Įdomiausi pasiūlymai iš Aliexpress: iš Lenkijos bei puikiai vertinamas „Xiaomi Simpleway“ muilo putų dozatorius ir iš Prancūzijos lietuvių giriami prabangūs daugiaaukščiai „PAWZ Road“ nameliai-draskyklės katėms - „mano katė jį iškart pamilo“ (Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš Aliexpress:

- Puikiai vertinamas ir labai greitai populiarėjantis „Xiaomi Simpleway“ muilo putų dozatorius, iš Lenkijos;

- Aukščiausios klasės ir prabangūs daugiaaukščiai „PAWZ Road“ nameliai-draskyklės katėms, iš Prancūzijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiai vertinamas ir labai greitai populiarėjantis „Xiaomi Simpleway“ muilo putų dozatorius

Aliexpress17,68 €;

  • 30 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

„Xiaomi Simpleway ZDXSJ02XW“ yra naujas ir sparčiai populiarėjantis muilo putų dozatorius: virš 500 užsakymų, 200 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas.

Drauge su putų dozatoriumi atkeliaus ir 300 ml skysto muilo. Taip pat jo galima užsisakyti ir papildomai.

„Xiaomi Simpleway“ yra 540 gramų svorio dailaus dizaino muilo putų dozatorius. Vienu kartu jame telpa iki 300 ml skysto muilo.

Taip pat čia yra bekontaktis dozatorius su IR jutikliu. Belieka kilstelėti rankas ir per 0,25 sek. yra išpurškiama muilo putų dozė. Viskas higieniška ir patogu.

„Xiaomi Simpleway“ yra maitinamas 3 AA tipo baterijomis, kurių užtenka 8 mėnesiams. Taip pat gamintojas tvirtina, kad čia galima naudoti praktiškai bet kokį skystą muilą. Tik prieš tai jį reikia atskiesti su vandeniu ne mažesniu, kaip 3:1 santykiu. Kuo muilas tirštesnis, tuo santykis bus didesnis. Ir vieno 300 ml pripildymo užtenka 440 rankų plovimams.

 

Pirkėjai jais yra labai patenkinti, duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad vos per 7 dienas jį pristatė tiesiai į namus: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

Aukščiausios klasės ir prabangūs daugiaaukščiai „PAWZ Road“ nameliai-draskyklės katėms

Aliexpress - nuo 15,15 €;

  • 30 % nuolaida;
  • iš Prancūzijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,33 € į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

 

​Pasiūloje yra labai įvairių namelių-draskyklių ir galima pasirinkti tokį, kuris geriausiai atitiks mylimų gyvūnų poreikius.

Pirkėjai šiuos namelius-draskykles vertina labai gerai: beveik 500 užsakymų, 200 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjams aptinka šių namelių puiki pagaminimo kokybė ir labai gera kaina. Panašūs analogai Lietuvoje kainuoja kur kas brangiau.

Nameliai-draskyklės yra pagaminti iš natūralių medžiagų. Korpusai yra iš medienos, o stulpai apvynioti sizalio virve, kas yra saugus sprendimas, neribojant gyvūnų instinkto draskyti.

Dalis namelių-draskyklių yra dengti pliušu arba turi nuimamas pagalvėles. Pastarasis dalykas itin geras. Belieka jas atklijuoti, išvalyti ir atgal priklijuoti. Namelis visada bus švarus.

Draskyklės viršuje pakabinti žaislai sudomins jūsų smalsias kates. Kai jos nebenorės žaisti, galės ilsėtis ant aukštesniųjų platformų ir taip viską geriau matys.

 

Jos taip pat galės pasislėpti jaukiame namelyje ar atsipalaiduoti patogiame hamake. Puiki dovana katei ar katinui.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad tai puikus namelis katei. Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir „mano katė jį iškart pamilo“: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()