Iš Lenkijos sandėlio tokie elektriniai dviračiai, kad belieka tik stebėtis: iki 80 km, Shimano pavaros, diskiniai stabdžiai ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai (paskutiniai vienetai, „Plenty“ ir „Samebike 20LVXD30“ palyginimas, Video)  ()

„Samebike 20LVXD30“ ir „Plenty“. Du labai gerai pirkėjų vertinami elektriniai dviračiai. Jų kaina - praktiškai identiška. Tačiau abu modeliai tikrai turi išskirtinių dalykų ir yra skirti skirtingų poreikių turintiems žmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Samebike 20LVXD30“ elektrinis dviratis:

  • Aliexpress - 653,62 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 2-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos ir baltos.

 

  • Geekbuying - 670,79 €;
    • 17 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-10 dienų.

 

„Plenty“ elektrinis dviratis:

  • Aliexpress - 663,10 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Čekijos/Prancūzijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 4-10 dienų;
    • paskutiniai vienetai.

 

Šie elektriniai dviračiai yra gerai vertinami Aliexpress pirkėjų ir šiuo metu parduodami iš Europos sandėlių. Tad nėra jokios rizikos dėl mokesčių ir juos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų.

„Plenty“ ir „Samebike 20LVXD30“ elektrinių dviračių panašumai bei skirtumai

Kaina. Gana akivaizdu, jog šie du elektriniai dviračiai patenka į tą pačią kainų kategoriją ir įprastai jie kainuoja tiek pat. 

Ir visgi, nors abu dviračiai turi reikšmingų panašumų, bet ir tuo pačiu tam tikrų svarbių skirtumų.

Išvaizda, išmatavimai, pagaminimo kokybė. „Plenty“ elektrinis dviratis yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, priekiniais LED žibintais.

„Plenty“ elektriniu dviračiu gali važiuoti iki 150 kg svorio žmogus. Rimtas elektrinis dviratis.

„Samebike 20LVXD30“ yra taip pat pagamintas iš tų pačių medžiagų, tačiau turi mažesnius pripučiamus ratus - 20 colių, vietoje 26.

Shimano pavarų čia jau turime 7, diskiniai stabdžiai, yra LED žibintai.

„Samebike 20LVXD30“ yra kompaktiškesnis, taip pat sulankstomas, ir juo gali važiuoti iki 120 kg svorio žmogus. 150 kg jau yra kritinė riba.

 

Jau vien iš šių savybių galima daryti aiškią išvadą, kad „Plenty“  yra didesnis elektrinis dviratis, skirtas ir aukšto ūgio bei didesnio svorio suaugusiems. Jis turi daugiau pavarų, kas leidžia lengviau prisitaikyti prie skirtingų važiavimo sąlygų

„Samebike 20LVXD30“ yra mažesnis, kompaktiškesnis elektrinis dviratis, su kuriuo laisvai gali važinėti tiek suaugę, tiek ir paaugliai. Tai labiau miesto elektrinis dviratis.

Dviračių varikliai, baterijos, nuvažiuojami atstumai ir palaikomi važiavimo režimai

„Plenty“ turi 350W elektros variklį, 48V / 10.4Ah bateriją, kurią pilnai įkrausime per 4-5 val.

Geras dalykas yra tas, kad baterija yra išimama, tad nėra būtina gabenti prie elektros lizdo paties dviračio.

Įdomu tai, kad lygiai tokiais pačiais parametrais pasižymi ir „Samebike 20LVXD30“ dviratis. Taip pat abu modeliai maksimaliai pasiekia 30-35 km/h greitį ir nuvažiuoja iki 70-80 km.

Abu modeliai palaiko 3 važiavimo režimus: vien elektra (iki 40 km), papildomai minant pedalus (50/50 režimu su elektros varikliu ir tada iki 70-80 km) ir vien minant pedalus.

Dviračių valdymo ekranėliai. Šiuo klausimu pranašumą turi „Samebike 20LVXD30“.

 

Jis turi štai tokį (nuotrauka žemiau aut. past.) LCD ekraną, kuriame galima matyti baterijos energijos kiekį, nuvažiuotą atstumą, greitį, pasirinktą režimą ir kt.

„Plenty“ gamintojas neužsimena apie kokį nors LCD ekraną ir iš pirkėjų pateiktų nuotraukų - foto - galima susidaryti vaizdą, jog čia teturime baterijos indikatorius. Norint matyti kitą informaciją reikės atskirai įsigyti dviračio kompiuterį.

„Samebike 20LVXD30“ turi ir USB jungtį, tad tuo pačiu metu galima įkrauti telefonų baterijas. Panašu, kad „Plenty“ tokios galimybės nepalaiko.

Ant vairų yra įtaisytos pavarų perjungimo svirtelės, stabdžių rankenėlės, garsiniai signalai. Skirtumas tas, kad „Samebike 20LVXD30“ turi 7 pavaras, o „Plenty“ - 21.

Iš esmės, tai yra visi esminiai šių dviejų labai gerai vertinamų elektrinių dviračių skirtumai bei panašumai. Ir kaip jau minėjome, „Samebike 20LVXD30“ yra labiau skirtas paaugliams bei suaugusiems, kurie su šiais elektriniais dviračiais daugiausiai važinės miesto, asfaltuotais keliais bei nesudėtingais miško keliukais.

Tuo tarpu „Plenty“ yra didesnis dviratis, kuriuo bus patogu važinėtis didesnio svorio ir ūgio žmonėms.

Pirkėjai yra labai patenkinti abiem šiais modeliais ir tvirtina, kad jie atkeliauja itin greitai ir yra lengvai surenkami. Pirkėjai taip pat dalijasi keletų elektrinių dviračių nuotraukų.

 

„Plenty“ - 1 foto.

„Samebike 20LVXD30“ - 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto.

Daugiau apie „Samebike 20LVXD30“ galite sužinoti čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: