Patys populiariausi „SANNCE“ saugumo kamerų komplektai tiesiai iš Čekijos bei Ispanijos sandėlio - iki 5MP raiška, 8 kanalai, POE pajungimo, puiki vaizdo kokybė ir labai geri pirkėjų atsiliepimai (Video, Pirkėjų atsiliepimai)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-05-29 10:08
baikit krušt smegenis skaitytojams. pažiūrėkit kokį mėšlą rašot: jūsų pačių dienos/nakties paveiksliuko pavizdyje ne tik visksa atrodo taip pat (visos mašinos ten pat stovi ir t.t.) bet ir data/laikas kamputyje identiški. Gaila, bet čia jau gariūnų auto turgaus nesąmonės prasidėję... p.s. kur dingo žmogus? Ogi kartu su dviračiais nufotošopintas lauk. Tuo pačiu nukentėjo ir kelio žymėjimo linija. Jei kas turit patirties gal galit parašyti skundą kokiam reklamos priežiūros ar žurnalistikos skyriuj?
robertasdd 2020-05-31 21:56
90% apzvalgu buna "atvyko per n dienu, supakuota gerai, grazus, dar nenaudojau, bet daiktas superinis". todel y jas lygiuotis nelabai galima. aisku gaila, kad t.lt butent jas ir vercia. o manau didesne reklama butu, jei papointintu pirstu y fotoshopintus imagus ir kitas reklamines kliauzas, bei atrinktu realiu naudotoju atsiliepimus ne apie siuntimo kokybe, o apie produkto savybes ir jo naudojimo ypatumus.