„Iš pradžių ji kainavo nežmoniškai brangiai, bet dabar – pigiau jau ir nebūna“: daugiau nei 10 „Xiaomi“ kuprinių turintis apžvalgininkas liko sužavėtas – „Xiaomi 90 Fun dabar yra mano mėgstamiausia kuprinė“ (apžvalga, Video)  ()

„Kiekvienas žmogus turi savo mėgstamą daiktą ir praktiškai visi mėgsta kuprines. Tad naujoji Xiaomi 90 Fun kuprinė dabar tampa mano pačia mylimiausia ir daugiau nei viena kita iki šiol išbandyta kuprinė man tokio įspūdžio nepaliko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi jau daugiau nei 5-eri metai, kaip pardavinėja įvairias kuprines. Aš jų savo kolekcijoje turiu daugiau nei 10 ir turiu pasakyti, kad su kiekvienu nauju Xiaomi modeliu lieku vis labiau nustebintas.

Nejau kuprinę galima padaryti dar geresne? Pasirodo, kad Xiaomi tai pavyksta. Marketingo ir technologijų specialistai ne veltui valgo duoną. Jie ją tikrai užsidirba.

Kiekvienas naujas Xiaomi kuprinių modelis tampa pagamintas vis kokybiškiau, yra vis įdomesnis ir turiu pasakyti, kad gražesnis.

Gal tai ir skamba, kaip iš reklaminio klipo, bet ši Xiaomi kuprinė tikrai labai šauni. Žinoma, „dėdėms“ virš 30 metų ji gal ir nepatiks. Juk ne visi išdrįs su tokiu modeliu keliauti į ofisą, bet šiaip – puikus produktas.“

Aliexpress - 29,66 €;

  • 55 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Kuprinė atkeliavo įprastoje pakuotėje. Viskas tvarkingai. Aš įsigijau pilkos spalvos kuprinę, bet pasiūloje yra ir mėlynos spalvos.

Vienas didžiausių pliusų, kad Xiaomi 90 Fun viduje turi atskirą, užsegamą skyrių, skirtą 14 colių dydžio kompiuteriui (1:35 min.). Labai geras sprendimas.

Beje, galima įdėti net 17 colių nešiojamą kompiuterį. Man tą padaryti pavyko, bet tada kuprinė atrodo kiek keistai. Tokia išsitempusi, bet su 15 colių kompiuteriu viskas bus puiku.

Viduje turime ir kitų įvairaus dydžio skyrių į kuriuos susidėsime planšetinius kompiuterius, užrašų knygutes, vandens buteliuką ir t.t.“

Užtrauktukai labai kokybiški, metaliniai, vaikšto lengvai. Kuprinė taip pat yra atspari vandeniui, tad lietų ištvers. Bendrai, puiki pagaminimo kokybė.“

„Kalbant apie kuprinės nugarinę dalį, tai ji yra paminkštinta, kaip ir patys diržai. Pastarieji yra platūs ir kuprinę nešti yra patogu.

Nors Xiaomi 90 Fun ir nėra skirta nešioti dideliems svoriams, bet aš į ją sugebėjau sutalpinti įvairių daiktų, kurių bendras svoris siekia 18 kg.“

„Su kuprine vaikščioti yra patogu ir man itin patiko, kad jos viršuje yra papildomai segtukai. Taip kuprinė išlaiko savo formą ir visi daiktai lieka savo vietose.

Man patinka ir tai, kad kuprinė turi specialų diržą, dėl ko šią kuprinę yra patogu pritvirtinti prie kelioninio lagamino. Na, o rankena, skirta nešti Xiaomi 90 Fun kuprinei, yra tvirta, kokybiška ir patogi.

Tuščia kuprinė sveria 800 gramų.“

„Norite žinoti, kaip kuprinė atrodys ant jūsų? Jei esate 182 cm aukščio ir sveriate apie 78 kg, tai ši kuprinė ant jūsų atrodys štai šitaip (2:53 min. ir žiūrėti titulinę nuotrauką aut. past.).

Kuprinė užsegama ne tik per plotį, bet ir per ilgį, kas yra tikrai patogu. Beje, kuprinė yra labai talpi. Aš į ją galiu įdėti pripustą futbolo kamuolį ir kuprinėje lieka gausybė laisvos vietos (3:20 min.).

Vidinė kuprinės dalis yra geltonos spalvos ir čia yra net dvi vietos vandens buteliukams ir įvairaus dydžio skyrių.“

„Kuprinės medžiaga labai tvirta, siūlės geros. Kaip jau minėjau, kuprinė atspari vandeniui. Ją naudojau įvairiomis sąlygomis ir Xiaomi 90 Fun išliko puikios būklės. Ji nebijo lietaus ir yra itin tvirta.

Užtrauktukai atsegami vertikaliai bei horizontaliai, tad prie kuprinės turinio yra labai greita ir patogu prieiti.

Aš šią kuprinę pirkau už 33 eurus ir nesigailiu nei dėl vieno išleisto cento. Manau, kad Xiaomi 90 Fun yra verta ir visų 65 eurų.

Xiaomi 90 Fun kuprine esu labai patenkintas ir ją rekomenduoju jauniems bei tiems, kurie save tokiais laiko.

Tik atminkite, kad šioje kuprinėje jokių apsaugų nuo vagių nėra, kaip ir slaptų bei kreditinėms kortelėms skirtų kišenėlių. Bet Xiaomi 90 Fun kuprinė labai patogi.

Kodėl tokių modelių prekyboje yra mažai? Nes juos pagaminti yra brangu ir kai tik rinkoje pasirodė Xiaomi 90 Fun, jos kaina taip pat buvo kosminė. Dabar jau nukrito žemiau 35 eurų ir toks pasiūlymas yra puikus.“

Speciali akcija

„Xiaomi 90 Fun“ kuprinė:

  • Aliexpress - 29,66 €;
    • 55 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(12)
(-12)

Komentarai ()