"Imilab" ir toliau stebina: su nuolaidos kuponu iš Lenkijos sandėlio sparčiai populiarėjantis „IMILAB KW66“ išmanusis laikrodis, kurį lietuviai vertina aukščiausiu balu - „kainos ir kokybės santykis yra super“ (iš Lenkijos, nuolaidos kuponas, Video)  (1)

„IMILAB KW66“ yra dar viena „Xiaomi“ dukterinės kompanijos „Imilab“naujiena. Ir šis puikios išvaizdos, funkcijų bei kainos išmanusis laikrodis labai teigiamai vertinamas pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„IMILAB KW66“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress33,37 €;
    • nuolaidos kuponas - EUHA10;
    • Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,78 € už į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„IMILAB KW66“ yra simpatiškos išvaizdos ir labai gerų funkcijų išmanusis laikrodis.

Jį jau įsigijo beveik 800 pirkėjų, turime arti 200 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9/5 balų įvertinimą. Ir pirmieji pirkėjai iš Lietuvos šiam dailiam išmaniajam laikrodžiui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

„IMILAB KW66“ yra su 1,28 colių įstrižainės spalvotu ekranu, IP68 standartu, Bluetooth 5.0 ir 13 sporto režimų palaikymu.

Jis taip pat skaičiuoja kalorijas, nueitus žingsnius, atstumą, miego kokybę, širdies ritmą ir net kraujo spaudimą. Šaunios savybės.

„IMILAB KW66“ taip pat informuoja apie gautus SMS, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus bei skambučius.

O bateriją čia turime 340mAh talpos ir vienu įkrovimu laikrodis darbuosis bent 15 dienų. Labai geras rodiklis.

 

„IMILAB KW66“ palaiko anglų, vokiečių, ispanų ir dar kelias kalbas, o štai programėlėje jų rasime dar daugiau. 

Taip pat programėlėje pateikiama visa išsami fizinės veiklos informacija ir taip galima keisti laikrodžio palaikomas funkcijas.

„IMILAB KW66“ ir informuoja kada metas išgerti vandens, kad per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje, palaikomas ir nuotolinis muzikos grotuvo valdymas, kameros valdymas ir kitos būtinos funkcijos. Įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas laikrodukas.

  • R***s (pirkėjas iš Nyderlandų): Iš Belgijos laikrodis iki manęs atkeliavo per 7 dienas. Pats laikrodis pagamintas labai kokybiškai. Aukščiausias ekrano kokybė, itin ryškus ir didelis ekranas. Gana paprasta Xiaomi operacinė sistema. Tinkamai skaičiuoja širdies ritmą ir rezultatus parodo grafiškai. Taip pat man svarbu, kad tokiame ekrane patogu perskaityti gaunamus pranešimus. Bendrai, kainos ir kokybės santykis yra super. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Keletas patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai (1)