Įspūdingi galiniai dviračio žibintai, automatiškai reaguojantys į stabdymą ir sustojimą, net 1000 Lm priekiniai žibintai ir geriausios kaukės dviratininkams: tūkstančiais perkami ir labai gerai vertinami „ROCKBROS“ priedai dviračiams (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Vienos perkamiausių priekinių lempų dviračiams, galima naudoti ir kaip žibintuvėlius - „ROCKBROS Bike Light Rainproof USB Rechargeable LED 2000mAh MTB Front Lamp Headlight Aluminum Ultralight Flashlight Bicycle Light“;

- Labai perkamos galinės lempos su automatiniu suveikimu - „ROCKBROS Bicycle Smart Auto Brake Sensing Light IPx6 Waterproof LED Charging Cycling Taillight Bike Rear Light Accessories Q5“;

- Perkamiausia kaukė dviratininkams - du oro vožtuvai lengvesniam kvėpavimui, labai geras dizainas, puikiai priglunda prie veido, galima naudoti su KN95 filtrais arba be jų - „ROCKBROS Cycling Face Mask Filter PM2.5 Anit-fog Breathable Dustproof Bicycle Respirator Sport Protection Dust Mask Anti-droplet“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ROCKBROS“ kompanija yra vienas garsiausių specializuotų dviračių aksesuarų gamintojų iš Kinijos - jos produktai yra labai populiarūs ir puikiai vertinami visame pasaulyje. Aliexpress yra oficiali „ROCKBROS“ parduotuvė, kur galima įsigyti praktiškai visą asortimentą.  Tolesniame rinkinyje - patys perkamiausi ir patys geriausi „ROCKBROS“ gaminiai, važinėjantiems dviračiu. 

Populiariausi „ROCKBROS“ priekiniai žibintai dviračiams, galima naudoti ir kaip žibintuvėlius

  • Dabar jos parduodamos nuo 12,96 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 53 % nuolaida;
  • iš Kinijos ir Ispanijos sandėlių.

 

Juos jau įsigijo virš 6 000 pirkėjų, turime beveik 2 400 atsiliepimų ir beveik tobulą įvertinimą - net 4,9 balus iš 5 galimų.

Pirkėjai iškart pabrėžia, kad galima rinktis net iš 9 skirtingų lempų modelių ir visa techninė informacija yra pateikiama štai šiose nuotraukose.

Bendri dalykai: visos lempos pagamintos iš tvirto aliuminio lydinio korpuso, turi įmontuotas įkraunamas baterijas, atsparios vandeniui, lengvai pritvirtinamos prie dviračių ir galima šias lempas naudoti, kaip įprastus žibintuvėlius.

Skirtumai būtų tokie, kad žibintuvėliai skiriasi savo dizainu, dydžiu, svoriu ir pagrindinėmis techninėmis specifikacijomis:

  • švietimo režimų turi nuo 3 iki 6;
  • maksimalus švietimo ryškumas kinta nuo 200 iki 1000lm;
  • maksimalus švietimo nuotolis kinta nuo 145 iki 235 metrų;
  • turimos baterijos talpa kinta nuo 1800 iki 4000 mAh;
  • atsparumo vandeniui klasė nuo IPX3 iki IPX6.

Tad prieš pasirinkdami konkretų žibintuvėlį - pasižiūrėkite į štai šias lenteles ir pasirinkite tai, ko jums asmeniškai reikia labiausiai. 

Pirkėjai iš Lietuvos šiomis priekinėmis dviračių lempomis/žibintuvėliais yra labai patenkinti ir tikina, kad prekės į Lietuvą atkeliauja greitai, gerai supakuotos ir kas svarbiausia - žibintuvėliai šviečia puikiai.

1000lm žibintuvėlio pilnai užtenka važinėtis po mišką, - tvirtina vienas pirkėjas iš Lietuvos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Įspūdingos „ROCKBROS“ išmaniosios galinės lempos su automatiniu suveikimu ir energijos taupymu

  • Dabar jos parduodamos nuo 17,76 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 30 % nuolaida;
  • iš Kinijos ir Ispanijos sandėlių.

Tai yra vienos perkamiausių „ROCKBROS“ kompanijos galinių lempų: jas jau įsigijo beveik 4 600 pirkėjų, turime kone 1 700 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart pažymi aukščiausią šios lempos pagaminimo kokybę - aliuminio lydinys - paprastą pritvirtinimą ir super praktiškas savybes.

Ši lempa palaiko 4 švietimo režimus ir automatiškai gali pereiti į miego režimą kai dviratis sustoja ir stovi ilgiau nei 30 sek. bei taip taupyti įkraunamos 400 mAh talpos baterijos energiją. Pastarosios užteks iki 50 valandų ir priklauso nuo pasirinkto švietimo režimo.

Esant nuolatiniam ir maksimalaus ryškumo švietimui - baterijos užteks 20 val. Beje, yra ir šviesos indikatoriai, kurie informuos apie baterijos energijos lygį.

Tačiau įdomiausia yra tai, kad šios lempos automatiškai pradeda šviesti, kai tik važiuojantis dviračiu pradeda stabdyti arba važiuoja labai nelygiais paviršiais - lempa reaguoja į vibracijas. Tokiu atveju lempos mirksėjimas pasikeičia ir taip informuoja kitus eismo dalyvius apie judėjimo pasikeitimą.

Šios lempos taip pat yra atsparios vandeniui - IPX6 standartas - tad su jomis galima drąsiai važinėti ir lyjant lietui.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiomis lempomis ir dalijasi keletų nuotraukų, kaip jos atrodo pritvirtintos prie dviračių ir kaip šviečia: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Perkamiausia „ROCKBROS“ kaukė dviratininkams - du oro vožtuvai lengvesniam kvėpavimui, labai geras dizainas, puikiai priglunda prie veido, galima naudoti su KN95 filtrais arba be jų

  • Dabar jos parduodamos nuo 8,72 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 22 % nuolaida;
  • iš Kinijos sandėlių.

Tai yra perkamiausia kaukė dviratininkams ir mėgstantiems aktyviai laiką leisti lauke: beveik 15 000 užsakymų, 700 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjai tvirtina, kad šios kaukės yra labai tamprios, puikiai priglunda prie veido - nugarinėje dalyje yra papildomas kaukės sutvirtinimas, tad jos laikosi labai tvirtai ir aktyviai judant.

Be to, ant nosies yra specialus spaustukas, tad kaukė maksimaliai kokybiškai priglunda prie veido ir apsaugo nuo bet kokios galimos taršos: smėlio, dulkių, išmetamųjų teršalų, žiedadulkių ir t.t.

Na, o du oro vožtuvai leidžia lengviau cirkuliuoti švariam orui ir taip palengvina kvėpavimą. Būnant fiziškai aktyviems, tai yra ypač svarbu.

Kaukėje esantys 5 sluoksnių filtrai sulaiko iki 0,03 mikrono dydžio dalales ir ši kaukė atitinka KN95 standartą, kas reiškia, jog sulaiko iki 95 proc. teršalų.

Verta pažymėti, kad pačią kaukė galima naudoti tiek, kiek tik norite. Belieka ją išplauti, išdviovinti ir vėl galima naudoti.

Tačiau jos viduje esančius filtrus reikia keisti ir tą daryti priklausomai nuo to, kaip dažnai naudosite šią kaukę ir kokio užterštumo aplinkoje būsite. 

Įprastai vieno filtro užtenka iki 30 dienų, nebent būsite ypatingai užterštoje aplinkoje. Bendrai, rekomenduojama iškart su kauke įsigyti ir papildomų keičiamų filtrų - standartiniame pakete į vienas filtras. 

Žinoma, kaukę galima naudoti ir be filtrų, tik tokiu atveju ji pačių smulkiausių dalelių jau nesulaikys, bet nuo smėlio ir stambesnių dalelių apsaugos puikiai.

Pirkėjai šiomis apsauginėmis kaukėmis yra patenkinti ir štai keletas jų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()