pristatymą į Lietuvą.

Šį tarpdančių valytuvą Aliexpress parduotuvėje jau įsigijo beveik 6 000 pirkėjų, kurie paliko virš 2 800 atsiliepimų ir turime net 4,9 balų įvertinimą. Stebėtinai populiarus tarpdančių valytuvas.

Ir vienas jo privalumu yra tas, kad pakuotėje turime viską, ko tik gali prireikti: USB įkrovimo laidą ir net 5 skirtingus antgalius burnos higienai.

Antgalių įvairovė yra didelius pliusas. Taip šį tarpdančių valytuvą galima prisitaikyti prie asmeninių poreikių ir dantų būklės.

Pavyzdžiui, jei dantys ir kiek nelygūs arba šiuo metu turite kabes - tokiems žmonėms yra skirtas specialus antgalis.

Čia taip pat yra antgalis skirtas išvalyti palei dantenas esančioms vietoms ir liežuvio valymo antgalis. Pilnas komplektas vienoje vietoje ir nieko papildomai pirkti nereikės.

Plius, prie šio įrenginio funkcionalumo prisideda ir tai, kad jis palaiko tris vandens padavimo režimus: užtikrinamas 50, 80 ir 110PSI slėgis bei vandens srovė pulsuoja iki 1200 kartų per minutę.

Tai reiškia, kad juo gali naudotis vaikai bei tie žmonės, kurie iki šiol tokiu įrenginiu nesinaudojo. Beliks pasirinkti švelniausią vandens padavimo režimą ir taip po truputi pripratinti dantis bei dantenas prie naujo valymo būdo.

Patogu yra ir tai, kad šiame tarpdančių valytuve yra integruotas baterijos indikatorius, todėl visada žinosime kiek dar yra likę energijos.

Tarpdančių valytuvo baterija yra įkraunama su pakuotėje esančiu USB laidu. Tai padaryti užtruks 5 valandas, tačiau šį darbą bus galima pamiršti daugiau nei 15 dienų. Jokių laidų. Viskas labai patogu.

Be to, tarpdančių valytuvas atitinka IPX7 standartą, kas reiškia, jog jis yra absoliučiai atsparus vandeniui. Tad net jei patys ar vaikas netyčia jį įmestų į vandenį, šiam įrenginiui nieko blogo nenutiks.

Tarpdančių valytuvas turi permatomą 300 ml vandens talpą ir vieno valymo trukmė yra iki 2 minučių. Jame įdiegta ir apsauga, tad jei ir pamirštumėte jį išjungti - įrenginys pats išsijungs po 2 minučių darbo.

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos šiuo tarpdančių valytuvu yra labai patenkinti. Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas iš Lietuvos:

„Nerealiai geras daiktas! Nesuprantu kaip be jo gyvenau! Vis tarpdančių šepetėlį naudodavau, dabar nebereiks! Puikiai viską išvalo! Rekomenduoju! Atkeliavo per 2-3 sav.“

O štai kelios tarpdančio valytuvo nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()