Nerealus pasiūlymas: iš Lenkijos ir net 320€ pigiau nei Lietuvoje žaibiškai populiarėjantis bei lietuvių puikiai vertinamas „Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys - „net nesitikėjau, kad bus toks geras. Jis niekuo nenusileidžia net ir Dyson V11“ („Proscenic P10“ pirkėjų atsiliepimai, mažiausia kaina, kuponas, Video, Papildymas 2021-02-03)  (1)

„Proscenic P10“ yra šių metų belaidis dulkių siurblys. Ir jis stebina ne tik savo techninėmis galimybėmis, bet ir puikia kaina. Štai ką apie „Proscenic P10“ sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 133,25 € (akcija galioja iki gruodžio 20 d, 10:00 val.); 128,95 € (su kuponu);
    • 43 % nuolaida + nuolaidos kuponas M02X5KGRCQQP;
    • Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 dienas
  • ​​Lietuvoje net 449,99 €.

„Proscenic P10“ yra 2020-ųjų metų pabaigoje pasirodžiusi naujiena ir labai sparčiai populiarėjanti: virš 2 700 atsiliepimų, beveik 1 000 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimas. Puikūs rezultatai.

Kitas stebinantis dalykas yra „Proscenic P10“ kainų skirtumai. Jei iš Lenkijos arba Belgijos jį galima įsigyti už 128 eurus ir be jokių papildomų mokesčių į Lietuvą pristatys per 7 dienas, tai Lietuvoje toks pats modelis kainuoja net 320 eurų brangiau. Nerealus skirtumas. Ir čia švelniai pasakius.

Ką gi sugeba ir kuo pasižymi „Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys?

 

„Proscenic P10“ elektros variklio galia siekia 300W, siurbimo galia 120AW, o siurbimo slėgis net 22kPa. Puiku ir tai, kad čia turime bešepetėlinį variklį, kas reiškia, kad jis tarnaus žymiai ilgiau, palyginus su tradiciniu varikliu.

Taip pat visi šie skaičiai reiškia labai paprastą dalyką. „Proscenic P10“ galios pilnai užtenka darbuotis tiek ant kietų grindų, tiek ir ant kiliminės dangos. 

Plius, pakuotėje yra papildomi priedai, tad su šiuo siurbliu galima išvalyti ne tik visus namų kampelius, baldus, bet ir automobilio saloną.

Labai svarbu ir tai, kad „Proscenic P10“ pagrindinė siurbimo galva turi papildomą LED apšvietimą, tad tiems, kurie ketina naudoti siurblį tamsesnėse ar prasčiau apšviestose vietose, tai yra didžiulis privalumas.

„Proscenic P10“ turi 2000 mAh talpos bateriją ir jos energijos užtenka iki 45 min. Puiku yra tai, kad ji yra išimama. 

Čia yra du „Proscenic P10“ privalumai: galima įsigyti dar vieną bateriją ir iškart padvigubinti siurbimo maksimalų laiką bei, jei netyčia kas nors nutiktų pagrindinei baterijai, tereikės įsigyti naują bateriją, o ne keisti visą siurblį.

LED ekranėlis jau tampa viena iš šių metų pagrindine belaidžių dulkių siurblių technologine naujove ir „Proscenic P10“ turi tokį į prisilietimus reaguojantį LED ekranėlį.

Jame keičiami veikimo režimai, apie pasirinktą konkretų režimą informuoja indikatoriai, kaip ir galima matyti kiek yra likę baterijos energijos. Labai praktiški dalykai.

 

„Proscenic P10“ palaiko 4 veikimo režimus, tad su daugiau režimų lengviau pritaikyti siurblį konkrečioms valymo aplinkybėms ir su mažiausiu energijos poreikiu pasiekti maksimalų efektyvumą.

Plius, gamintojas nurodo, kad „Proscenic P10“ palaiko ir grindų plovimo režimą. Tiesa, tam reikės atskirai įsigyti vandens talpą, kuri ir suteiks tokią galimybę.

„Proscenic P10“ turi labai patogiai ištuštinamą 650 ml atliekų dėžutę. Taip pat turi plaunamą HEPA (H10 klasės) filtrą ir užtikrina 5 lygių oro filtravimą, dėl ko į aplinką išleidžiamas praktiškai idealiai švarus oras.

„Proscenic P10“ taip pat turi specialią laikymo stotelę, tad šį siurblį yra patogu laikyti norimoje kambario vietoje.

„Proscenic P10“ yra puikus variantas ieškantiems kokybiško, galingo ir geros kainos belaidžio dulkių siurblio. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad siurblys buvo pristatytas labai greitai, dirba itin kokybiškai ir tyliai:

  • A***s (pirko iš Lenkijos): Belaidis dulkių siurblys Proscenic P10 pilnai atitinką aprašymą. Puiki gaminio kokybė ir funkcijos. Nuotraukoje (foto) patalpinau ir turimo siurblio Dyson V11 vaizdą, tad galiu abu juos palyginti. Dyson V11 yra galingesnis, bet Proscenic P10 darbo kokybe nenusileidžia ir yra gerokai lengvesnis. Kainos gal net neverta lyginti: 599€ vs 130€. Ačiū gamintojui ir pardavėjui. Net nesitikėjau, kad bus toks geras dulkių siurblys :-)

 

Kitų šalių pirkėjai „Proscenic P10“ siurbliu taip pat yra labai patenkinti ir teigia, kad tai yra puikus variantas visiems, kurie ieško kokybiško siurblio už pačią geriausią kainą:

  • D***v: Siurblys atkeliavo firminėje pakuotėje. Pakuotėje yra visi reikalingi priedai. Siurblį išbandžiau ir turiu pasakyti, kad jis labai galingas. Man daugiau nei 3 siurbimo greičio net nereikia! Dulkių siurblys puikiai darbuojasi tamsoje. Apšvietimas puikiai paryškina šiukšles ant lygaus grindų fono! Kas nepatiko? Mano stambesnė ranka, tai darbo metu nelabai yra kur dėti rodomojo piršto ir rekomenduoju neprisiurbti kaupinos atliekų dėžutės. Tokiu atveju sunkiau ją išvalyti. Likusiais aspektais tai yra puikus dulkių siurblys! Taigi, kaip elektrinis siurblys - super variantas!
  • R***r: Pirmas šio dulkių siurblio įspūdis yra bombinis. Nors esu vyras, bet man pirmą kartą gyvenime buvo taip malonu tvarkyti 2 kambarių butą. Nors ir nepasakyčiau, kad siurblys labai lengvas, nes po pusvalandžio valymo ranka pavargsta, bet manau, kad tai iš įpročio. Siurblys atkeliavo greitai, viskas saugiai supakuota. Instrukcija išsami, anglų ir rusų kalbomis. Po siurbimo belieka tik išplauti filtrus, juos išdžiovinti ir tiek tos priežiūros. Keturi siurbimo greičiai man labai patiko. Apskritai siurblys yra labai geras. Nuo kėdžių puikiai susiurbė katės šerius. Trumpai tariant, dėl išleistų pinigų nesigailiu. Rekomenduoju.

 

Dar kelios „Proscenic P10“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: