Pigiau ir būti negali - iš Lenkijos sandėlio ir net 100€ pigiau parduodamas masiškai perkamas „Kyvol Cybovac E20“ robotas dulkių siurblys: didžiulė galia, automatinis kilimų aptikimas, super šaunios išmaniosios funkcijos ir net valdymas balsu („Kyvol Cybovac E20“ specifikacijos, kaina, specialus kuponas, Video)  ()

„Kyvol Cybovac E20“ yra vienas tų robotų dulkių siurblių, kai sunku patikėti, jog už tokią žemą kainą galima įsigyti tokį funkcionalų įrenginį. Arši kompanijų konkurencija daro tikrus stebuklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Kyvol Cybovac E20“ robotas dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 153,33 €;
    • 40 proc. nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 0,93 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • vos keli vienetai;
    • suteikiama 2 metų garantija.

Prieš spausdami Buy Now, būtinai paspauskite Get coupons ir taip papildomai pasiimkite 13,14 € nuolaidą. Ši nuolaida galioja iki lapkričio 5 dienos. Su kuponu tai toks geras pasiūlymas, kad kaina dar mažesnė, nei per būsimą  11.11 išpardavimą. Verta prisiminti, kad kuponų kiekis visada ribotas. 

Pasiūloje galima rinktis iš baltos arba juodos spalvos siurblių modelių ir jų tėra vos keli modeliai.

„Kyvol Cybovac E20“ pavadinimas Jums nieko nesako? Ir iš kur tie tūkstančiai pirkimų, jei oficialioje pardavėjo parduotuvėje Aliexpress teturime vieną užsakymą? Viskas yra labai paprasta.

 

„Kyvol“ prekės ženklas pirmiausiai atkeliavo į Amazon.com parduotuvę ir joje „Kyvol Cybovac E20“ yra nupirktas tūkstančius kartų, turi tūkstančius apžvalgų bei pirkėjų atsiliepimų ir atsižvelgiant į pirkimų kiekį, itin aukštą įvertinimą.

Dabar „Kyvol“ atidarė savo oficialią parduotuvę ir Aliexpress, kurioje jau galima rinktis iš keleto kompanijos robotų dulkių siurblių modelių - visą pasiūlą rasite čia.

Taigi, šiuo metu Aliexpress „Kyvol Cybovac E20“ galima iš Lenkijos sandėlio įsigyti už 153,33 €, o įtraukus visus Amazon taikomus mokesčius, tai yra net 100 eurų pigiau nei Amazon.com parduotuvėje.

Kuo pasižymi „Kyvol Cybovac E20“?

Iš esmės, tai yra pradinio lygios robotas dulkių siurblys. Tačiau už tokią žemą kainą siūlo ypatingai daug.

Pirmiausiai, jo siurbimo galia siekia 2000Pa, kas tokioje kainų kategorijoje yra daugiau nei šaunu.

 

Šis puikiai pirkėjų vertinamas robotas turi netgi integruotus jutiklius, kurie leidžia „Kyvol Cybovac E20“ suprasti, kad užvažiavo ant kiliminės dangos ir taip robotas automatiškai padidina siurbimo galią. Tokį dalyką įprastai turi tik ženkliai brangesni robotai dulkių siurbliai.

„Kyvol Cybovac E20“ taip pat palaiko 3 valymo režimus: Auto režimas - valo visą kambarį, Spot režimas - konkrečios vietos valymas ir Edge režimas - apvažiuoja palei kambario pakraščius.

„Kyvol Cybovac E20“ aprūpintas dviem šoniniais šepetėliais, pagrindiniu šepečiu, HEPA filtru ir 0,6l talpos sausų atliekų dėžute.

Pats siurblys yra super kompaktiškas ir vienas ploniausių rinkoje - vos 7,2 cm storio. Tai reiškia, kad šis siurblys sugebės išvalyti tokias vietas, kurių neįveiktų kiti robotai dulkių siurbliai.

„Kyvol Cybovac E20“ aprūpintas 3200 mAh talpos baterija ir vienu įkrovimu gali darbuotis iki 150 min. Puikus rezultatas.

Be to, kai tik baterijoje liks nedaug energijos, „Kyvol Cybovac E20“ automatiškai grįš prie įkrovimo stotelės ir pats įkraus bateriją. Didžiulis privalumas.

Vieni iš didžiausių „Kyvol Cybovac E20“ privalumų yra jo valdymas. Galima robotą valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniajame telefone įdiegta programėle ir net balso asistentais.

 

Ir kaip demonstruoja Youtube apžvalgininkai, „Kyvol Cybovac E20“ kuo puikiausiai reaguoja į anglų kalba sakomas komandas.

Programėlėje galima pasirinkti siurbimo galią, valymo režimą, sudaryti valymo tvarkaraščius ir net nurodyti draudžiamas teritorijas. Toli gražu ne kiekvienas ir brangesnis modelis geba pasiūlyti no-go zonų funkciją.

Išties labai įdomus ir dabar už fantastiškai žemą kainą parduodamas robotas dulkių siurblys. Ir kaip matyti iš Amazon tūkstančių patenkintų pirkėjų atsiliepimų bei šiuos robotus išbandžiusių apžvalgininkių vertinimų, „Kyvol Cybovac E20“ yra puikus pasirinkimas.

Kita roboto apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()