Išskirtiniai „Xiaomi“ pasiūlymai iš Belgijos sandėlio ir su nuolaidų kuponais: nuostabaus funkcionalumo ir valdymo galimybių lauko bei patalpų IP kameros ir itin išvaizdus išmanusis laikrodis („11.11“ akcija, kuponai, Video)  (2)

Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress:

- Labai funkcionali lauko kamera - „IMILAB EC2 AI IP Camera wifi Outdoor battery 1080P HD Mijia wireless Security Infrared Gateway night vision IP66“;

- Nuostabios kainos ir galimybių vidaus patalpų kamera - „IMILAB 19E IP Camera 2K 1296P WiFi Camera MI Home Security Camera CCTV Vedio Surveillance Camera Baby Monitor“;

- Pigus, išvaizdus ir funkcionalus išmanusis laikrodis - „Imilab Smart Watch Fitness Tracker Heart Rate Monitor 340mAh Waterproof Screen Sleep Monitor Bluetooth Call Reminder Watches“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškart norėtume atkreipti, kad šiame rinkinuke visos prekės yra parduodamos iš oficialios „IMILAB“ parduotuvės ir jei pirksite kelias skirtingas prekes, jos atkeliaus vienoje pakuotėje.

Taip pat tikriausiai nieko nenustebinsime, kad „Xiaomi“ ekosistemai priklauso daug įvairių technikos gamintojų. Kompanija finansiškai paremia perspektyviausias kompanijas ir įvairiems startuoliams tai tampa tramplinu į pasaulinę rinką.

Štai čia ir turime vieną tokių kompanijų - „IMILAB“. Ir dabar jų labai populiarios prekės parduodamos iš Belgijos sandėlio ir su nuolaidų kuponais.

„IMILAB EC2 AI IP Camera“

  • Aliexpress - 71,48 €;
  • nuolaidos kuponas - EC2EU18 (galioja iki 13 d.);
  • Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • 4,57€ už pristatymą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių variantų ir šis pasiūlymas galioja standartiniam paketui: kamerai, vadinamiesiems Vartams ir 32GB atminties kortelei.

Kameros veikimui Vartai yra būtini.

Populiari ir labai gerai pirkėjų vertinama kamera: 1080P raiška, H.265 vaizdo glaudinimo formatas (taupoma kortelėje vieta ir išsaugoma puiki vaizdo kokybė), naktinis matymas, judesio aptikimas, visiškas atsparumas vandeniui ir dulkėms (IP66 standartas) ir jokių laidų.

 

„IMILAB EC2 AI IP Camera“ tereikia pritvirtinti norimoje namo išorės vietoje, o visą užfiksuotą informaciją bus WiFi ryšiu perduodama į namuose esantį Vartų įrenginį, o iš jo į išmanųjį telefoną, kompiuterį ar kitą prietaisą.

Šią kamerą maitina integruota, įkraunama 5100mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu ji darbuosis iki 4 mėnesių. Nuostabus rezultatas.

Beje, prie tų Vartų galima prijungti iki 4 kamerų, kas yra labai patogu. Taip galima susikurti visą vaizdo stebėjimo sistemą.

Kameros matymo kampas siekia įspūdingus 270 laipsnių, tad ji sugeba pamatyti praktiškai viską.

Kaip jau ir minėjome, joje įdiegti judesio davikliai, tad vos tik kas prisiartins prie jūsų objekto, kamera automatiškai pradės įrašyti vaizdą ir Jums išsiųs pranešimą.

Šaunu ir tai, kad kameroje yra integruoti mikrofonas bei garsiakalbis, tad per kamerą galima kalbėtis su šalia jos esančiais žmonėmis.

Ši kamera turi ir dirbtinį intelektą, kuris įvertina, kas gi iš tikrųjų juda po jūsų teritoriją. Tad kamera sugeba pati nustatyti ar tai yra žmogus, ar koks kaimyno šuo, ir taip išvengiama bereikalingo informavimo apie kažkokį judėjimą.

 

Kameros valdymas vyksta su Mi Home programėle ir joje galėsite keisti nustatymus, peržiūrėti užfiksuotus vaizdus, stebėti tiesioginę transliaciją ir kt.

Beje, gamintojas leidžia naudotis ir debesijos paslaugomis ir 7 dienas nemokamai saugo vaizdo įrašus. 

Šauni kamera. Ir tinkama naudoti -20℃ iki +50℃ temperatūroje. Labai geras variantas.

„IMILAB 19E IP Camera“

  • Aliexpress - 28,42 €;
  • nuolaidos kuponas - 019SFR3 (galioja iki 13 d.);
  • Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Išvaizdi, populiari ir labai funkcionali vidaus patalpų kamera. Palaiko atminties korteles, filmuoja iki 2K raiška ir pasižymi kitomis šauniomis funkcijomis.

Ši kamera gali darbuotis -10°C iki +50°C sąlygomis, pasisuka 360 laipsnių kampu, WiFi ryšiu suporuojama su Android bei iOS telefonais ir tiesiog programėlėje galima keisti nustatymus, vaizdo raišką, judesio daviklių jautrumą ir kt.

Vos tik kamera užfiksuoja judėjimą, iškart išsiunčia pranešimą. Beje, čia irgi darbuojasi DI, tad klaidingų pranešimų skaičius sumažėja iki minimumo.

 

Taip pat čia palaikomas ir naktinis matymas bei WDR techninis sprendimas, dėl ko turime dar ryškesnį ir detalesnį vaizdą.

Įdomu ir tai, kad kompaktiškoje kameroje yra įdiegti mikrofonas bei garsiakalbis, tad per šią kamerą galima kalbėtis su namiškiais. Dabartinio karantino metu ir kai vaikai privalo būti namie - tai yra puikus variantas norint juos stebėti iš darbo vietos.

Plius, čia DI sugeba aptikti vaiko verksmą ir apie tai informuoti. Tarsi elektroninė auklė. Vaikui pradėjus verkti ir tam besitęsiant bent 10 sekundžių, kamera iškart išsiunčia pranešimą su trumpu vaizdo įrašu. Šaunus dalykas.

Prie vieno telefono galima tokių kamerų prijungti net iki 200 vnt., o visą sukaupta informacija yra išsaugoma į atminties kortelę arba debesijos serveriuose. Gamintojas jais leidžia naudotis nemokamai.

„IMILAB KW66“

  • Aliexpress - 30,58 €;
  • nuolaidos kuponas - KW66SFD10 (galioja iki 13 d.);
  • Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • 4,57 € už pristatymą į Lietuvą.

 

Simpatiškos išvaizdos ir labai gerų funkcijų išmanusis laikrodis.

Su 1,28 colių spalvotu ekranu, IP68 standartu, Bluetooth 5.0, ir 13 sporto režimų palaikymu.

Jis taip pat skaičiuoja kalorijas, nueitus žingsnius, atstumą, miego kokybę, širdies ritmą ir net kraujo spaudimą. Šaunios savybės.

„IMILAB KW66“ informuoja apie gautus SMS, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus, bei skambučius.

O bateriją čia turime 340mAh talpos ir vienu įkrovimu laikrodis darbuosis bent 15 dienų. Labai geras rodiklis.

„IMILAB KW66“ palaiko anglų, vokiečių, ispanų ir dar kelias kalbas, o štai programėlėje jų rasime dar daugiau. 

Taip pat programėlėje pateikiama visa išsami fizinės veiklos informacija ir taip galima keisti laikrodžio palaikomas funkcijas.

„IMILAB KW66“ ir informuoja kada metas išgerti vandens, kad per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje, palaikomas ir nuotolinis muzikos grotuvo valdymas, kameros valdymas ir kitos būtinos funkcijos. Įdomus laikrodukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (2)