Perkamiausias AliExpress suktuvas vos nuo 17€! „Už tokią kainą čia išvis įrankis yra praktiškai už ačiū: Metabo įrankį palikau darbe - namuose naudoju tik WOSAI“ (Video, „WOSAI“ atsiliepimai)  (3)

Rekordinis atpigimas!

AliExpress SuperDeals pasiūlymas

Iš Lenkijos

12 200 užsakymų ir 4,8 įvertinimas

Skirtingos galios modeliai

Iki 20V | 40Nm | 1600RPM | 3/8 colių (0.8-10 mm)

25+1 padėtis | 2 greičio režimai

LED pašvietimas | baterijų indikatoriai ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„WOSAI“ suktuvai:

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš kelių „WOSAI“ suktuvų variantų.

Čia turime 3 modelius: „WS-3012“ (12V), „WS-3016“ (16V) ir „WS-3020“ (20V).

Kaip galite matyti iš žemiau pateikto paveikslo, šie modeliai skiriasi 3 parametrais: baterijų galia, sukimo momentu ir maksimaliu apsukų skaičiumi. Kuo rodikliai aukštesni, tuo galingesnis suktuvas.

Taip pat galima pasirinkti suktuvą su atsarginėmis baterijomis ir su keičiamų antgalių ir grąžtų komplektais. Čia jau belieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti, koks komplektas geriausiai atitinka asmeninius poreikius.

„WOSAI WS-3020“ suktuvo apžvalgą rasite čia ir jos autorius tvirtina, kad „AEG suktuvas jam neprilygsta – nuo šiol naudosiuosi šiuo puikiu įrankiu iš Kinijos“.

O ką gi apie šiuos suktuvus sako pirkėjai?

Pirkėjai šiuos suktuvus perka masiškai. Štai 2020-ųjų spalio mėnesį buvo tokia statistika: beveik 7 000 užsakymų, 4 500 atsiliepimų ir ypatingai aukštas 4,8/5 balų įvertinimas. 

Dabar, 2021-ųjų spalio pradžioje jau turime 12 200 užsakymų, 6 670 atsiliepimų ir aukštą 4,8 balų įvertinimą. Šiuos suktuvus ir toliau perka masiškai bei vertina puikiai.

Pirkėjai iškart pažymi, kad už tokią žemą kainą gauname labai funkcionalų įrankį:

  • 25+1 padėtis, tad suktuvą galima pritaikyti įvairioms darbo aplinkybėms;
  • 2 greičio režimai - itin geras dalykas norint ką nors įsukti/išsukti/pragręžti;
  • yra ir LED pašvietimas, kas tikrai pravers darbuojantis tamsesnėse vietose;
  • ant suktuvų korpusų yra baterijos indikatorius;
  • taip pat baterijų energijos indikatorius yra ir ant pačių baterijų - jos lengvai keičiamos ir įkraunamos;
  • papildomai galima įsigyti patogų suktuvo laikymo krepšį ir firminių antgalių bet grąžtų.

Pastaruosius apžvalgininkas taip pat išbandė ir tvirtina, kad jie yra geros kokybės.

Lietuvos pirkėjų pastebėjimai

Pirkėjai šiuos suktuvus perka masiškai ir visi pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jiems labai patinka šie suktuvai. Patogiai guli rankoje, galingi, pilnai susidoroja su kasdienėmis užduotimis.

Taip pat teigia, kad ir perkant iš Kinijos sandėlio, suktuvai atkeliavo per Olandijos paštą, tad nereikėjo mokėti muito mokesčio.

O jei užsakomi iš Lenkijoje esančio sandėlio, tai iki namų atkeliauja per 4-6 dienas. Štai kelios Lietuvos pirkėjų padarytos suktuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

  • R***s: Atvežė per 1,5 paros nuo užsakymo laiko. Taip dar niekad nebuvo. Lietuvoje veža ilgiau.. :) Pats suktuvas atrodo tvirtas, niekas nekliba, nebarška ir pan. 1-os pavaros užstabdyti ranka neįmanoma. Kiek sunkokas pagal dydį, galvojau, kad bus lengvesnis. Pagręžiojau 4mm grąžteliu lenta - kaip ir įprastas gręžtuvas. Tokie pirmi įspūdžiai.

O ką sako kitų šalių pirkėjai?

Jie taip taip tvirtina, kad užsakyti suktuvai atkeliavo labai greitai, yra itin patogūs laikyti rankoje, puikios pagaminimo kokybės ir nuostabus pasirinkimas ieškantiems gero įrankio atlikti įvairioms kasdienėms užduotis - „Dirba puikiai. Įprastiems namų darbams - puikus pasirinkimas. Už tokią kainą čia išvis įrankis yra praktiškai už Ačiū.“

Štai keli išsamiausi pirkėjų atsiliepimai:

  • V***v: „Man jis labai patinka. Aš pasirinkau 12V versiją su viena baterija. Sumokėjau tik 17,7$. Baterija sveria 164 gr., o pats suktuvas 808 gr. Mažas ir labai galingas įrankis. Itin svarbu, kad griebtuvas kokybiškas - praktiškai jokio papildomo judėjimo ar nereikalingų vibracijų. Per vieną dieną besidarbuodamas su šiuo įrankiu susukau 200 vnt. 3.5x45 savisriegių. Ir darbą atliko puikiai. Šaunus įrankis.“
  • Y***v​: „Iki manęs jis iš Kinijos atvyko per 12 dienų, kas yra labai greitai. Suktuvas yra geras, o turint galvoje, kad už jį sumokėjau 18 eurų - puikus. Guma dengtas korpusas - didelis pliusas. Griebtuvas kokybiškas, nekliba, grąžtus laiko tvirtai. Žinoma, dirbant protingai, o ne bandant kažką padaryti neva labai įmantraus. Kvailio rankose bet koks daiktas lūžta ir net nesvarbu, kaip brangiai kainuoja. Pats suktuvo valdymo mygtukas reaguoja gerai, greičių reguliatorius ir reversas dirba puikiai. Apie baterijas kažko daug pasakyti negaliu. Atrodo viskas gerai. Patys pasižiūrėkite į suktuvo vidų: 1 foto, 2 foto. Bendrai, esu labai patenkintas šiuo modeliu. Čia, Rusijoje, tokie modeliai kainuoja bent 2,5 karto brangiau nei Aliexpress. Darbe naudoju profesionalų Metabo įrankį, bet nusibodo man jį nuolat nešiotis į namus. Štai namuose pasidarbuoti kaip tokio WOSAI suktuvo ir užtenka. Galiu tą pilnai užtikrinti.“
  • K***k​: „Suktuvas iki manęs atkeliavo vos per 11 dienų. Labai šaunus įrankis. Kokybiškas plastiko korpusas, dengtas guma, patogiai guli rankoje. Visi mygtukai ir jungikliai labai gerai reaguoja į paspaudimus. Pardavėjas dar papildomai pridėjo ir keletą grąžtų dovanų. Malonus dalykas. Neatsilaikiau neišardęs šio suktuvo ir galiu pasakyti, kad viduje viskas taip pat pagaminta labai kokybiškai. Štai baterija - 1 foto, 2 foto. O čia matote, kad visos pavaros yra metalinės - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Kaip už tokią kainą, labai geras įrankis. Rekomenduoju.“
  • AliExpress Shopper: „Pirmieji įspūdžiai pranoko visus lūkesčius. Guma dengtas korpusas, ergonomiška rankena, gerai subalansuotas ir ganėtinai lengvas - su baterija sveria 1,15 kg. Po dviejų savaičių intensyvaus darbo su šiuo suktuvu mano pirminė nuomonė apie jį nepakito. Puikus daiktas. Žinoma, yra tam tikrų dalykų. Pavyzdžiui, pasigedau verpstės užrakto. Keista, kad jo čia nėra. Ant korpuso esantis baterijos indikatorius rodo kiek yra energijos tik tuo metu, kai yra dirbama suktuvu. Tai nėra taip informatyvu, kaip tiesiog įjungus suktuvą pasižiūrėti, kiek tos energijos yra. Tačiau tai tik smulkūs pastebėjimai, kurie galutinio verdikto nekeičia. WOSAI yra puikus įrankis įprastiems kasdieniams darbams.“

Štai dar keletas kitų šalių pirkėjų padarytų suktuvų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto, 14 foto, 15 foto, 16 foto, 17 foto, 18 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(27)
(3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: