„Už tokią kainą geriau nebūna. Baterija esu labai patenkintas, veikia tinkamai, taip pat palaikomas greitasis įkrovimas. Rekomenduoju“. Tiesiopg šluojami geriausi AliExpress išorinių baterijų pasiūlymai iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių (nuolaidų kuponai, pirkėjų atsiliepimai)  (1)

Aliexpress pasiūlymai:

- 30000 mAh talpos išorinė baterija „ROMOSS LT30“, iš Belgijos sandėlio;

- 10000 mAh talpos ir su greituoju įkrovimu „TOPK I1006P“ išorinė baterija, iš Lenkijos/Prancūzijos sandėlių;

- 10000 mAh talpos „YKZ“ išorinė baterija, iš Belgijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

30000 mAh talpos išorinė baterija „ROMOSS LT30“

  • Aliexpress - 17,63 € (su nuolaidos kuponu);
    • 53 % nuolaida + 0,85 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Belgijos sandėlio;
    • už 1,70 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„ROMOSS LT30“ yra populiari išorinė baterija: beveik 1 300 užsakymų, virš 650 atsiliepimų ir aukštas 4,8/5 balų įvertinimas.

Pirkėjai yra patenkinti šios išorinės baterijos didele talpa, kuri siekia net 30000 mAh (111Wh), ir puikia kaina. Vargiai pavyktų už 18 eurų rasti kitą tokios talpos bateriją.

Verta pažymėti ir tai, kad dailaus dizaino „ROMOSS LT30“ baterija turi LED ekraną, kuriame matysime kiek joje yra likę energijos.

„ROMOSS LT30“ turi visas reikalingas jungtis, kaip microUSB, C-tipo ir USB. Palaikomas iki 5V/2.1A įkrovimas ir vienu metu galima įkrauti du įrenginius.

Tokia galimybe labai džiaugiasi daugelis pirkėjų ir su „ROMOSS LT30“ tuo pačiu galėsite įkrauti telefoną bei planšetę. Taip pat su šia baterija galima įkrauti ir tokius smulkesnius elektronikos įrenginius kaip išmaniąsias apyrankes bei laikrodžius.

Galiausiai verta pažymėti ir tai, kad „ROMOSS LT30“ baterijoje įdiegtos įvairios apsaugos priemonės, o ir tuo metu, kai telefono baterija bus pilnai įkrauta, jos tolesnis krovimas automatiškai bus sustabdytas. Taip apsaugoma telefono baterija nuo perkrovos, kas prisideda prie ilgesnio tarnavimo.

  • R***v: Puikios kokybės baterija. Yra du prievadai pačiai baterijai įkrauti: per microUSB ir C-tipo. Taip pat du USB prievadai, skirti prijungti įkrovimo įrenginius, vienas standartinis įkrovimo prievadas, vienas greito įkrovimo prievadas. Komplekte 20 cm ilgio laidas. Dėkoju pardavėjui už puikią bateriją - 1 foto.

 

Kelios pirkėjų padarytos „ROMOSS LT30“ baterijos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

10000 mAh talpos ir su greituoju įkrovimu „TOPK I1006P“ išorinė baterija

  • Aliexpress - nuo 8,17 € (su nuolaidos kuponu);
    • 50 % nuolaida + 1,71 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos/Prancūzijos sandėlių;
    • už 2,76 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„TOPK I1006P“ išorinės baterijos yra įspūdingai populiarios Aliexpress: beveik 10 000 užsakymų, virš 3 700 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas. Puikūs rezultatai.

 

Pirkėjams labai patinka „TOPK I1006P“ išorinių baterijų dizainas, tas metalinis korpusas ir informatyvus LED ekranėlis.

Taip pat šios 10 000 mAh (37Wh) talpos baterijos yra dviejų tipų. Galima įsigyti 10W arba 18W krovimus palaikančią bateriją.

10W baterijos atveju turime microUSB (5C/2A) bei C-tipo (5V/2.1A) įvesties jungtis ir USB išvesties jungtį su 5V/2.1A krovimu. Trumpai tariant, tai standartinė išorinė baterija.

Jei norite greitojo baterijų krovimo ir vienu metu galėti įkrauti du skirtingus įrenginius, tada rekomenduojame rinktis 18W „TOPK I1006P“ išorinės baterijos variantą.

Štai šiame paveiksle puikiai matyti kokias jungtis turi 18W tipo „TOPK I1006P“ išorinė baterija ir kokius palaiko įkrovimus

„TOPK I1006P“ išorines baterijas yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos, kurie jas itin giria:

  • R***s: Iš Lenkijos į Lietuvą atkeliavo per 8 dienas. Baterija esu labai patenkintas, atkeliavo įkrauta iki 82 %. Baterija puikiai pagaminta, baterijos įkrovos indikatorius veikia tinkamai, taip pat palaikomas greitasis įkrovimas. Bendrai, esu labai patenkintas savo pirkiniu. Už tokią kainą geriau nebūna. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • L***a: Tai viena patikimiausių parduotuvių Aliexpress ir ji tikrai verta savo vardo. Iš Lenkijos į Lietuvą užsakyta prekė atkeliavo per 7 dienas. Po užsakymo kurį laiką prekė nejudėjo ir pardavėjas teigė, kad pritrūko mano norimos spalvos baterijų. Tačiau pasakiau, kad korpuso spalva man nesvarbi ir tada pardavėjas bateriją man išsiuntė iš Vokietijos. Tad galiausiai gavosi, kad baterija pas mane atkeliavo iš Vokietijos, o ne Lenkijos, bet vis tiek per tas pačias 7 dienas. Baterija atkeliavo labai gerai supakuota, saugiai. Baterija buvo įkrauta iki 75 %. Esu labai patenkinta savo pirkiniu. Rekomenduoju pardavėją ir šią išorinę bateriją - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

10000 mAh talpos „YKZ“ išorinė baterija

  • Aliexpress - 10,59 €;
    • 30 % nuolaida;
    • Belgijos sandėlio;
    • už 4,23 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

„YKZ“ 10000 mAh talpos išorinės baterijos taip pat yra populiarios Aliexpress: beveik 3 500 užsakymų, 1 100 atsiliepimų ir 4,8/5 balų įvertinimas.

 

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje beliko tik juodos spalvos 10000 mAh (37Wh) talpos išorinės baterijos.

Jos turi LED indikatorių, tik priešingai nuo aukščiau aptartų baterijų modelių, čia vietoje skaičių matyti kintančios spalvos. Jos leidžia suprasti kiek baterijoje yra likę energijos.

Taip pat čia turime mircoUSB ir C-tipo įvesties jungtis su 5V/2A krovimu bei vieną USB išvesties jungtį su tuo pačiu 5V/2A krovimu.

„YKZ“ yra stilinga, išvaizdi išorinė baterija su įdiegtais apsaugos standartais: temperatūros, perkrovos, trumpo jungimo ir t.t.

Pirkėjai iš Lietuvos šioms baterijoms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad viskas veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas.

  • V***a (pirkėjas iš Ukrainos):  Iš Kinijos į Ukrainą baterija atkeliavo per 3 savaites. Puikiai supakuota, be jokių pažeidimų. Viskas veikia labai gerai. Mano iPhone 7 įkrauna labai greitai. Per 35 minutes iki 30 %, o tai yra greičiau nei iš įprasto elektros tinklo. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (1)