2 kartus pigiau nei Lietuvoje ir iš EU sandėlių - profesionalus kryžminis lazerinis nivelyras: vokiškas lazeris, 16 linijų, iki 50 metrų darbo diapazonas, atsparumas vandeniui bei dulkėms, nuotolinis valdymo pultelis ir aukščiausias lietuvių įvertinimas - „niekuo nenusileidžia Bosch nivelyrams“ („Clubiona IE16R“ atsiliepimai, Video, papildymas rekordine kaina 2021-06-24)  (3)

„Clubiona IE16R“ - profesionalus 4D kryžminis nivelyras. Puikios kainos ir funkcionalumo įrankis. Pirkėjai jo galimybėmis yra labai patenkinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Clubiona IE16R“ lazeriniai nivelyrai:

  • Aliexpress - nuo 93,93 €; nuo 84,22 € (papildymas 2021-06-24);
    • nuolaidas ir kuponus pritaikys automatiškai;
    • Prancūzijos/Belgijos/Ispanijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • siuntimas iš Belgijos nemokamas, o iš Prancūzijos tik 1,81 € - tačiau liko labai nedaug vienetų;
    • į Lietuvą pristatys per 7 darbo dienas.

„Clubiona IE16R“ yra populiariausi profesionalūs lazeriniai nivelyrai Aliexpress 2020 metais: daugiau kaip 2 000 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9/5 balų įvertinimas.

Pirkėjams itin patinka šių prietaisų funkcionalumas ir stebėtinai žema kaina. Lietuvoje net ir mažesnio funkcionalumo lazeriniai nivelyrai kainuoja dvigubai brangiau.

Visas „Clubiona IE16R“ pagrindines savybes galite matyti šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad pasirinkimuose galima įsigyti ir papildomų priedų, kaip stovą bei papildomą jutiklį. Pastarasis išplečia darbo diapazoną iki 50 metrų.

 

Iš esmės tai yra multikryžminis lazerinis nivelyras, gebantis nubrėžti net 16 linijų. Profesionalus prietaisas, su į prisilietimus reaguojančiu ekranu. Galima  vienu spustelėjimu keisti horizontalias linijas į vertikalias.

Štai čia turime ir nuotolinio valdymo pultelį, kuriuo signalas perduodamas iki 15 metrų. Labai šaunus ir naudingas daiktas.

„Clubiona“ aprūpintas įkraunama 5000 mAh talpos baterija (18650 tipo). Šaunu tai, kad baterija yra išimama, tad ją patogu įkrauti atskirai, nereikės viso prietaiso neštis prie rozetės.

Beje, „Clubiona“ baterija yra įkraunama per C-tipo jungtį ir vienu įkrovimu nivelyras nesustodamas gali dirbti visą darbo dieną.

Nivelyras turi 5/8” sriegį tvirtinimui ant trikojo, taip pat laisvai galima keisti nivelyro padėtį (nuo sienos iki 12 cm, nuo grindų iki 9,7 cm) ant trikojo pakreipti reikiamu kampu (linijas galima brėžti 360 laipsnių), yra ir savaiminis išsigulsčiavimas (3 laipsnių).

„Clubiona IE16R“ aprūpintas antros klasės (520 nm) vokišku lazeriu. Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad jis matomas puikiai. Matavimų tikslumas siekia ±1mm/5m, kas yra labai gerai.

Su šiuo nivelyru galima dirbti tiek patalpų viduje, tiek ir lauko sąlygomis: nuo -20 iki +50 laipsnių temperatūroje. Nivelyras atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus dulkėms bei drėgmei.

„Clubiona IE16R“ nivelyru pirkėjai yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jį galima pritaikyti labai įvairioms situacijoms: tvirtinant pakabinamas lubas, klojant plyteles, įrengiant laiptus, keičiant langus ar tiesiog kabinant paveikslus.

 

„Clubiona IE16R“ nivelyrus yra įsigiję daug pirkėjų ir iš Lietuvos. Absoliuti jų dauguma tą darė iš Europos sandėlių ir duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Lietuvaičiai teigia, kad nivelyrai atkeliavo per 13 dienų, tad šiandien užsisakius - galima tikėtis, kad jau Kalėdoms turėsite puikų įrankį.

  • A***e (pirkėjas iš Lietuvos, pirko iš Ispanijos): Prekė atkeliavo per 13 dienų. Komplektacija atitinka užsakymą. Lazeris atėjo užfiksuotas. Spindulys ryškus. Maloniai nustebino stovas, daug didesnis negu tikėjausi. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • E***v (pirkėjas iš Lietuvos, pirko iš Belgijos): Atkeliavo per savaitę laiko. Viskas veikia puikiai. Labai geras funkcionalumas. Tiesą sakant niekuo nenusileidžia Bosch nivelyrams. Rekomenduoju.
  • L***r (pirkėjas iš Lietuvos, pirko iš Ispanijos): Labai šaunus daiktas. Ir atkeliavo laiku. Esu itin patenkintas. Rekomenduoju. Štai kaip atrodo nivelyras darbo metu - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Kitų šalių pirkėjai šiais lazeriniais nivelyrais taip pat yra labai patenkinti ir teigia, kad jie atkeliauja greitai, saugiai supakuoti, ir daugelis rekomenduoja iškart įsigyti komplektaciją su trikoju ir papildomu jutikliu, kuris išplečia darbo diapazoną iki 50 metrų.

  • M***v (pirkėjas iš Rusijos): Esu labai patenkintas. Siuntinys atvyko itin greitai. Viskas tvarkingai ir saugiai supakuota. Neturiu absoliučiai jokių priekaištų. Iš pakuotės išėmus nivelyrą lazeris yra užfiksuotas. Nuotolinio valdymo pulteliui ir tai įdėjo baterijas. Pats nivelyras veikia labai gerai, tiek greitai reaguoja tas liečiamas ekranėlis, tiek ir nuotoliniu valdymo pulteliu. Bendrai, labai patogus valdymas. Pakabinau ant sienos nivelyrą ir paspaudžiu valdymo pultelyje mygtuką. Daugiau nebereikia laipioti kopėčiomis ir rankiniu būdu spausti reikiamą mygtuką. Didžiulis privalumas. Lazerio juostos yra normalaus storio, nors galvojau, kad bus stambesnės. Visgi, matomos gerai. Ir ta žalia spalva man patinka labiau nei kitų nivelyrų palaikoma raudona. Nuo žalio lazerio akys ne taip pavargsta, kaip nuo raudono. Tad galiu pasakyti, kad net labai vykęs prietaisas. Vien pliusai. Puikus pagalbininkas darbuojantis. Rekomenduoju ir dėkui. Mikhail'as.

 

Kelios kitų šalių pirkėjų padarytos nivelyrų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: