Išbandė naujos kartos „Xiaomi SOOCAS ET2“ elektrinį skustuvą - atrodo kaip vienkartinis skustuvas, pritaikytas barzdos priežiūrai, plaukelių patrumpinimui („Xiaomi SOOCAS ET2“ apžvalga, testai, Video)  ()

„Xiaomi SOOCAS ET2“ elektrinis skustuvas yra vienas naujausių kompanijos produktų. Ir pirmieji pirkėjai jį vertina itin gerai, tačiau kaip jis iš tikrųjų darbuojasi? Štai šis apžvalgininkas jį išbandė ir skutimo kokybę palygino su kitu „Xiaomi“ skustuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi SOOCAS ET2“ elektrinis skustuvas atkeliauja simpatiškoje dėžutėje.

Jos priekyje yra pavaizduotas pats skustuvas, o ant nugarėlės surašytos pagrindinės techninės savybės.

Šis skustuvas tyliai darbuojasi; yra atsparus vandeniui – IPX7 standartas; gali dirbti 10 minučių ir tada automatiškai išsijungia – taip saugoma baterijos energija, jei netyčia skustuvą paliktumėte įjungtą; turi įkraunamą bateriją, kuri įkraunama per C-tipo USB jungtį ir t.t.

„Iš visų specifikacijų galima numanyti, kad Xiaomi SOOCAS ET2 bus nuostabus elektrinis skustuvas, tačiau pasižiūrėkime į jį įdėmiau ir išbandykime.“

Pakuotės viduje rasime patį „Xiaomi SOOCAS ET2“ elektrinį skustuvą, įkrovimui skirtą C-tipo USB laidą, naudojimosi instrukciją, maišelį, valymo šepetėlį ir pritvirtinamą antgalį. Jis skirtas barzdos priežiūrai, plaukelių patrumpinimui.

Apžvalgininkas tvirtina, kad turi įsigijęs įprastą vienkartinį „Xiaomi“ skustuvą. Jis turi 5 peiliukus ir dar vieną šone, skirtą žandenų formavimui, tačiau tai visgi įprastas vienkartinis skustuvas.

„Bet, manau, kad jis šiuo atveju bus labai tinkamas palyginti su Xiaomi SOOCAS ET2 elektriniu skustuvu.

Pastarasis modelis palaiko sausą ir drėgną skutimą, yra atsparus vandeniui, tad jį galima drąsiai plauti po vandeniu (1:05 min.).“

„Be to, viršutinę šio skustuvo dalį taip pat galima nuimti (1:15 min.) ir viską išplauti. Žinoma, tuo atveju jei čia išvis kas nors sugebės patekti.

Antgalis prie Xiaomi SOOCAS ET2 pritvirtinamas labai paprastai (1:23 min.) ir uždėtas jis atrodo štai taip.“

„Xiaomi SOOCAS ET2“ testavimas, palyginimas su įprastu „Xiaomi“ skustuvu

„Xiaomi SOOCAS ET2“ elektrinio skustuvo testavimas prasideda nuo 1:39 min. ir apžvalgininkas tvirtina, kad dešinę veido pusę skus su įprastu „Xiaomi“ skustuvu, o kairę veido pusę su „Xiaomi SOOCAS ET2“ elektriniu skustuvu.

Ir kaip gi darbuojasi naujasis elektrinis „Xiaomi“ skustuvas?

„Manau, kad visai gerai. Barzdą jis nuskuta tikrai kokybiškai, nors ir veikimo principas yra visai kitoks nei įprasto Xiaomi skustuvo.

Pastarojo skutimo galva daugiau atsilenkia, jos yra didesnis pasvirimo kampas. Nors ir elektrinio Xiaomi skustuvo galvutė gali pasikreipti 40 laipsnių kampu, tačiau akivaizdu, jog jame esanti spyruoklė yra tvirtesnė.“

„Vienas Xiaomi SOOCAS ET2 elektrinio skustuvo minusų yra tas, kad jo peiliukai nėra keičiami. Čia tik nusiima visa jo galva, tad su laiku turėtų atsirasti galimybė įsigyti tokių keičiamų skustuvo galvų. 

Vertinant bendrai, man šis Xiaomi SOOCAS ET2 elektrinis skustuvas labai patiko. Mačiau, kad yra vos vos pigesnis variantas, kur dedamos baterijos, bet man kur kas patogesnis yra šis variantas, su įkraunama baterija.“

Kaina

„Xiaomi SOOCAS ET2“ elektrinis skustuvas:

  • Aliexpress - 25,25 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 0,99 € už siuntimą į Lietuvą.

Paprastas 5 ašmenų „Xiaomi“ skustuvas

  • Aliexpress - 40,00 €;
    • 40 % nuolaida;
    • 2,25 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()