Ausinės, kurios driokstelėjo kaip reikiant: tūkstančiai pirkimų per pirmas anonso dienas, Bluetooth 5.0, aptX, cVc 8.0 technologija, net 6 val vienu įkrovimu ir visa tai už labai gerą kainą (Video)  ()

„Xiaomi“ ir kitos, pigias TWS ausines gaminančios kompanijos turėtų sunerimti. „EDIFIER X3“ tik ką pristatytos rinkai, o jas jau perka, kaip karštas bandeles. Tokio anonso sėkmės daug kas pavydėtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „EDIFIER X3“ belaidės TWS ausinės parduodamos už 24,79 €;
  • 48 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„EDIFIER X3“ TWS ausinės pristatytos prieš kelias dienas, o jas šluoja beprotiškais kiekiais - per pirmas anonso dienas keli tūkstančiai pirkimų. 

Atsiliepimų iš esmės kol kas nėra ir viskas suprantama. Tai yra absoliučiai naujas produktas ir dar nelabai kas jas spėjo išbandyti.

Tiesa, vienas atsiliepimas yra ir jo autorius duoda vos 1 balą iš 5. Kodėl toks žemas?

Čia būtina pasakyti, jog jis užsisakė „EDIFIER X3 Limited Edition“ TWS ausines. Jos niekuo nesiskiria nuo „EDIFIER X3“, tiesiog gausite gražesnę dėžutę, papildomą maišelį ausinėms ir dar menką dovanėlę.

Būtent tai pirkėjas užsisakė, tačiau jis galvojo, kad atkeliaus baltos spalvos ausinės, o atidaręs pakuotę pamatė, kad jos yra juodos spalvos.

Šiuo atveju jis yra dėl to piktas, bet iš tikrųjų ir pats kaltas. Jam ir pardavėjas paaiškino, kad perkant „EDIFIER X3 Limited Edition“ TWS ausines - pakuotėje bus juodos spalvos modelis. Tai yra aiškiai parašyta ir pagrindiniame pardavėjo puslapyje.

Gaila, bet ausines įsigijęs pirkėjas nei žodžio nepasakė apie pačių ausinių pagaminimo, garso kokybę ir kt., o tik piktinasi dėl spalvos.

Ką gi, rekomenduojame rinktis aiškiai parodytą baltos arba juodos spalvos „EDIFIER X3“ ausinių variantą arba ir tą patį „EDIFIER X3 Limited Edition“. Tik šiuo atveju jos bus tik juodos spalvos.

Kalbant apie pačias „EDIFIER X3“ belaides ausines, tai jos yra įdomios ir dėl to, kad „EDIFIER“ kompanija su jomis taikosi į pačių pigiausių TWS ausinių segmentą.

Peržvelgus „EDIFIER“ ausinių pasiūlą matyti, kad daugelis jų yra kiek brangesnės nei konkurentų. 

Dabar „EDIFIER X3“ taiko tiesiai į tą kategoriją, kurioje kaunasi tokie gamintojai, kaip „Tronsmart“ ir visa armija „Xiaomi“ bei jos dukterinių prekės ženklų: „Redmi“, „QCY“, „Haylou“ ir kt.

Ir peržvelgus „EDIFIER X3“ technines specifikacijas tampa akivaizdu, kodėl jas pirkėjai taip masiškai perka.

Tiesiog už tokią kainą, tai yra puikus pasiūlymas. Ir atsižvelgiant į tai, kad „EDIFIER“ iki šiol gamino itin kokybiškas ir kiek brangesnes ausines, vargu ar gamintojas leis sau pasišiukšlinti.

Taigi, „EDIFIER X3“ aprūpintos Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir drauge atkeliauja jau standartu tampantis aptX palaikymas. Dėka šios technologijos, garsas perduodamas dar greičiau, ryšis išlieka stabilesnis ir kas svarbiausia - garso kokybė ženkliai pagerėja.

aptX prieš gerus metus buvo tik brangių ausinių bruožas, tačiau dabar net ir pigios ausinės palaiko šį techninį sprendimą. 

Kitas svarbus „EDIFIER X3“ belaidžių ausinių bruožas, kad jos yra TWS ausinės. Tai reiškia, kad jas galima naudoti tiek abi iškart, tiek ir po vieną. Labai patogus dalykas, ypač tiems, kurie jas naudos, kaip laisvų rankų įrangą.

Čia tuo pačiu pravers ir cVc 8.0 techninis sprendimas. Dėl jo pagerėja garso kokybė, mikrofonai dirba dar geriau ir pašalinamas aplinkos triukšmas, kas reiškia, jog pokalbių metu mūsų pašnekovas mus girdės puikiai.

„EDIFIER X3“ ausinės yra išvaizdžios, ergonomiškos formos, dėl ko jas yra patogu dėvėti ilgą laiką bei sportuojant.

Jos atitinka IPX5 standartą, tad yra atsparios prakaitui bei vandeniui. Su šiomis ausinėmis galima keliauti tiek į sporto salę, tiek ir į lauką pabėgioti.

Kaip ir galima įtarti, „EDIFIER X3“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip yra valdoma muzika, perjungiamos dainos, paleidžiamos/sustabdomos, keičiamas garso lygis, atsiliepiama į skambučius bei jie nutraukiami, iškviečiami balso asistentai.

„EDIFIER X3“ ausinės suporuojamos su išmaniaisiais telefonais ir dėka naujojo Bluetooth 5.0 techninio sprendimo - signalas išlieka stabilus bet kokiomis sąlygomis. Plius, tai tuo pačiu leidžia taupyti baterijų energiją.

Galiausiai, baterijos. Čia „EDIFIER“ tikrai pasistengė. Vieno ausinių įkrovimo užtenka 6 val., o iš viso užtikrinama net 24 val. muzikos klausymo trukmė. Tokioje kainų kategorijoje „EDIFIER X3“ iškart šauna į lyderes. Tiesiog nuostabūs rezultatai.

Įvertinus visas šias „EDIFIER X3“ TWS ausinių savybes ir jų kaina tampa gana akivaizdu, kodėl pirkėjai jas perka, kaip pašėlę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()