„SUPER! Nuostabus! Toks kompaktiškas ir galingas. Dar tokio gero projektoriaus neturėjau“ - kuo taip sužavėjo perkamiausias „BYINTEK P10“ vaizdo projektorius ir pirkėjų patarimai, ką daryti, kad vaizdo kokybė būtų dar geresnė (pirkėjų atsiliepimai, iš Čekijos sandėlio, paskutiniai vienetai, Video)  (1)

„BYINTEK P10“ vaizdo projektorius yra ypatingai populiarus. Jį aukščiausiais balais vertina tiek apžvalgininkai, tiek ir pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio. Štai ką jie sako apie super kompaktišką vaizdo projektorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BYINTEK P10“ projektorius:

  • Aliexpress211,62 €;
    • 49 % nuolaida;
    • iš Čekijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai.

„BYINTEK P10“ yra vienas perkamiausių projektorių Aliexpress parduotuvėje: virš 1 800 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir beveik tobulas 4,9/5 įvertinimas.

Pirkėjai džiaugiasi projektoriaus kompaktiškumu, jo galimybėmis ir tuo, kad pakuotėje atkeliauja visi reikalingai priedai. Pardavėjas dovanų iškart prideda ir prijungimui reikalingus laidus bei trikojį.

Tai yra kompaktiškas, delne telpantis projektorius, kurį galima prijungti prie įvairių įrenginių: žaidimo konsolių, TV, kompiuterių, telefonų, DVD leistuvų ir kt., bei naudoti, kaip atskirą multimedijos centrą, nes pats palaiko „Android“ operacinę sistemą.

Žinoma yra Bluetooth 4.0, WiFi 2.4 ir 5 GHz.

Šauni savybė ir ta, kad jis turi 4200 mAh talpos bateriją (tik Update versijoje aut. past.) ir jos užtenka 1,5 val. Taip pat prie jo galima prijungti išorinę bateriją (5V/3A) ar duoti maitinimą iš automobilio.

Pirkėjai pažymi ir tai, kad „BYINTEK P10“ projektorius turi visas reikalingas jungtis, palaiko atminties korteles, gali leisti mediją iš USB atmintuko, turi integruotus garsiakalbius ir galime šį kišeninį projektorių naudoti praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis. Kad ir kelionės metu.

 

Pirkėjai teigia, kad „BYINTEK P10“ metalinis korpusas yra stilingas ir priduoda solidumo. Taip pat projektorius gerai aušinamas ir dirba tyliai.

„BYINTEK P10“ yra DLP tipo projektorius su RGB 3LED lempa, kuri tarnaus bent 30 000 valandų. Puikus rezultatas.

Tai yra ilgaamžis produktas su 250 ANSI liumenų ryškumu, iki 4K palaikymu ir galima projektorių pastatyti nuo 1 iki 4 metrų atstumu iki sienos ir turėsime iki 150 colių dydžio ekraną.

Dėka Bluetooth 4.0, WiFi 2.4 ir 5 GHz ryšių, „BYINTEK P10“ galima belaidžiu būdu suporuoti su išmaniuoju telefonu ir ant didžiulio ekrano rodyti prezentaciją, nuotraukas, vaizdo įrašus ar tiesiog žaisti mėgstamą žaidimą.

„BYINTEK P10“ kišeninis projektorius yra puikiai vertinamas Lietuvos bei kitų šalių pirkėjų.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „BYINTEK P10“ projektoriui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad užsakytos prekės atkeliavo labai greitai, veikia sklandžiai, palaikoma ir lietuvių kalba.

Štai kelios lietuvių padarytos „BYINTEK P10“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

Pirkėjų atsiliepimai

  • Z***a: Net negaliu žodžiais perteikti savo pasitenkinimo šiuo projektoriumi. Nuostabus daiktas. Vaizdas yra itin ryškus net ir dienos metu, spalvos labai sodrios. Android OS veikia puikiai. Nepastebėjau jokio stabdymo. Galiu ir poruoti su telefonu, visą vaizdą matyti dideliame ekrane. Šaunu. Itin greitas pristatymas ir puikus pardavėjas. Atsako į visus užduotus klausimus. Super! - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • B***h: Projektorius realybėje toks pats geras, kaip kad gamintojas teigia. Kompaktiškas, metalinio korpuso, su pakuotėje visais reikalingais laidais ir nuostabios vaizdo kokybės. Gaila, kad negaliu į Aliexpress įkelti vaizdo įrašo pavyzdžio, bet ji tiesiog nuostabi. Stebiuosi, kaip toks mažas daiktas užtikrina šitokią vaizdo kokybę. Net ir garsiakalbiai yra labai geri. Negaliu atsistebėti. Šaunu, kad darbuojasi su Android, tad valdymas patogus ir aiškus. Viskas juda sklandžiai ir jau iš anksto yra įdiegta Youtube, Netflix ir kitos programos. Puikumėlis. Su pakuotėje esančiu HDMI laidu galima prijungti kitus įrenginius, kas taip pat praverčia. Belaidė klaviatūra taip pat pajungiama be jokių problemų. Bendrai Bluetooth ryšys kokybiškas. Labai rekomenduoju. Šaunus projektorius.
  • H***s: Puikus projektorius. Labai kompaktiškas, gera vaizdo kokybė ir greitas pristatymas, 4 dienos į Estiją. Garsas yra šiaip sau, tačiau „BT“ ryšys leidžia leisti garsą per garsiakalbius, todėl tai nėra problema. Baterija atlaiko 1,5 val., bet galiu prijungti prie išorinės baterijos. Rekomenduoju įsigyti padorų trikojį laikymui, nes pakuotėje esantis nėra itin stabilus. Taip pat įsigykite ir pelę, kad patogiau žiūrėtumėte „Netflix“ ir „Youtube“. Turi kampų reguliavimą, nuotolinio valdymo pultą, „Miracast“, „Google“ programėlių parduotuvę. Apskritai labai patenkintas, puikus vaizdas ir gerai veikia.
  • N***v: Plačios trapecijos ir priartinimo reguliavimo galimybės. Vaizdo aštrumas ir detalizacija išlaikoma iki maždaug 80 colių (2–3 metrų atstumo). Veikimo metu jis sunaudoja apie 2 amperus, taigi, jei jūsų išorinė baterija gali užtikrinti 2 amperus, jis su projektoriumi veiks. Numatytoji programa („mx player pro“) netinkamai atkuria vaizdo įrašus iš „flash“ įrenginio ar tinklo, rekomenduoju įdiegti VLC - jis skaitomas iš visur ir be delsimo, palaiko subtitrus ir garso takelius. Norėdamas atkurti failus iš vietinio tinklo, naudoju „mixplorer“, tad man nereikia atsisiųsti laikinos kopijos. Rekomenduoju!
  • P***o: Aš labai rekomenduoju šį pardavėją. Prieš man nusiperkant projektorių, jis atsakė į visus mano klausimus ir padėjo išsirinkti tinkamiausią modelį! Greitai reaguoja ir visada pasirengęs padėti! Greitai išsiuntė projektorių. Yra gerai supakuotas, saugus ir nepažeistas! Rekomenduoju projektorių. Jūs tikrai liksite nustebinti vaizdo raiška, funkcijomis ir gaminio kokybe! Galite atsisiųsti mėgstamas programas ir tiesiog pramogauti. Galite projektorių įsidėti į kišenę ir pasiimkite, kur norite! Jei vis dar kyla abejonių, ar verta pirkti šį projektorių, patarimas paprastas - PIRKTI! Nepasigailėsite. Tai kokybiškų ir laimingesnių naktų su šeima namuose garantas! Saugus ir patogus kinas jūsų namuose! PATARIMAS: kuo toliau projektorius yra nuo sienos ar ekrano, tuo didesnis ir geresnis vaizdas! Šis projektas tikrai NUOSTABUS!! Mažas dydis ir aukščiausia kokybė. Pardavėjui ir šiam projektoriui duodu 10 balų! - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

 

 

Šiame vaizdo įraše parodoma, kas atkeliauja drauge su „BYINTEK P10“ projektoriumi, kaip jį pajungti, suporuoti su kitais įrenginiais ir t.t.

Šį projektorių išbandęs apžvalgininkas jį labai giria ir teigia, kad:

„Galiu drąsiai pasakyti, kad kainos/kokybės/kompaktiškumo kategorijoje BYINTEK P10 yra geriausias vaizdo projektorius.

Jis yra labai kompaktiškas ir funkcionalus. Galima prijungti įvairius įrenginius ir tuos pačius išmaniuosius telefonus. Už tokią kainą jis tiesiog neturi konkurentų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (1)