Įspūdingo populiarumo ausinių rinkinukas: milijonai Youtube apžvalgų peržiūrų, sportinio tipo ir belaidės, galingų žemų tonų, su ANC, Game režimu, programėle, iki 25 val. dirbančiomis baterijomis ir vos nuo 10€ (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Geriausi „Realme“ ausinių pasiūlymai:

- „Realme Buds 2“ - įspūdingai populiarios ir vos 10€ kainuojančios ausinės;

- „Realme Buds Wireless“ - sportinio tipo belaidės ausinės;

- „Realme Buds Q“ - puikaus dizaino, 20 val. tarnaujančios ir į ausis įstatomos belaidės ausinės;

- „Realme Buds Air Pro“ - vienos pažangiausių kompanijos TWS ausinių su ANC, 25 val. tarnaujančia baterija ir net dedikuotos programėlės palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Realme Buds 2“ - įspūdingai populiarios ir vos 10€ kainuojančios ausinės

  • Gearbest10,08 €;
    • nuolaidos kuponas RJBNYJZOBI;
    • 0,61 € už siuntimą Registruotu oro paštu per Nyderlandus.

„Realme Buds 2“ yra ganėtinai paprastos ir labai gerai apžvalgininkų vertinamos ausinės.

11,2mm diafragma; ryškūs žemi tonai; 56Ω varža; 20Hz-20000Hz dažnis ir 103dB garso lygis.

Simpatiško dizaino ausinės turi standartinę 3,5mm jungtį, tad jas galima prijungti prie telefonų, planšečių, kompiuterių, muzikos grotuvų ir kitų įrenginių.

Pats laidas yra dengtas papildoma danga, kuri neleidžia taip paprastai susipinti laidui. Ant jo taip pat yra muzikos valdymo pultelis, mikrofonas. O štai pačios ausinės turi integruotus magnetukus, tad drauge sukimba ir taip tvarkingai laikosi.

Youtube galima rasti daugybę šių pigių „Realme Buds 2“ ausinių apžvalgų ir pati populiariausia peržiūrėta daugiau kaip 1 mln. kartų. O štai čia anglų kalba trumpai ir aiškiai papasakojama apie „Realme Buds 2“ ausinių privalumus:

„Realme Buds Wireless“ - sportinio tipo, belaidės ausinės

  • Gearbest26,88 €;
    • nuolaidos kuponas G0XEFFX1WZ​;
    • 0,61 € už siuntimą Registruotu oro paštu per Nyderlandus.

 

„Realme Buds Wireless“ yra sportinio tipo belaidės ausinės. Su lanksčiu lankeliu, ant jo korpuso esančiais valdymo mygtukais ir kitais įdomiais privalumais.

„Realme Buds Wireless“ su telefonais ir kitais įrenginiais suporuojamos Bluetooth 5.0 ryšiu ir signalą perduoda iki 10 metrų atstumu.

Šaunu ir tai, kad palaikomos tokios triukšmo slopinimo technologijos, kaip ANC bei ENC. Be to čia palaikomi ir tokie audio formatai: LDAC, AAC, Southern Baptist.

Kitas šaunus dalykas, kad „Realme Buds Wireless“ ausinės turi įdiegtą MFP techninį sprendimą. Kai ausinės išimamos iš ausų ir jos magnetukais viena su kita sulimpa - automatiškai nustoja grojusi muzika. Šaunus dalykas.

„Realme Buds Wireless“ yra atsparios prakaitui bei vandeniui ir atitinka IPX4 standartą.

Taip pat čia turime įkraunamą bateriją, kurios energijos užtenka net 12 val. muzikos klausymui, o vien per 10 minučių baterijos bus įkrauta tiek, kad muzikos galima klausytis 100 min. Labai geri rezultatai.

„Realme Buds Wireless“ ausinės yra lanksčios ir patogios dėvėti jas pasikabinus ant kaklo. Apie šias ausines taip pat galima rasti daugybę apžvalgų ir jas išbandę apžvalgininkai tvirtina, kad tai labai geras variantas mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą:

 

„Realme Buds Q“ - puikaus dizaino, 20 val. tarnaujančios ir į ausis įstatomos belaidės ausinės

  • Gearbest20,16 €;
    • nuolaidos kuponas N918HM3B1A​;
    • 0,61 € už siuntimą Registruotu oro paštu per Nyderlandus.

„Realme Buds 2“ ausines kompanija kūrė drauge su Hermes Home dizaino studijos nariu Jose Levy. Buvo siekiama sukurti ne tik puikių techninių specifikacijų, bet ir dailias belaides ausines. Ir panašu, kad jiems pavyko.

„Realme Buds Q“ yra ne tik labai dailios išvaizdos, ultra lengvos - viena ausinės veria vos 3,9 gramus - bet ir paprastai valdomos.

Belieka ausines įstatyti į ausų landas ir liečiant jų korpusą - perjungti dainas, jas paleisti/sustabdyti, valdyti skambučius ir kt.

„Realme Buds Q“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuojamos su telefonais bei kitais įrenginiais ir netgi palaiko Game režimą. Šį ausinių privalumą pažymi ir daugelis apžvalgininkų.

Žaidimo metu yra itin svarbu, kad būtų kuo mažesnis garso atsilikimas ir „Realme Buds Q“ ausinės užtikrins, kad nepraleistumėte svarbių akimirkų.

 

„Realme Buds Q“ taip pat aprūpintos įkraunamomis baterijomis ir dėkliuke yra integruota 400 mAh baterija, kurios energijos klausytis muzikai užtenka net 20 val. Itin geras rezultatas.

Dar verta paminėti ir tai, kad ausinės atitinka IPX4 standartą, tad yra atsparios vandens purslams, kas taip pat yra akivaizdus privalumas.

Plačiau apie „Realme Buds Q“ ausines šioje apžvalgoje:

„Realme Buds Air Pro“ - vienos pažangiausių kompanijos TWS ausinių su ANC, 25 val. tarnaujančia baterija ir net dedikuotos programėlės palaikymu

  • Gearbest62,16 €;
    • nuolaidos kuponas IVLFRN712E;
    • 0,88 € už siuntimą Registruotu oro paštu per Nyderlandus.

„„Realme Buds Air Pro“ galima rinktis iš dviejų spalvų modelių, tačiau šis kuponas galioja tik juodos spalvos modeliui.

„Realme Buds Air Pro“ yra tikriausiai pačios pažangiausios kompanijos belaidės TWS ausinės.

10mm diafragma, labai geri žemi tonai, itin žemas garso vėlinimas (94ms), ANC ir ENC triukšmo slopinimo technologijos. Tad tiek klausantis muzikos, tiek kalbantis su skambinančiuoju bus blokuojami pašaliniai garsai.

 

Įdomu ir tai, kad čia turime Transparency režimą. Jį aktyvavus, ausinės papildomai praleidžia aplinkos garsus. Tad kalbantis su šalia esančiu žmogumi - nereikia ausinių išsiimti iš ausų. Ir taip girdėsite ką jis sako.

Įspūdingai atrodo ir „Realme Buds Air Pro“ baterijų rodikliai. Vos per 1 valandą įkrausime ausines ir iš viso muzikos galima klausytis iki 25 val. Aktyvavus ANC - 20 val., kas taip pat yra gerai.

Galiausiai palaikomas ir greitasis įkrovimas, tad vos 10 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis 3 val.

Dar vienas įdomus techninis sprendimas yra tas, kad ausinės užfiksuoja tą momentą, kai yra išimamos iš ausų. Tada jos automatiškai sustoja grojusios muziką. Tikrai naudingas dalykas.

Ir galiausiai, vandens purslams atsparios (IPX4) „Realme Buds Air Pro“ turi specialiai joms dedikuotą išmaniąją programėlę. Joje galima pilnai valdyti ausines, rinktis norimą garso leidimo režimą ir perprogramuoti ausinių valdymą.

„Realme Buds Air Pro“ yra šaunios belaidės ausinės. Išvaizdžios, kokybiškai pagamintos, su šiuolaikinėmis technologijomis ir taip pat gerai vertinamos apžvalgininkų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: