Tikras Bestseleris, nušlavęs visus: iš Lenkijos sandėlio pats populiariausias ir perkamiausias 3D spausdintuvas - „už tokią kainą geriau nebūna. Mėgstantiems kažką sukurti patiems - tobulas daiktas“ („Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvo pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„Creality Ender 3 Pro“ yra vienas populiariausių 3D spausdintuvų visame pasaulyje. Daugybė labai teigiamų pirkėjų atsiliepimų ir patyrusių apžvalgininkų įvertinimų. Daugelis atvirai teigia, kad tai geriausias pasirinkimas ne tik pradedantiesiems, bet ir jau įvaldžiusiems 3D spausdintuvų paslaptis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvas:

  • Aliexpress - nuo 168,19 €;
    • 43 % nuolaida;
    • Lenkijos/Čekijos/Vokietijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • taip pat galima įsigyti papildomų priedų, kaip spausdinimo medžiagos, spausdinimo galvučių ir kt.

Galima rasti tikrai ne vieną ir ne dvi „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvo apžvalgas, kuriose patyrę ir gerai šį segmentą išmanantys apžvalgininkai giria tiek kompaniją, tiek šį jų sukurtą 3D spausdintuvą.

Tiesiog už tokią gerą kainą gauname labai aukštos klasės 3D spausdintuvą, kuris aprūpintas praktiškai visomis esminėmis tokių įrenginių savybėmis.

Taip pat neverta išsigąsti, kad 3D spausdintuvą reikės surinkti patiems. Tą padaryti tikrai nėra sudėtinga, o ir pakuotėje yra pateikiama išsami instrukcija.

Be to internete galima rasti įvairios vaizdinės medžiagos, kaip tą padaryti. Tad „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvo surinkimas bus paprasta užduotis.

Kaip surinkti „Creality Ender 3 Pro“:

Kalbant apie „Creality Ender 3 Pro“ technines specifikacijas, tai jis turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę ir tai reiškia, kad jis gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Kompanija taip pat pabrėžia spausdintuvų mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jų korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

 

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3 Pro“ turi standartinę 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

3D spausdintuvai aprūpinti LCD ekranėliais ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle. Jie taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius. Puikus variantas ieškantiems 3D spausdintuvo.

Išsami „Creality Ender 3 Pro“ apžvalga:

Ką apie „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvą sako pirkėjai?

„Creality Ender 3 Pro“ yra tikras bestseleris. Įspūdingai populiarus 3D spausdintuvas. Vien oficialioje kompanijos parduotuvėje Aliexpress šiuos 3D spausdintuvus įsigijo beveik 4 700 pirkėjų, turime virš 1 500 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą. Ir čia tik šioje platformoje. O kur dar kitos šiuos 3D spausdintuvus parduodančios parduotuvės. Sunkiai suvokiami skaičiai. Juolab, kad kalbame apie tikrai specifinį daiktą - 3D spausdintuvą.

Čia juk ne telefonas ar koks išmanus laikrodis, kur matyti tūkstančius pirkimų yra gana įprasta. 3D spausdintuvas yra toks produktas, kurį įsigijus naudosi ilgai ir tam reikia tam tikrų žinių. Ar tam reikia itin daug specifinių žinių ir  „Creality Ender 3 Pro“ gali naudotis tik specialistai? Tikrai ne. Absoliuti dauguma pirkėjų tvirtina, kad tai jiems yra pirmasis 3D spausdintuvas ir suteikęs daugybę smagių akimirkų.

 

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „Creality Ender 3 Pro“ spausdintuvui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jie atkeliavo labai greitai, saugiai supakuoti, dirba gerai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Keli atspausdintų daiktų pavyzdžiai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai:

  • T***o: Užsisakiau 3D spausdintuvą iš Lenkijos sandėlio. Pas mane jis atkeliavo per 4 dienas. Visos detalės savo vietose. Dabar belieka jį surinkti - 1 foto, 2 foto.
  • V***s: Užsisakiau spalio 15 d., pas mane atkeliavo po 8 dienų, spalio 23 d. Supakuota kokybiškai, pakuotė tvirta. 3D spausdintuvo surinkimas man užtruko 2 val. Per tą laiką dar turėjau prižiūrėti savo sūnų, kad nenugvelbtų kokio varžto ar kitos smulkios detalės. Pirmasis 3D spausdintuvo paleidimas buvo nesėkmingas, bet tik dėl mano kaltės. Nustatymuose nurodžiau 0,2 mm purkštuką, nors realiai buvo pritvirtinta 0,4 mm galvutė. Kai supratau šią klaidą, labai pykau ant savęs. Pagrindinis minusas, kad su 3D spausdintuvu man atkeliavo du PLA spausdinimo medžiagos komplektai, bet abu juodos spalvos. Dėl to kiek nusivyliau. Visgi, papildomai dabar užsisakiau eSUN PLA spausdinimo medžiagos, skirtingų spalvų. Bendrai, esu labai patenkintas šiuo 3D spausdintuvu. Ateityje planuoja padaryti papildomų jo atnaujinimų. Tačiau kol kas pilnai užtenka ir gamyklinio varianto - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Pirkėjų iš kitų pasaulio šalių atsiliepimai:

Kitų šalių pirkėjai šiuos „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvus taip pat vertina labai teigiamai ir štai keli išsamiausi jų atsiliepimai.

  • L***s (pirkėjas iš JAV): Tai mano pirmasis 3D spausdintuvas. Ir jis dirba taip, kaip ir nurodo gamintojas. Prieš pradėdamas naudotis 3D spausdintuvu aš gerai išsiaiškinau, ką jis gali, kaip juo tinkamai naudotis, tad man nekilo jokių bėdų. Kai žinai ką daryti, tai ir viskas veikia, kaip turi veikti. Tą pačią dieną 3D spausdintuvą surinkau, viską sukalibravau ir iškart pradėjau spausdinti pirmuosius mėginius. Kaip pirmam bandymui, esu labai savimi patenkintas. Puikus daiktas. Labai rekomenduoju - 1 foto.
  • T***k (pirkėjas iš JAV): Esu labai patenkintas savo pirkiniu. Spausdintuvą surinkau per maždaug 2-2,5 val. Ir čia per daug neskubėdamas. Spausdina labai kokybiškai ir naudotis šiuo daiktu yra lengva. Man tai yra pirmasis 3D spausdintuvas ir viskas pavyko iš pirmo karto. Žinoma, kuo toliau, tuo daugiau sužinau apie šio daikto galimybes, nustatytus ir kaip jį panaudoti. Pasižiūrėjau keletą Youtube apžvalgų, tai net sunku patikėti ką sugeba su 3D spausdintuvu padaryti tikri profesionalai. Labai noriu ir aš ką nors panašaus išbandyti. Jau galvoje sukasi įvairūs projektai. Nuostabus daiktas. Pradžiai, labai geras variantas. Dabar Ender 3 Pro tapo mano gyvenimo dalimi. Rekomenduoju.
  • K***v (pirkėjas iš Rusijos): Užsakytas 3D spausdintuvas atkeliavo per 6 dienas. Viskas gerai supakuota. Saugiai ir tvarkingai. Beliko tik surinkti, ką padaryti užtruko apie 3 val. Po kalibravimo atlikau keletą testinių spausdinimų. Iš esmės rekomenduoju įsijungti Youtube apžvalgą, kurioje parodo, kaip surinkti ir kalibruoti šį 3D spausdintuvą. Taip kur kas paprasčiau nei pačiam nagrinėti pakuotėje esančią instrukciją. Su standartinėje pakuotėje esančiu PLA spausdinimo medžiagos kiekiu atspausdinau du daikčiukus - 1 foto, 2 foto, 3 foto. Kaitinimo pagrindas gerai ir greitai įšyla. Spausdinamas objektas prie jo neprilimpa, kas yra svarbu. Bendrai, esu labai patenkintas. Tik žmona kiek skundžiasi, kad dabar nuolat vakarais dirbu su šiuo 3D spausdintuvu ir neleidžiu jai miegoti. Iš esmės taip, spausdintuvas galėtų dirbti kiek tyliau. Į miegamąjį ar šalia jo tikrai nerekomenduoju laikyti šio 3D spausdintuvo. Dirbdamas nakties metu jis trukdo miegoti. Bet šiaip viskas yra gerai. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto.

 

 

Dar kelios „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()