„Jau įsigijau 6-tą šių kamerų komplektą. Visus draugus aprūpinau - nerealiai geros“: vos nuo 20 €, o tokios galimybės - lietuviai šioms kameroms duoda aukščiausius balus („ANRAN ZT“ pirkėjų atsiliepimai, iš Belgijos, kuponai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2020-12-24 14:42
Įdomu ar turi aktyvų poe? Nes perdavimas per wireless ir dalį gretimų ilgintuvo lizdų uždengiantis maitblokis atrodo kaip pats tragiškiausias ip kameros pajungimas.
who 2020-12-24 14:56
Iš savo patirties su pigiomis noname kameromis (nekalbu apie šį modelį konkrečiai): ne ką mažiau svarbi dalis yra soft'as. Mano atveju, tai veikia tai neveikia. Retai kada įrašo, o peržiūrėti vaizdus dar rečiau pavyksta. Bandžiau keisti visus nustatymus. Prisijungia per tarpinį cache serverį, tai klausimas kiek ilgai serveris bus palaikomas online ir dėl pačių duomenų anonimiškumo. Geriausia, kad kas iš pažįstamų jau turėtų ir galėtų pasidalinti įspūdžiais apie konkretų modelį. Arba užsisakyti vieną išbandymui. Ir dar vienas aspektas, duomenys saugomi kortelėje kameroje. Kai kurie gamintojai siūlo už papildomą mokestį backup serveryje.
conjurer 2020-12-24 15:16
Rpi su sd kortele išeis už panašią kainą kaip kelis mėnesiai backup serveryje, ir turbūt duos daugiau vietos. Bet esmė ta, kad su pigiom kamerom visada kažkas neveiks. Ir negali kaltint gamintojo, kai pirmą, ir vienintelį kartą girdi jo pavadinimą. Šitas šlamštas turbūt PoE neturi. Čia realiai "babycam" parduodama kaip lauko stebėjimo kamera.
shiqunas 2020-12-24 21:48
Kodėl nepatariat vartotojams nepirkti būten iš jūsų siulomų nuorodų. Jos gan reit genda, garantinis per aliexpres manau be kliuciu eis
Sngz 2020-12-25 12:57
Aš neseniai prasibandžiau nemažai šitų kamerų. Pirkau atskirai: 2 paprastos dc kameros + PoE splitteriai: 16e x 2 = 32 eur (dc kameros nuo 15 eur prasideda) 2 PoE kameros: 21 x 2 = 42 eur 1 PTZ dc kamera su PoE splitteriu: 30eur DVR laninis 8 kanalų (nė vieno porto kamerai, tik lan kabeliui): 20eur PoE switchas 6 portų: 12 eur HDD 1TB: 32eur Reziume 170-180eur. Bendrai esu tikrai patenkintas. Kokybė sąlyginai nebloga, net ir naktį, infraredas neša neblogai per visą kiemą. Jau pusmetį tarnauja be problemų, o sugedus kamerai pakeist nauja už 20e nematau problemos. Atjungiau visus xmeye, nes nematau reikalo, kad kitaicai stebėtų mano kiemą. Viskas per vpn'ą. Ir šiaip, cloudinis sprendimas reikštų, kad visos penkios kameros kažkur nuolat pumpuotų video, o kai visa šita sistema sukasi sodyboj, kur interneto greitis 50kb/s, tai cloudiniam sprendimui reikėtų turbūt atskirą liniją įsivedinėt. Kameros per pirmus kelis mėnesius nebuvo nė karto pakibę, vėliau dėl visa ko įjungiau automatinį restartą kartą į parą (per CMS softą galima daug kamerų nustatymų pasikeist, kurių nesimato per appsus). Vienas didelis minusas yra judesio aptikimas. Kadangi kameros lauke, tai joms nuolatos vaidenasi, kad kažkas juda. Todėl planuoju vis tiek įsigyti vieną hikvisioną pakabint ten kur stovi brangesnė technika. Bendrai paėmus, kai bandžiau pasikviest įmonę, jog sudėtų saugumo kameras, gavau komercinį pasiūlymą - nuo 1.2k eur Tai susidėjęs viską už 170eur ir gavęs mane tenkinantį variantą esu labai patenkintas.