Su tokiais laikrodžiais tiek į darbą, tiek ir į sporto salę ar net baseiną - nauji, funkcionalūs, labai geros kainos ir puikiai vertinami laikrodžiai taupiems (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Labai išvaizdus išmanusis laikrodis su skambino ir nuotolinio muzikos grotuvo valdymo galimybėmis - „GIINKWE IWO W26 Smart Watch Series 6 with Call Message Reminder iwo 12 Pro Smartwatch W26 Smart Watches IWO 13 for Android IOS“;

- Moteriškas, išvaizdus išmanusis laikrodis su daugybe naudingų funkcijų - „Women Smart Watch Fashion Sport Heart Rate Monitor Multi-Function Measurement,Turning Wrist Bright Screen Waterproof Smartwatch“;

- Klasikinis moteriškas laikrodis su labai stilingu dizainu ir gera kaina - „JAPAN MIYOTA 2035 Quartz Movement Simple Design Luxury Gift Stainless Steel Band Curved Face Blue Rose Gold Watches For Women“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai išvaizdus išmanusis laikrodis su skambino ir nuotolinio muzikos grotuvo valdymo galimybėmis - „GIINKWE IWO W26“

  • Aliexpress - nuo 16,85 €;
  • 28 % nuolaida;
  • 0,46 € už siuntimą į Lietuvą.

Vienas naujausių išmaniųjų laikrodžių ir tampantis vis populiaresniu tarp Aliexpress pirkėjų. Turime virš 320 užsakymų ir tobulą 5 balų įvertinimą.

„GIINKWE IWO W26“ yra labai išvaizdus ir Apple Watch laikrodžius primenantis išmanusis laikrodis.

Cinko lydinio korpusas, valdymo mygtukas, keičiamas dirželis ir pastarųjų galite iškart įsigyti tokių, kokių norite.

Ekranas yra 1,75 colių įstrižainės HD IPS, 320 x 385 raiškos. Reaguoja į prisilietimus, šiek tiek lenktas, 2.5D tipo.

Be gražios išvaizdos ir labai geros kainos, „GIINKWE IWO W26“ stebina savo funkcijų gausa. Jis turi integruotus mikrofoną bei garsiakalbį, tad Bluetooth 3.0/4.0 ryšiu suporavus su savo išmaniuoju telefonu (iOS ir Android), galėsite palaikyti skambučius.

Kai kas nors iš artimųjų skambins į telefoną, galėsite atsiliepti su „GIINKWE IWO W26“ laikrodžiu ir per jį kalbėtis su savo pašnekovu. Taip pat iš laikrodžio galima paskambinti kitiems. Labai patogios ir tokioje kainų kategorijoje dar ganėtinai retai sutinkamos funkcijos.

„GIINKWE IWO W26“ taip pat praneš apie gautas SMS ir socialinių tinklų žinutes. Kadangi laikrodis palaiko įvairias kalbas - anglų, rusų, lenkų ir kt. - tai ir simboliai bus tokie, kokie ir turi būti.

Nepamirškime ir to, kad „GIINKWE IWO W26“ yra išmanusis laikrodis ir skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas bei palaiko 10 skirtingų sporto režimų: bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, joga ir t.t.

Nors „GIINKWE IWO W26“ atitinka IP68 standartą ir visiškai nebijo vandens, tačiau plaukimo režimo čia nėra.

Išsamią fizinės veiklos statistiką galima peržiūrėti Fundo Pro programėlėje. Taip pat joje pilnai valdyti šį išmanųjį laikrodį ir pasirinkti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus ir t.t.

Šaunu ir tai, kad „GIINKWE IWO W26“ nuolat seka širdies ritmą, išmatuoja EKG ir net kūno temperatūrą. Taip pat palaikomas ir miego sekimas.

Su juo galima nuotoliniu būdu valdyti telefone esančią kamerą ir muzikos grotuvą.

Dar „GIINKWE IWO W26“ turi žadintuvą, kalendorių, chronometrą, skaičiuotuvą, primena apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje. Šaunus išmanusis laikrodis su ganėtinai talpia ir įkraunama 220 mAh talpos baterija. Pirkėjai yra labai patenkinti „GIINKWE IWO W26“.

Moteriškas, išvaizdus išmanusis laikrodis su daugybe naudingų funkcijų

  • Aliexpress34,92 €;
  • 80 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Atrodo, kaip klasikinis moteriškas laikrodis, bet jis savyje turi ir daugybę išmaniojo laikrodžio funkcijų. Su tokiu laikrodžiu galima drąsiai keliauti tiek į darbą, tiek ir į sporto salę.

Čia turime metalo ir cinko lydinio korpuso stilingą laikrodį su galimybe keisti jo dirželį. LCD apvalus ekranas yra 1,08 colio dydžio, 240 x 210 raiškos, 2.5D tipo, spalvotas ir reaguoja į prisilietimus. Galima rinktis skirtingus ekrano atvaizdavimus ir reguliuoti ryškumą.

Palaikomos anglų, rusų, lenkų, vokiečių ir kitos kalbos. Bluetooth 4.0 ryšiu laikrodis suporuojamas su telefone esančia programėle ir dirba tiek su iOS, tiek ir su Android sistemomis.

Be labai dailios išvaizdos ir laiko rodymo, šis laikrodis seka širdies ritmą ir netgi išmatuoja kraujo spaudimą.

Taip pat jis skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, stebi miego kokybę.

Čia rasime ir 8 sporto režimus: bėgimas, važiavimas dviračiu, kopimas į kalnus, badmintonas, stalo tenisas, krepšinis, futbolas ir netgi plaukimas. Laikrodis atitinka IP67 standartą, tad yra visiškai atsparus vandeniui.

Laikrodis aprūpintas įkraunama 140 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks bent porai dienų. Čia, žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamos laikrodžio funkcijos. Koks bus pasirinktas ekrano ryškumas ir t.t.

Beje, laikrodis primena apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, kada metas vartoti vaistus, išgerti vandens, keliauti į svarbų susitikimą, praneša apie gautus SMS ir socialinių tinklų žinutes, palaiko nuotolinį kameros valdymą, palengvina menstruacinio ciklo sekimą ir kt.

Pirkėjos šiuo laikrodžiu yra labai patenkintos ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Klasikinis moteriškas laikrodis su labai stilingu dizainu ir gera kaina

  • Aliexpress14,83 €;
  • 83 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai itin išvaizdus ir pirkėjų puikiai vertinamas klasikinis moteriškas laikrodis. Beveik 300 pirkimų, virš 200 atsiliepimų ir maksimalus 5 balų įvertinimas.

Pirkėjams patinka tai, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų laikrodžio modelių. Taip pat laikrodžių apyrankės yra keičiamos. 

Korpusas pagamintas iš 316L tipo metalo lydinio, kaip ir apyrankės. Laikrodžiai maitinami keičiamomis sagos formos baterijomis ir patys laikrodžiai yra atsparūs smūgiams bei vandeniui - iki 3 barų. Kitaip tariant, galima drąsiai dėvint šiuos laikrodžius plauti rankas ir nebijoti užklupusio lietaus.

Šiais laikrodžiais pirkėjos yra labai patenkintos ir tvirtina, kad realybėje jie atrodo lygiai taip pat gražiai, kaip ir gamintojo pateiktose nuotraukose. Telieka tik nuo laikrodžio nuimti visas apsaugines plėveles ir jau iškart galima juo naudotis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()