Išskirtinis pasiūlymas iš Lenkijos sandėlio - dar geresnis ir pigesnis pasirinkimas už šios vasaros hitą „Xiaomi Dreame V11“: tobulas siurblys turintiems naminių gyvūnų („Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ ir „Xiaomi Dreame V11“ siurblių palyginimas, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

Tai yra du labai įdomūs „Xiaomi“ kompanijos belaidžiai dulkių. Jų kaina siekia 240-290 eurų ir nors siurbliai turi panašumų, tačiau ir daugybę svarbių skirtumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ belaidis siurblys:

  • Aliexpress - 242,93 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Kinijos arba Ispanijos sandėlio.
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

„Xiaomi Dreame V11“ belaidis dulkių siurblys:

  • GeekBuying - 273,47 €;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 1-5 darbo dienas.
  • Aliexpress - 259,02 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio.
  • Lietuvoje 279€.

 

Tai yra puikūs belaidžiai dulkių siurbliai, kurie iki 300 eurų kategorijoje siūlo labai daug. Tačiau kuo skiriasi, kuo panašūs ir kurį rinktis geriau? Išsiaiškinkime.

„Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ ir „Xiaomi Dreame V11“ siurblių panašumai bei skirtumai

Kainos. Akivaizdu, jog čia kalbame apie tos pačios kainos kategorijos atstovus. Tai yra 250-300 eurų kainuojantys belaidžiai dulkių siurbliai. Visgi, esant gerai akcijai, juos galima įsigyti už dar mažesnes kainas. Ir šiuo metu „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ yra pigesnis.

Galia. „Dreame V11“ elektros variklio galia siekia 450W, maksimali siurbimo galia 150W, o siurbimo slėgis iki 25kPa.

„Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ turi dar galingesnį 500W variklį su tokia pat 150W siurbimo galia, bet didesniu siurbimo slėgiu - 26kPa.

Ir ką tai reiškia? Tai yra labai svarbūs parametrai. Kuo galingesnis variklis, tuo jam reikia mažiau pastangų, kad pasiektų tokią pačią siurbimo galią. Tad galingesniam „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ siurblio elektros varikliui yra lengviau pasiekti tuos 150AW ir 26kPa siurbimo slėgį.

Pagrindinė siurbimo galva. Čia yra įdomių dalykų. Nors abiejų siurblių siurbimo galvos yra labai panašios, tačiau „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ turi trys viename motorizuotą galvą su peiliukais, kurie apsaugo nuo plaukų apsivėlimo. Tokio dalyko „Dreame V11“ neturi.

 

Tad turintiems namie augintinių bei žmonių su ilgais plaukais, „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ yra kur kas geresnis pasirinkimas.

Atliekų dėžučių skirtumai ir oro filtravimo sistemos. Abu modeliai turi po 500 ml talpos atliekų dėžutes ir jos ištuštinamos labai patogiai.

Tiesa, „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ yra elektrostatinis kreipiamasis įtaisas - siurblys išlieka švaresnis ir rečiau reikės plauti jo atliekų dėžutę.

Taip pat siurbliai turi plaunamus HEPA filtrus ir užtikrina 5 lygių oro filtravimą, dėl ko į aplinką išleidžiamas praktiškai idealiai švarus oras.

Čia „Dreame V11“ siurblio gamintojas dar teigia, kad šis siurblys turi „savaime išsivalantį iš 12 kūgių sudarytą cikloną“. Bendrai, abu siurbliai sulaiko iki 99,99 proc. dulkių.

Baterijos, jų tarnavimo laikas. „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ turi ličio jonų tipo ir 2500 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis iki 60 min.

 

„Dreame V11“ turi 3000 mAh bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis iki 90 min. Darbo trukmės atžvilgiu laimi „Dreame V11“, tačiau „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ turi akivaizdų privalumą.

Jo baterija yra išimama. „Dreame V11“ baterija yra integruota į siurblio korpusą ir jos pakeisti nepavyks.

Čia yra du „Z11 Pro“ privalumai: galima įsigyti dar vieną bateriją ir iškart padvigubinti siurbimo maksimalų laiką bei, jei netyčia kas nors nutiktų pagrindinei baterijai, tereikės įsigyti naują bateriją, o ne keisti visą siurblį.

OLED ekranėliai. Šiuo atveju abu siurbliai turi OLED ekranėlius. Jų dizainas kiek skiriasi, bet abiem atvejais juose galima matyti kiek liko baterijos energijos, koks pasirinktas veikimo režimas ir kt.

Siurblių laikymo stotelės. „Dreame V11“ turi sieninį siurblio laikiklį su automatiniu įkrovimu ir papildoma vieta antgaliams. „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ atveju irgi turime sieninį laikiklį su automatiniu siurblio baterijos įkrovimu, tik čia jau nėra papildomai vietos laikyti antgaliams.

Apibendrinus galima  sakyti, kad bet kurio iš šių belaidžių dulkių siurblių pasirinkimu liksite patenkinti. Abu jie pasižymi naujausiomis technologijomis ir galingu siurbimu.

 

Kiek išsiskiria „Dreame V11“ maksimalus vienu įkrovimu darbinis laikas. „Dreame V11“ dirba 90 min., „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ 60 min. 

Iš kitos pusės, „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ turi galingesnį elektros variklį ir keičiamą bateriją, kas yra akivaizdūs privalumai. Ir esant mažesnei kainai, geresniu pasirinkimu tampa „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“.

„Xiaomi Dreame V11“ apžvalga:

Čia yra „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ apžvalga. Nors ji yra vokiečių kalba, tačiau ir iš apžvalgininko nuotaikos bei pateikiamų testavimo rezultatų galima suprasti, jog tokioje kainų kategorijoje „Xiaomi Shunzao Z11 Pro“ yra labai geras pasirinkimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()