Patys populiariausi „SANNCE“ saugumo kamerų komplektai tiesiai iš Čekijos bei Ispanijos sandėlio - iki 5MP raiška, 8 kanalai, POE pajungimo, puiki vaizdo kokybė ir labai geri pirkėjų atsiliepimai (Video, Pirkėjų atsiliepimai)  (2)

Tai yra vieni populiariausių „SANNCE“ saugumo kamerų komplektai - itin paprastas POE pajungimo sprendimas, iki 5MP, naktinis režimas, reagavimas į judesį, galimybė prijungti prie įvairių įrenginių ir peržiūrėti vaizdo medžiagą būnant bet kuriame pasaulio krašte ir daugybė kitų privalumų. Pirkėjai šiems komplektams negaili pagyrų ir dažnas jų džiaugiasi puikia pagaminimo bei vaizdo kokybe ir super greitu pristatymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SANNCE“ 4-urių kanalų, 2MP, POE IP saugumo kamerų komplektas - vaizdo registravimo įrenginys ir 4 kameros, be HDD disko:

  • Aliexpress - nuo 113,88 €;
    • 39 % nuolaida;
    • Čekijos sandėlio;
    • 19,66 € už siuntimą į Lietuvą;
    • papildomai galima įsigyti 1 TB kietąjį diską.

„SANNCE“ 8-urių kanalų, 5MP, POE IP saugumo kamerų komplektas - vaizdo registravimo įrenginys ir 4, 6 arba 8 kameros, be HDD disko:

  • Aliexpress - nuo 174,23 €;
    • 52 % nuolaida;
    • iš Čekijos/Ispanijos sandėlių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • papildomai galima įsigyti iki 2 TB kietąjį diską.

Šie du „SANNCE“ stebėjimo kamerų ir jų sistemų komplektai yra vieni populiariausių Aliexpress parduotuvėje ir turime šimtus pirkimų, daug pirkėjų atsiliepimų ir komplektai yra labai gerai vertinami.

Žinoma, jie tarpusavyje šiek tiek skiriasi ir toliau įvardysime jų pagrindinius privalumus bei komplektų skirtumus.

Dalį 2MP ir 5MP komplektų skirtumų jau galite matyti ir iš žemiau pateiktų 2 nuotraukų.

Registravimo įrenginiai bei kameros skiriasi savo išvaizda, tačiau abiem atvejais metalinio korpuso kameros gali darbuotis lauke ir atitinka IP66 standartą - jos nebijo lietaus, šalčio, karščio ir yra pilnai pritaikytos darbui lauko sąlygomis. Gali veikti nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje.

Akivaizdu, kad tarp 2MP ir 5MP kamerų yra esminis skirtumas - raiška. Nors abiem atvejais kameros turi 3,6mm objektyvus, dėl ko matymo kampas siekia 70 laipsnių, tačiau 2MP kameros raiška siekia 1920 x 1080, o 5 MP kameros - 2560 x 1920. Skirtumas akivaizdus.

Plius, nors abi kameros palaiko naktinį matymą ir nakties metu vaizdą fiksuoja iki 30 metrų, bet 2MP kamera turi 24 IR jutiklius, o 5MP kamera jau 36 + palaiko WDR sprendimą, dėl ko nakties fiksuojamo vaizdo kokybė yra ženkliai geresnė.

Pagrindinis šių kamerų bendrumas ir vienas didžiausių privalumų yra tas, kad jos prie vaizdo registravimo sistemos pajungiamos per POE jungtį. Tai reiškia, kad tuo pačiu laidu kameros gauna maitinimą ir prieigą prie interneto.

Beje, visų komplektų atveju vaizdo registravimo įrenginiai turi tas pačias jungtis: 3 USB, HDMI, VGA, LAN, audio aparatūrai ir kt.

Skirtumus tik tas, kad 4-urių kanalų atveju galėsite prijungti 4 kameras, o 8-nių kanalų atveju galėsite prijungti iki 8 kamerų.

Kalbant apie vaizdo raišką, verta paminėti ir dar vieną labai svarbų skirtumą. 2MP kamerų atveju palaikomas H.264 vaizdo glaudinimo formatas, kas iš principo yra gerai. 

Visgi, 5MP komplekto atveju jau palaikomas pažangesnis H.264+ vaizdo glaudinimo formatas, kas reiškia, kad vaizdo kokybė išlieka tokios pat geros kokybės, bet failai užima mažiau vietos kietajame diske.

Ir užima ženkliai mažiau vietos. Lyginant H.264 su H.264+, net iki 50 proc. mažiau. O tai reiškia, kad, pavyzdžiui, 1 TB talpos kietajame diske tilps daugiau įrašytos vaizdo medžiagos.

Abu komplektai palaiko išmaniąją „SANNCE Vision“ programėlę - iOS ir Android - ir visą informaciją galima labai patogiai peržiūrėti telefono ekrane.

Taip pat tą galėsite padaryti ir planšetėje, kompiuteryje ar bet kuriame kitame ekrane, prie kurio būsite prijungę šias sistemas.

Šauniausia, kad ir kuriame pasaulio kampelyje jūs bebūtumėte, visada galėsite savo telefone matyti kas dedasi aplink jūsų namus, parduotuvę ar darbovietę.

Tereikės telefonu prisijungti prie interneto ir taip galėsite pilnai valdyti šias sistemas, peržiūrėti įrašus ir ne tik matysite, kas vyksta, bet ir girdėsite, kadangi kamerose yra integruoti mikrofonai.

Be viso to, dar kameros reaguoja į jų regimajame lauke vykstantį judėjimą ir apie nekviestus svečius informuoja pranešimu bei užfiksuota įsibrovėlio nuotrauka ar vaizdo įrašu.

Čia yra labai gerai, kad patogioje programinėje sistemos įrangoje galima keisti jautrumo lygį bei nurodyti kada norite, kad ši funkcija veiktų, kada būtų deaktyvuota ir net nurodyti padidinto jautrumo zonas.

Pavyzdžiui, prie namų durų, garažo vartų ar gatvėje pastatyto automobilio. Itin naudingos funkcijos, kurias palaiko tiek 2MP, tiek ir 5MP komplektai.

Tad štai kokie yra 2MP ir 5MP sistemų skirtumai bei panašumai. Didžiąją dalį funkcijų ir galimybių gausite pasirinkę bet kurį iš šių komplektų variantų, bet 5MP kamerų pagrindinis privalumas yra jų aukštesnė vaizdo raiška ir ypatingai tai turėtų jaustis naktinio filmavimo metu.

 

Taip pat ir pažangesnis H.264+ vaizdo glaudinimo sprendimas leis sutaupyti vietos kietajame diske, kas leidžia pasirinkti mažesnės talpos HDD diską ir tuo pačiu sutaupyti pinigėlių.

Pirkėjų pagrindinės mintys ir kelios nuotraukos

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais „SANNCE“ saugumo kamerų komplektais ir dalijasi keletų jų nuotraukų, kaip jie atrodo išpakuoti 1 foto, 2 foto, pritvirtintos kameros 3 foto ir kaip sistema veikia prijungta prie monitorių ir suporuota su išmaniuoju telefonu - tuo pačiu matoma ir fiksuojamo vaizdo kokybė dienos ir nakties metu: 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pirkėjai yra labai patenkinti greitu sistemų pristatymu, kadangi jos siunčiamos iš Europos sandėlių, puikia pagaminimo ir vaizdo kokybe. Štai pora informatyviausių pirkėjų komentarų:

  • A***e: „Labai geras kamerų komplektas. Atkeliavo vos per 8 dienas. Pardavėjas atsako į visus klausimus ir greitai reaguoja. Komplekto pagaminimo kokybė puiki ir pakuotėje yra viskas, ko tik gali prireikti. Beje, atkreipiu dėmesį, kad dviems kameroms skirti laidai yra 15 metrų ilgio, o kitiems dviems po 25 metrų ilgio (čia kalbama apie 2MP kamerų komplektą aut. past.).“
  • F***s: „Esu nepaprastai patenkintas savo pasirinkimu! Iš tikrųjų kamerų sistemos keliauja ne iš Čekijos, bet iš Vokietijos sandėlio, tad iki manęs, iki Belgijos, jos atkeliavo vos per 4 dienas nuo užsakymo. Ekstremalus greitis. Kameros yra labai tvirtos - aukščiausia pagaminimo kokybė. O pats vaizdo registravimo įrenginys išvaizdus ir visiškai nekaista. Dėl to galite būti absoliučiai ramūs. Sistemos sujungimas yra vienas paprasčiausių ir net mažai ką apie tokius įrenginius išmanantis žmogus viską teisingai padarys iš pirmo karto. Kai viską sujungsite, toliau vadovaukitės ekrane pateikiamomis instrukcijomis. Programėlė veikia puikiai. Beje, vaizdo įrašymo įrenginys prijungiamas prie interneto laidu (RJ45). Pakuotėje rasite visus reikalingus priedus kamerų pritvirtinimui ir visos sistemos pajungimui. Už 100 eurų ir dar be HDD disko, jūs gaunate puikų prietaisą. Paprastas sujungimas ir parengimas darbui, plius gaunate pranešimus jei kas nors filmuojamoje teritorijoje vaikštinėja. Naktinis režimas taip pat dirba labai gerai. Turbūt vienintelis minusas, kad reikia surasti lauke vietą, kur būtų negaila išgręžti skylutes ir pritvirtinti kameras. O taip - puikus  daiktas. Rekomenduoju!!“

O šiame vaizdo įraše galite matyti, kaip reikia pajungti „SANNCE“ saugumo kameras ir pradėti naudotis šia vaizdo stebėjimo sistema:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai (2)