Turbūt nesunaikinama išorinė baterija ir starteris viename - su ja užvesime net traktorių. Įspūdinga naujiena iš Vokietijos: net 20800mAh ir 2000A, greitasis laidinis ir belaidis įkrovimai, integruotas LED žibintuvėlis ir atsparumas vandeniui bei smūgiams („TOPDON Volcano V2000“, nuolaidos kuponas, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„TOPDON Volcano V2000“ yra gana išskirtinė išorinė baterija ir starteris viename. Šis daikčiukas pravers ne tik šaltą žiemos rytą užvesti automobilį, bet ir turi kitų labai naudingų ir taip pat praktiškų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TOPDON Volcano V2000“:

  • Aliexpress83,54 € (su nuolaidos kuponu);
    • 25 % nuolaida + papildomas 1,68 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Vokietijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • liko tik 10 vnt.

„TOPDON Volcano V2000“ yra naujai rinkoje pasirodęs produktas. Ir pirmiausiai jį buvo galima įsigyti Amazon parduotuvėje. Tiesa, čia „TOPDON Volcano V2000“ išpirko labai greitai.

Tačiau dabar gamintojas šį naują produktą pradėjo pardavinėti oficialioje parduotuvėje Aliexpress ir kaip tik dabar „TOPDON Volcano V2000“ galima įsigyti iš Vokietijos sandėlio. Ir už labai gerą kainą gausime visus reikalingus priedus bei itin funkcionalų įrenginį.

Kadangi Aliexpress „TOPDON Volcano V2000“ yra naujiena, tai ir atsiliepimų dar nėra. Tačiau iš Amazon parduotuvės pateikiamos statistikos matyti, kad pirmiesiems pirkėjams „TOPDON Volcano V2000“ labai patinka ir turime beveik tobulą įvertinimą.

 

Tai ką sugeba „TOPDON Volcano V2000“?

Pirmiausiai, tai yra prietaisas, skirtas užvesti transporto priemonėms. Ir atėjus šaltajam metų laikui, tai kaip niekad svarbu. Kartais net ir iš pažiūros dar kokybiškas akumuliatorius paveda, o pavargusiam akumuliatoriui ir pirmasis šaltukas gali būti mirties nuosprendis.

„TOPDON Volcano V2000“ tinka 12V transporto priemonėms ir įrenginio talpa siekia 20800 mAh bei maksimaliai pasiekiama net 2000A.

Taip pat svarbu ir tai, jog šio įrenginio užtenka užvesti iki 10 litrų benzininėms ir 8 litrų dyzelinėms transporto priemonėms. Vieno pilno įrenginio įkrovimo užteks transporto priemones užvesti 25 kartus.

Gamintojas tvirtina, kad su „TOPDON Volcano V2000“ užvesime net traktorių!

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime labai kokybiškus gnybtus ir tuo pačiu įdiegtas įvairias apsaugos priemones: nuo trumpo jungimo, neteisingo gnybtų pajungimo, perkrovos, temperatūros ir t.t.

Plius, šis prietaisas gali darbuotis nuo -20°C iki +70°C laipsnių temperatūroje.

„TOPDON Volcano V2000“ taip pat atitinka ir UL2743, FCC, CE, PSE bei ROSH standartus, tad tai yra visiškai saugus naudoti, aukščiausios kokybės produktas.

 

Gamintojas taip pat tvirtina, jog „TOPDON Volcano V2000“ yra atsparus vandeniui bei smūgiams.

Jis savo vaizdo įraše parodo, kaip per „TOPDON Volcano V2000“ pervažiuoja lengvasis automobilis. Atrodo įspūdingai.

„TOPDON Volcano V2000“ skirtas ne tik užvesti transporto priemonėms. Čia yra kur kas funkcionalesnis įrankis.

Jis turi DC išėjimo jungtį (12V/10A), tad jį taip pat galima panaudoti prijungiant pompą/kompresorių ir taip pripučiant automobilio ratus.

Itin įdomus momentas yra tas, kad čia turime gigantiškos talpos išorinę bateriją: 20800 mAh.

Ir šaunu tai, kad „TOPDON Volcano V2000“ palaiko greitąjį 18W laidinį įkrovimą:

  • įėjimo/išėjimo C-tipo palaiko 5V/3A krovimą;
  • išėjimo QC3.0 5V/3A, 9V/2A;
  • išėjimo USB2.0 5V/2.1A.

Taip pat gamintojas teigia, kad vienu metu galima įkrauti du skirtingus įrenginius bei tuo pačiu įkrauti ir nešiojamus kompiuterius, planšetes ir pan.

 

Dar vienas šaunus dalykas, kad „TOPDON Volcano V2000“ palaiko ir belaidį Qi 10W įkrovimą. Tokią funkciją aptikti jump starter'iuose yra labai retas dalykas.

„TOPDON Volcano V2000“ turi ir LCD ekraną, kuriame pateikiama pagrindinė informacija. 

Svarbu ir tai, kad „TOPDON Volcano V2000“ turi integruotą LED žibintuvėlį, kuris palaiko 3 švietimo režimus. Išties pravartūs ir praktiški dalykai.

Galima gana drąsiai sakyti, kad „TOPDON Volcano V2000“ yra labai įdomus produktas.

Galingi parametrai, ko užteks užvesti kone bet kokiai transporto priemonei; didelė talpa bei greitasis laidinis ir belaidis įkrovimai, kas itin pravers ilgesnėse kelionėse, kai reikės įkrauti telefonus, fotoaparatus, dronus ir panašiai; įspūdingo tvirtumo korpusas; DC jungtis; LED žibintuvėlis ir kt. Įspūdingas produktas.

Plačiau apie „TOPDON Volcano V2000“ ir testavimo rezultatai šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()