Net 140€ pigiau ir iš Lenkijos sandėlių tokie robotai siurbliai, kad ir „Xiaomi“ turėtų sunerimti - Aliexpress drebinantis „ABIR X6“ ir Amazon hitas „Kyvol Cybovac E31“: iki 4000Pa galia, plauna ir siurbia, pažangios navigacijos ir net valdomi balsu („ABIR X6“ ir „Kyvol Cybovac E31“ palyginimas, kuponai, Video)  ()

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys yra tikras šių metų atradimas. Sakydami masiškai perkamas - nejuokaujame. Per savaitę jų nupirko 1000 vienetų. Muša visus rekordus. Tačiau į Aliexpress įžengė tikras Amazon hitas „Kyvol Cybovac E31“ ir dabar parduodamas už juokingai žemą kainą. Kuo panašūs ir kuo skiriasi šie itin populiarūs modeliai? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys (sausas + drėgnas valymas):

  • Aliexpress – 184,46 €;
    • 56 % nuolaida;
    • pasinaudojus papildomu 1,73 € kuponu - prieš užsakymą spaudžiam Get coupons.
    • Lenkijos, Čekijos, Ispanijos, Italijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą per 2-5 dienas;
    • tik juodos spalvos modelis.

 

„Kyvol Cybovac E31“ (sausas + drėgnas valymas):

  • Aliexpress - 220,20 €;
    • 40 % nuolaida;
    • pasinaudojus papildomu 38,87​ € kuponu - prieš užsakymą spaudžiam Get coupons.
    • net 140 € pigiau nei Amazon.com;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,83 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;

    • juodos arba baltos spalvos modeliai.

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys į rinką įsiveržė kaip tikras uraganas. Prieš savaitę skelbėme išsamų tekstą apie šį robotą (plačiau čia) ir tąkart jį buvo nupirkę 2400 pirkėjų, tai dabar skaičiai pasikeitė dramatiškai - iki 3400.

 

Vos per savaitę jų parduota net 1000 vienetų! Ir reitingas toliau išlieka ypatingai aukštas - 4,9 balai.

Daugybė pirkėjų teigiamų atsiliepimų ir puikūs apžvalgininkų vertinimai - „ABIR X6“ apžvalgas rasite čia.

Šis robotas jau dabar vadinamas rimtu „Xiaomi“ konkurentu, tačiau visai neseniai į Aliexpress atkeliavo ypatingai įdomus modelis - „Kyvol Cybovac E31“

Nors daugeliui tai yra visiškai naujas ir nežinomas modelis bei prekės ženklas, tačiau Vakarų šalyse jis yra labai populiarus. 

Ir kaip jau minėjome lygindami „Kyvol Cybovac E31“ su „Kyvol Cybovac E30“ (išsamiau čia), šios kompanijos robotai siurbliai masiškai perkami Amazon.com ir susilaukia aukščiausių pirkėjų ir apžvalgininkų įvertinimų.

Tad natūraliai kyla klausimas: kuris geresnis - Aliexpress drebinantis „ABIR X6“ ar į šią platformą ką tik įžengęs Amazon hitas „Kyvol Cybovac E31“? Išsiaiškinkime.

„Kyvol Cybovac E31“ ir „ABIR X6“ skirtumai bei panašumai?

Kainos

Šiuo aspektu iškart norime pabrėžti, kad „ABIR X6“ kaina nuolat laikosi 180-190 eurų ribose. Per visokius išpardavimus galima sutaupyti, bet tai tesiekia kelis eurus.

 

Ir čia svarbu tai, jog iš Europos sandėlių pasiūla yra ganėtinai kukli. Tad laukti yra rizikinga, nes jų tiesiog kokiame Lenkijos sandėlyje gali nelikti.

Su „Kyvol Cybovac E31“ situacija kiek pagerėjo ir matome, kad į Lenkijos sandėlį užvežė naują partiją. Visgi, kai kaina tokia patraukli - jų ilgai irgi neužsiliks.

Su nuolaidos kuponu (jis galioja iki lapkričio 21 d.) - „Kyvol Cybovac E31“ yra net 140 eurų pigesnis nei Amazon. Nuostabus pasiūlymas.

Lyginant abiejų šių modelių kainas yra maždaug 35 eurų skirtumas. Nedaug, bet visgi. Pasižiūrėkime įdėmiau į parametrus.

Techniniai parametrai

Navigacija ir jutikliai

Lyginti šiuos du modelius pasirinkome ne veltui. Tiek jų kainos, tiek ir specifikacijos yra ganėtinai panašios. Žinoma, yra ir skirtumų.

Taigi, abu modeliai yra aprūpinti pažangiomis navigacijos sistemomis. Nors tai ir ne lazerinės, kas yra dar geriau, bet sutinkama ženkliai brangesniuose modeliuose, o giroskopinės - bet tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai giria abiejų modelių gebėjimus orientuotis aplinkoje.

Visgi, čia yra vienas skirtumas. „ABIR X6“ papildomai turi integruotą kamerą. Jos tikslas yra padėti robotui dar geriau orientuotis aplinkoje ir galima spėti, kad dėl to „ABIR X6“ įgauna tam tikrą pranašumą. Nors, kaip ir minėjome, apžvalgininkai giria ir „Kyvol Cybovac E31“ navigacinius gebėjimus.

Plačiau apie „Kyvol Cybovac E31“ robotą ir jo gebėjimus šioje apžvalgoje:

Abu modeliai palaiko gausybę jutiklių, kurie jiems padeda tinkamai įvertinti aplinką, nenukristi nuo laiptų, įveikti kliūtis ir kt.

 

Ir čia vieną iš jutiklių privalumų turi „Kyvol Cybovac E31“. Jame integruoti jutikliai, kurie leidžia robotui suprasti, kada užvažiuojama ant kiliminės dangos ir taip automatiškai padidinama siurbimo galia. Nuvažiuoja nuo kilimo, siurbimo galia grįžta į pradinę būseną. Šaunus privalumas.

Valymo gebėjimai, režimai, galia

Abu modeliai palaiko sausą ir drėgną valymą. Tačiau ir čia yra skirtumų.

„Kyvol Cybovac E31“ turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę ir 300 ml vandens talpą su elektroniniu vandens reguliavimu. Jos pritvirtinamos atskirai.

Tuo tarpu „ABIR X6“ taip pat turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę. Tačiau 360 ml vandens talpą su reguliuojamu elektroniniu vandens padavimu jau yra didesnė ir čia tuo pačiu yra 240 ml sausų atliekų dėžutė, kas reiškia, jog su „ABIR X6“ vienu metu dar ir siurbiamos atliekos.

Kalbant apie plovimo režimus, tai čia didesnio skirtumo nėra - abu modeliai palaiko po 3 vandens padavimo lygius ir atitinkamai turime 3 plovimo režimus.

Siurbimo galios atžvilgiu siurbliai skiriasi: „ABIR X6“ maksimali galia siekia net 4000Pa - kas yra vienas didžiausių rodiklių rinkoje, o štai „Kyvol Cybovac E31“ 2200Pa.

Skirtumas ženklus, tačiau apžvalgininkai teigia, kad „Kyvol Cybovac E31“ puikiai susitvarko ir su kilimine danga.

Beje, „Kyvol Cybovac E31“ turi daugiau galios reguliavimo režimų - iš viso 4. 600Pa, 1000Pa, 1500Pa, 2200Pa. 

„ABIR X6“ turi 3 galios pasirinkimo režimus: 2000Pa, 3000Pa, 4000Pa. 

Kalbant apie valymo režimus, tai abu modeliai turi standartinius, konkrečios vietos, palei sienas ir panašiai. Čia tik programėlėje „ABIR X6“ jų dar turi papildomų pasirinkimų - ir iš viso jų yra net 15.

 

Baterijos ir darbo laikas?

Šiuo aspektu laimėtojas „Kyvol Cybovac E31“. Jis turi 3200 mAh talpos bateriją, automatiškai grįžta jos įkrauti, vienu įkrovimu gali darbuotis iki 150 min ir išvalyti iki 200 m2 plotą.

„ABIR X6“ aprūpintas 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos sauso siurbimo atveju užtenka iki 120 min. ir per tą laiką robotas išvalo iki 180 m2 plotą. Rezultatas taip pat labai geras ir abu modeliai tinka ir didesnių namų savininkams. 

O kaip programėlės?

Taip, abu modeliai valdomi ne tik pakuotėse esančiais nuotolinio valdymo pulteliais, bet ir programėlėmis bei balso asistentais: su Amazon Alexa ir Google Assistant.

Nupiešti patalpų žemėlapiai išsaugomi programėlėje. Joje matysite kur yra robotai, pagrindinę valymo statistiką, baterijos energijos likutį ir yra tokios naudingos funkcijos, kaip: no-go zonos/virtualių sienų piešimas, valymo režimų pasirinkimas, galima keisti siurbimo galią, sudaryti valymo tvarkaraščius ir kt.

Kas dar svarbu?

Abu robotai yra ypatingai ploni. „ABIR X6“ tėra 7,6 cm storio, o „Kyvol Cybovac E31“ vos 7,3 cm. Tai vieni ploniausių robotų rinkoje. Tai reiškia, kad jie lengvai išvalys teritoriją po tokiais baldais, po kuriais negeba išvalyti jų konkurentai.

Tai kurį rinktis?

Štai kokie esminiai „ABIR X6“ ir „Kyvol Cybovac E31“ skirtumai bei panašumai. Ir pasirinkimas yra labai individualus. Galios/kainos atžvilgiu yra patrauklesnis „ABIR X6“.

Jei reikia, kad robotas vienu įkrovimu darbuotųsi dar šiek tiek ilgiau, palaikytų automatinį kilimų aptikimą ir siurbimo galios padidinimą, tada patraukliau atrodo „Kyvol Cybovac E31“. Juolab, kad ir dabartinė jo kaina yra ypatingai žema.

 

Čia pora „ABIR X6“ apžvalgų:

„Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“ – triguba navigacija, sausas ir drėgnas valymas, automatinis siurbimo galios padidinimas, fantastiška kaina ir ir dar geriau nei „Xiaomi“ („ABIR X6“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)

Iš Lenkijos sandėlio ir už mažiau kaip 200€? Monstrinės 4000Pa siurbimo galios siurblys yra tikras žvėris: „susiurbia tiek atliekų, kad nesuprantu iš kur tiek ir suranda – be dvejonių, tai geriausias robotas dulkių siurblys tarp tų, kurie neturi lazerinės navigacijos sistemos“ („ABIR X6“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()