Plauna ir siurbia, automatiškai atpažįsta kiliminę dangą, su didžiulėmis baterijomis bei siurbimo galia ir galybe puikių išmaniųjų funkcijų – „360 C50“ vs. „360 S6 Pro“ vs. „360 S6“ vs. „360 S7“: net 4 puikių robotų dulkių siurblių palyginimas ir kada kokį rinktis (iš Lenkijos/Čekijos sandėlių, Video)  ()

Jei ieškote gero roboto dulkių siurblio, labai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „360“ kompanijos produktus. Šis prekės ženklas yra ypatingai populiarus Pietų Korėjoje ir netgi pelnė „Korean Consumer Satisfaction Award“ apdovanojimą. O tokį apdovanojimą pelno tik labiausiai pirkėjų vertinami produktai. „360“ savo produktų krepšelyje turi keletą labai populiarių robotų dulkių siurblių ir šiame tekste apžvelgsime vienus populiariausių ir pirkėjų geriausiai vertinamus siurblius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo skiriasi ir kuo panašūs „360 C50“, „360 S6 Pro“, „360 S6“, „360 S7“robotai dulkių siurbliai?

Dizainas

„360 C50“ yra vos 7,9 cm storio ir apie 20 proc. mažesnis, palyginus su kitais „360“ robotais. Tai reiškia, kad „C50“ yra kompaktiškiausias ir jam yra lengviausia palįsti po sofa bei kitais baldais ir ten išvalyti.

„360 C50“ turi didelę sausų atliekų dėžutę – 510 ml – ir dar papildomai 310 ml vandens talpą. Tokia talpi atliekų dėžutė yra didelis privalumas. Ją reikės valyti rečiau ir tingintiems daryti tokį darbą – „C50“ iškart įgauna pranašumą.

Vandens talpa taip pat didelis pliusas. Čia turime elektroninį vandens padavimo reguliavimą, tad „360 C50“ paduos tiek vandens, kiek jo reikia.

„S6 Pro“ turi išmanų vandens padavimą ir jo talpos užtenka grindis plauti iki 100 min. Yra net 3 reguliuojami vandens padavimo režimai, kas leidžia dar geriau robotą priderinti prie konkrečios dangos plovimo.

Šis robotas automatiškai sustabdo vandens padavimą, vos tik baigiamas grindų plovimas, tad niekada po juo neliks vandens balos. Be to, robotas turi 24 jutiklius, kurie užtikrina efektyvų ir tikslų valymą.

„360 S7“ didelis privalumas yra tas, kad su šiuo robotu vienu metu galima grindis siurbti ir plauti.

Jis turi lazerinę navigacijos sistemą (LDS) ir SLAM algoritmą, kas užtikrina labai tikslų patalpų įvertinimą, orientavimąsi ir labai tikslaus žemėlapio piešimą.

Robotui galima iš anksto nurodyti valymo tvarkaraštį ir taip dar labiau palengvinti namų tvarkymą.

 

„S6“ pasižymi dar keliais svarbiais privalumais, kaip ypač ilgais šoniniais šepetėliais, plaunamu filtru, pagrindinis volelis yra tokio dizaino, kad jis atsparus plaukų apsivyniojimui, prie įkrovimo stotelės robotas gali privažiuoti iš bet kurio kampo ir kt.

Tokie dizaino sprendimai leidžia šiuo įrenginiu naudotis dar patogiau.

Robotų siurblių specifikacijos

Štai šioje lentelėje galite matyti „360 C50“, „360 S6 Pro“, „360 S6“, „360 S7“ robotų dulkių siurblių specifikacijas, jų panašumus ir skirtumus.

Ir čia yra kiek netikėta, kad pats pigiausias „360 C50“ pasižymi didžiausia siurbimo galia – 2600Pa.

Tikėtina, kad taip yra dėl to, kad su tokios siurbimo galios robotu „360“ kompanija nori įsitvirtinti pradinės ir žemesnės vidutinės klasės robotų dulkių segmentuose. Dažniausiai tokios kainos robotai dulkių siurbliai pasižymi kone perpus mažesne siurbimo galia.

Visgi, „360 C50“ baterija yra 2600 mAh talpos ir tai yra du kartus mažesnė, palyginus su „360 S6 Pro“. Būtų šaunu, kad „C50“ turėtų talpesnę bateriją, bet tikėtina, kad ir jo kaina tada išaugtų. Iš kitos pusės, ir su 2600 mAh talpos baterija „C50“ gali darbuotis iki 120 min.

Plius, pasibaigus baterijos energijai – robotas automatiškai grįš prie įkrovimo stotelės. Tad mažesnė baterija ir nėra tokia didelė problema. Nebent jūsų namai yra labai dideli.

Viena puikiausių „S6 Pro“ specifikacijų yra labai gera siurbimo galia – 2200Pa.

 

Lyginant su „S6“ modeliu, „S6 Pro“ siurbimo galia padidėjo 22 proc. ir dabar jos užtenka nuo žemės pakelti ne tik įvairioms dulkėms, žemėms, bet ir pupelėms, riešutams ar net metaliniams rutuliukams.

„S7“ modelis turi unikalią savybę – vadinamą „savaime susireguliuojantį pagrindinį šepetį“. Jis yra judantis ir dėl to lengvai prisitaiko prie nelygių paviršių. Plius, dėka integruotų jutiklių, robotas atpažįsta kiliminę dangą ir automatiškai padidina siurbimo galią iki 2000Pa.

„S6“ modelis turi keletą intuityvių valdymo mygtukų, kuriais pasirenkamas valymo režimas, įskaitant ir grindų plovimą. Šaunioji dalis yra ta, kad su šiuo robotu galima vienu metu atlikti sausą grindų siurbimą ir iškart jas plauti.

Robotų dulkių siurblių savybės

Žvelgiant į robotų suteikiamas papildomas galimybes, matyti, kad „360 C50“ yra kukliausias. Jame nėra galimybės nurodyti draudžiamų zonų ar iškart programėlėje turėti kelių aukštų žemėlapių.

Tačiau kalbant apie esminį dalyką – siurbimą – „C50“ yra tikras galiūnas. 2600Pa siurbimo galios pilnai užteks išvalyti grindis, giliuosius kiliminės dangos sluoksnius ir surinkti naminių gyvūnėlių šerius.

Tuo pačiu nepamirškime ir to, kad programėlėje galima pasirinkti net iš 8 valymo režimų, ką pabrėžia daugelis šiuos siurblius įsigijusių pirkėjų.

Ir galiausiai – tai juk yra pats pigiausias „360“ kompanijos robotas dulkių siurblys.

„S6 Pro“ turi daugiau naudingų savybių, kaip 5200 mAh talpos bateriją, kurios vienu įkrovimu užteks net iki 3 val.

 

Šis robotas jau palaiko kelių aukštų žemėlapius. Labai naudinga savybė tiems, kurie gyvena namuose. Iškart galėsite robotui nurodyti kuriame aukšte jis šiuo metu yra ir kokį kambarį jam riekia išvalyti.

Įdomu yra ir tai, kad drauge su šiuo robotu papildomai pirkėjai gauna nuotolinio valdymo pultelį, kuris leidžia pilnai valdyti šį robotą ir palaiko „360“ kompanijos sukurtą 5.0 autopiloto sistemą, kuri suteikia išmanią namų valymo galimybę.

„S7“ yra žinomas, kaip vienas tyliausiai dirbančių robotų dulkių siurblių, nors tuo metu ir išnaudoja visą savo 2000Pa siurbimo galią. Triukšmo slopinimo technologija dirba labai gerai ir robotas yra tylus – vos iki 65dB.

„S7“ programėlė suteikia labai daug naudingų papildomų funkcijų, tarp kurių yra ir tvarkaraščių sudarymas. Tad robotas gali darbuotis ir be jūsų priežiūros.

Taip pat robotui galima nurodyti konkrečias valymo zonas, draudžiamas zonas ir kt. Jis aprūpintas daugybe jutiklių, kurie jį apsaugo nuo trankymosi į baldus.

„S6“ taip pat palaiko programėlę ir jos suteikiamus privalumus. Čia galima pasirinkti norimą kambarį, įkelti nupieštą žemėlapį, nurodyti konkrečią valymo teritoriją, apibrėžti draudžiamas zonas ir t.t.

Robotą galima valdyti ir su nuotolinio valdymo pulteliu, kas taip pat yra patogu ir praktiška.

Robotų dulkių siurblių kainos

„360 C50“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas, mažiems ir vidutinio dydžio namams):

Gearbest129 €;

  • 36 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu oro paštu.

 

Už tokią kainą – vargiai galima rasti kažką dar geriau. Ir plauna, ir siurbia, ir net 2600Pa siurbimo galia, ir programėlė. Puikus robotas dulkių siurblys taupiems.

Plačiau apie „360 C50“ čia:

„360 S6“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas, mažiems ir vidutinio dydžio namams):

Gearbest275,20 €;

  • 39 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-10 dienų.

Labai geras variantas. „360 S6“ vienu metu plauna ir siurbia, 1800Pa siurbimo galios pilnai užtenka grindų priežiūrai - kilimams gali būti per maža galia. Čia jau turime lazerinę navigacijos sistemą ir talpesnę 3000 mAh bateriją.

Plačiau apie „360 S6“ čia:

„360 S7“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas, mažesniems ir vidutinio dydžio namams):

Gearbest288,10 €;

  • 45 % nuolaida;
  • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 21,69 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

„360 S7“ vienu metu plauna ir siurbia, pagrindinis šepetys prisitaiko prie nelygių paviršių, aptinka kiliminę dangą ir automatiškai padidina siurbimo galią, kuri maksimaliai siekia 2000Pa, 3200mAh baterijos užtenka 120 min., lazerinė navigacijos sistema, programėlė ir išmaniosios funkcijos.

Plačiau apie „360 S7“ čia:

„360 S6 Pro“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas, vidutinio dydžio ir dideliems namams):

Gearbest386,14 €;

  • 41 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-10 dienų.

„360 S6 Pro“ yra pažangiausias iš visų šių kompanijos modelių. 2200Pa siurbimo galia, 5200 mAh bakterijos užtenka net 3 val., kelių aukštų žemėlapių palaikymas, daugybė kitų naudingų išmaniųjų funkcijų, tvarkaraščių sudarymas ir t.t.

Plačiau apie „360 S6 Pro“ čia:

Visas „360“ kompanijos robotų dulkių siurblių apžvalgas rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: