Viskas iš Europos sandėlių ir su nuolaidų kuponais: išmanieji „Xiaomi“ šildytuvai, už žemiausią kainą grindis siurbiantys bei plaunantys belaidžiai ir net savo atliekų dėžutes ištuštinantys robotai siurbliai (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- 2000W galios ir valdomas programėle - „SmartMi Electric Air Heater“ elektrinis šildytuvas iš Europos sandėlių;

- 2200W galios ir valdomas su programėle bei panele - „SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas iš Europos sandėlių;

- Grindis siurbiantis ir plaunantis „Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ belaidis rankinis siurblys iš Europos sandėlių;

- Grindis siurbiantis ir plaunantis „Xiaomi Roidmi NEX“ belaidis rankinis siurblys iš Europos sandėlių;

- Robotas dulkių siurblys „Proscenic M7 Pro“ - sausas ir drėgnas valymas, 2500 mAh baterija, lazerinė navigacijos sistema, automatinis atliekų dėžutės ištuštinimas ir kt., iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie naujausią išpardavimą ir pačius įdomiausius pasiūlymus.

Internetinė parduotuvė siūlo itin daug įdomių prekių, su ženkliomis nuolaidos: nuo elektrinių paspirtukų iki TV priedėlių, ir nuo išmaniųjų telefonų iki sporto įrangos.

Ir mums ypač aktualu yra ir tai, kad daug įvairių populiarių prekių bus atgabenta iš Europos sandėlių.

GeekBuying.com teigia, kad iš Čekijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų Europos sandėlių prekes pristatys vos per 5-7 dienas, jokių papildomų mokesčių ir dar suteikiami nuolaidų kuponai įvairioms prekėms. Štai keletas išties dėmesio vertų pasiūlymų.

„SmartMi Electric Air Heater (ZNNFJ07ZM)“ elektrinis šildytuvas

  • Su nuolaidos kuponu SMARTMIHT​ ​jis kainuoja 131,57 €;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„SmartMi Electric Air Heater“ elektrinis šildytuvas yra 2000W galios, su keramikiniu kaitinimo elementu, apsaugos standartais, valdomas programėle ir už puikią kainą parduodamas šildytuvas.

Šis oro šildytuvas išsiskiria savo dizainu ir atrodo tarsi garso kolonėlė. Labai kompaktiškas įrenginys ir puikiai tiks bet kokiame interjere: 60,8 x 23 x 23 cm dydžio ir 5,3 kg svorio.

Kaip ir įprasta, šis „Xiaomi“ įrenginys gali būti valdomas pasitelkiant išmanųjį telefoną bei „Mijia APP“ programėlę.

Su „SmartMi Electric Air Heater“ Jūs galėsite prišildyti savo namus dar ir tuomet, kai važiuojate iš darbo.

Būtina paminėti ir tai, jog maksimali šio prietaiso galia siekia 2000W: palaikomi du režimai - 1200W - pučia šilto orą, 2000W - pučia karštą orą.

 

Šio šildytuvo pučiamas šiltas oras keliauja iki 1,5 metro atstumu bei be problemų gali apšildyti 13 m2 plotą.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi SmartMi Electric Air Heater“ veikia labai tyliai, o jo skleidžiamas garsas siekia tik 35,6 dB.

Kaip minėjome, oro šildytuvas turi 2 veikimo režimus, o taip pat turi keturis skirtingus laiko lygius, kurie padės kontroliuoti šilumą namuose.

Kartu su šiuo šildytuvu Jūs gausite ir nuotolinio valdymo pultelį, kuris padės pasirinkti geriausius nustatymus bei nesunkiai kontroliuoti šilumos kiekį namuose.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas

  • Su nuolaidos kuponu SMARTMI1S​ ​jis kainuoja 133,29 €;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas yra tradicinės radiatoriaus išvaizdos, tačiau su išmaniosiomis funkcijomis.

Kaip ir „Xiaomi SmartMi Electric Air Heater“, taip ir „SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas valdomas su programėle ir taip galėsite jį valdyti net ir nebūdami namie.

Plius, čia jau turime į prisilietimus reaguojančią panelę, kas taip pat prideda valdymo patogumo, o ir atrodo labai šauniai. Be to, ją galima užrakinti, kas apsaugos smalsius vaikus.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas yra metalinio rėmo, su papildomomis apsaugomis, tad yra saugus naudoti bet kokiame kambaryje. Prie to prisideda ir IPX4 standarto atitikimas.

Jis taip pat šiek tiek galingesnis - 2200W - ir pilnai sugeba įšildyti iki 15 m2 kambarį.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas yra tokių išmatavimų: 69,4 x 44,8 x 20,2 cm ir sveria 5,8 kg. Kojelės su papildomais silikono padėkliukais, tad šildytuvas nebraižys grindų, o šonuose yra specialios ertmės patogiam šildytuvo pernešimui. 

„Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ belaidis rankinis siurblys

  • Dabar ​jis kainuoja 189,19 €;
  • speciali akcija bei nuolaidos kuponas JV65PLUS;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija;
  • labai ribotas prekių skaičius.

 

Per pastaruosius keletą metų matėme ne vieną ir ne du „Xiaomi“ kompanijos belaidį siurblį, tačiau „Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ yra kitoks.

Ar esate iki šiol matę belaidį rankinį dulkių siurblį, kuris dar ir plautų grindis? Taip, šis modelis sugeba ir tai.

„Jimmy JV65 Plus“ variklio galia siekia net 500 W, o siurbimo slėgis galingiausiu režimu pasiekia net 22 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 70 minučių.

Čia verta pažymėti, kad palaikomi 3 siurbimo režimai: Normal, Strong bei Max. Tad jei siurbliuosime grindis, atitinkamai baterijų energijos užtenka 9, 30 ir 70 min.

Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

Taip pat yra labai pabrėžiama, kad pakuotėje atkeliauja du skirtingi valymo galvos voleliai ir vienas jų yra skirtas grindų valymui, o kitas - kiliminei dangai.

Tokiu būdu yra maksimaliai efektyviai išnaudojamas „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblys ir galima pagal situaciją pasirinkti reikiamą volelį.

Teigiama, kad juos pakeisti yra labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Taip pat jie neapsivelia plaukais.

Svarbu ir tai, kad pakuotėje rasime papildomą priedą, skirtą grindų plovimui. Jis labai paprastai pritvirtinamas prie siurblio ir vienu metu galima siurbti grindis bei jas plauti.

 

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV65 Plus“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV65 Plus“ yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų. Šaunus variantas ieškantiems belaidžio dulkių siurblio ir dabar GeekBuying jį parduoda gerokai pigiau, nei kitos parduotuvės.

„Xiaomi Roidmi NEX“ belaidis rankinis siurblys

  • Dabar ​jis kainuoja 269,17 €;
  • nuolaidos kuponas ROIDMINEXZ;
  • iš Čekijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Xiaomi Roidmi NEX“ taip pat vienas naujausių belaidžių dulkių siurblių su kuriuo galima siurbti ir plauti grindis.

Kaip ir dera geram belaidžiam dulkių siurbliui, taip ir „Xiaomi Roidmi NEX“ savo pakuotėje turi galybę papildomų priedų. Ir tai yra akivaizdus privalumas. Kuo daugiau priedų, tuo daugiau siurblio panaudojimo galimybių.

Su „Xiaomi Roidmi NEX“ blaidžiu dulkių siurbliu išvalysime kiekvieną namų kampelį, automobilio saloną, baldus, patalynę ir taip toliau. Šiam siurbliui praktiškai nėra jokių apribojimų.

Net 23 500Pa siurbimo slėgis, AIR-X dulkių atskyrimo ir šešių etapų oro filtravimo sistema (99,99 proc. dulkių sulaikymas), 2500 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 60 min., įprastas ir belaidis baterijos įkrovimas, LED pašvietimas ir net suderinamas su programėle.

 

Pastarojoje galima peržiūrėti baterijos energijos likutį, filtro tarnavimo laiką ir kt.

Tačiau šauniausia jo funkcija yra palaikomas grindų plovimas. Taip, šis siurblys turi ir tokią funkciją ir vienu metu galima siurbti bei plauti grindis.

Žinoma, tai nereiškia, kad su „Xiaomi Roidmi NEX“ pavyks išplauti stipriai užterštas grindis. Jei ant grindų išpilsime lėkštę sriubos, toks siurblys šios netvarkos tikrai neįveiks. Jo plovimas yra skirtas surinkti smulkioms dulkėms.

Taip pat labai praktiška, kad „Xiaomi Roidmi NEX“ plovimo priedą galima greitai ir patogiai nuimti. Toks dalykas pravers tuo atveju, kai norėsime vienu kartu išsiurbti kiliminę dangą ir išsiurbti bei išplauti kietas grindis.

„Xiaomi Roidmi NEX“ yra naujas ir funkcionalus belaidis, rankinis dulkių siurblys. Ir kaip teigia štai šis apžvalgininkas, tai yra „tiesioginis Xiaomi Roidmi F8 konkurentas. Ir jei norite siurblio, kurio baterija ilgiau veiktų ir pats siurblys dirbtų tyliau – tada rinkitės NEX“:

„Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys

  • Dabar ​jis kainuoja 415,37 €;
  • nuolaidos kuponas PROSCM7A2;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Proscenic M7 Pro“ yra naujos kartos robotas dulkių siurblys, pasižymintis didele siurbimo galia, labai talpia baterija, gausybe jutiklių, lazerine navigacijos sistema, automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu ir taip toliau.

 

„Proscenic M7 Pro“ pasižymi 2600Pa siurbimo galia, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai gerai.

Šir robotas dulkių siurblys be sauso atliekų siurbimo palaiko ir grindų plovimą. Belieka tik prie jo pritvirtinti 110 ml vandens talpą ir „Proscenic M7 Pro“ plaus grindis.

Įdomu yra tai, kad „Proscenic M7 Pro“ turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę, tačiau jos nėra būtina tuštinti. Siurblys tą sugeba padaryti pats. Tikra naujovė tarp tokių įrenginių.

„Proscenic M7 Pro“ aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka darbuotis iki 200 min. ir gali išvalyti iki 300 m2 plotą. Tad šis siurblys susidoros ir su dideliais namais.

Siurblys pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir darbus tęsia nuo ten, kur baigė.

Didelį įspūdį daro ir tai, kad „Proscenic M7 Pro“ aprūpintas net 24 jutikliais, kurie jį apsaugo nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštesnių paviršių bei drauge su lazerine navigacijos sistema tinkamai įvertina patalpas ir nupiešia tikslius patalpų žemėlapius.

Čia įdomu yra tai, kad sudaromi kelių sluoksnių patalpų žemėlapiai. Toks dalykas ypač pravers tiems, kurie šį siurblį naudos skirtinguose pastato aukštuose.

Žinoma, visi žemėlapiai ir informacija apie siurblio valymą, tvarkaraščiai, rankinis valdymas, virtualios sienos, no-go zonos, konkrečios vietos bei kiti valymo režimai ir dar daugiau valdymo galimybių rasime išmaniojo programėlėje.

„Proscenic M7 Pro“ yra vienas pažangiausių robotų dulkių siurblių ir už tokią kainą yra tikrai vertas dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()