„Jau įsigijau 6-tą šių kamerų komplektą. Visus draugus aprūpinau - nerealiai geros“: vos nuo 20 €, o tokios galimybės - lietuviai šioms kameroms duoda aukščiausius balus („ANRAN ZT“ pirkėjų atsiliepimai, iš Belgijos, kuponai, Video)  (5)

„ANRAN ZT“ yra pati populiariausia kompanijos IP kamera Aliexpress. Ją jau nusipirko tūkstančiai pirkėjų ir taip pat turime itin daug patenkintų pirkėjų iš Lietuvos. Štai ką apie šią puikios kainos ir funkcijų kamerą sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ANRAN ZT“ IP kamera (2/5MP):

  • Aliexpress - nuo 20 € (su nuolaidos kuponu);
    • 50 % nuolaida + nuolaidų kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (kuponai galioja iki gruodžio 25 d.);
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,96 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas.

„ANRAN ZT“ yra pati populiariausia kompanijos IP kamera: virš 3 300 užsakymų, 1 200 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

Pirkėjai yra itin patenkinti šiomis IP kameromis, jų galimybėmis ir labai gera kaina.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis 2MP arba 5MP kamerų modelius. 5MP kameros užtikrins dar geresnę vaizdo kokybę.

Taip pat iškart galima įsigyti ir iki 64GB talpos atminties korteles. Standartiniame pakete jų nėra. Ir čia yra labai gerai. Kiekvienas galime pasirinkti tokį komplektą, kokio norime.

Jei turite atminties kortelę, tai šiuo atveju jums jos nereikės ir taip galite papildomai sutaupyti. O jei atminties kortelės neturite, tai patogiausia ją įsigyti iškart.

Itin svarbus momentas yra tas, kad „ANRAN ZT“ IP kamera yra metalinio korpuso ir pilnai atspari vandeniui (IP66), šalčiui bei karščiui. Tereikės nugarėlėje atsukti metalinę plokštelę ir įdėjus atminties kortelę ją vėl prisukti.

Tikriausiai jau pastebėjote, kad „ANRAN ZT“ turi pritvirtinamą anteną. Ji yra skirta užtikrinti maksimaliai stabilų WiFi ryšį ir kokybišką duomenų perdavimą.

 

Taip pat galima „ANRAN ZT“ pajunti laidu tiesiai prie maršrutizatoriaus. Čia yra įrengta RJ45 jungtis.

Dar kalbant apie vaizdo kokybę, tai „ANRAN ZT“ IP kameros turi įrengtus Sony CMOS jutiklius su 3.6mm objektyvais ir palaiko WDR. Pastarasis dalykas paryškina detales, vaizdas tampa sodresnis ir kontrastingesnis.

Plius, „ANRAN ZT“ turi 36 IR sensorius bei palaiko naktinį matymą, kas akivaizdžiai yra privalumas. Su tokia kamera bus patogu stebėti savo namų aplinką ir nakties metu.

Labai šaunu ir tai, kad „ANRAN ZT“ kameras galima valdyti per iOS, Android bei Windows platformas. Tad ir kur bebūtumėte, visada galima prisijungti telefonu, planšete ar kompiuteriu prie kameros ir pasižiūrėti kas tuo metu dedasi aplink namus, peržiūrėti įrašus, nuotraukas ir t.t.

Iš itin įdomių savybių čia reikėtų pažymėti tai, kad „ANRAN ZT“ turi judesio daviklius, tad kamera sugeba savo regimajame lauke užfiksuoti judėjimą ir apie tai informuoja kameros savininką. Į telefoną yra išsiunčiamas informacinis pranešimas. Taip pat „ANRAN ZT“ kamera iškart pradeda fiksuoti tą nelauktą svečią.

Kita šauni ir patogi savybė yra integruotas mikrofonas ir garsiakalbis. Jie taip pat apsaugoti nuo lietaus ir taip yra labai patogu kalbėtis su prie jūsų namų ar darbovietės atėjusiu žmogumi.

Nors tai gali pasirodyti ne tokia jau ir labai būtina savybė, bet šiais pandemijos laikais, tai gali tapti kritiškai svarbiu privalumu.

 

Sąmoningai mąstantiems norisi išvengti bereikalingų kontaktų ir ypač su nepažįstamais žmonėmis. Niekada negali žinoti, ar jie neserga visą pasaulį sujaukusiu koronavirusu. Tad toks bendravimo būdas leis minimizuotų kontaktą ir tuo pačiu išgirsti bei pasakyti tai, ką norėsite.

Iš esmės „ANRAN ZT“ IP kameros turi viską, ko tik gali reikalauti vartotojas: 2MP/5MP filmavimas; naktinis matymas; tvirtas aliuminio korpusas ir pilnas atsparumas vandeniui, šalčiui ir karščiui; interneto prieiga (WiFi bei laidu); atminties kortelės palaikymas bei valdymas įvairiais įrenginiais (telefonu, kompiuteriu ir kt.); judesio davikliai; garsiakalbis su mikrofonu bei kt. Ir dar puiki kaina.

Tokias „ANRAN ZT“ IP kameras galima naudoti tiek stebint savo namus, sodybą, garažą, darbovietę ir kitas svarbias vietas.

Pirkėjai iš Lietuvos šias „ANRAN ZT“ IP kameras vertina pačiais aukščiausiais balais ir teigia, kad jos atkeliauja greitai bei dirba labai kokybiškai:

  • V***r: 7 dienų siuntimas užtruko beveik dvi savaites, tačiau pati kamera puikios kokybės, vaizdas visiškoje tamsoje labai geras. 1 foto, 2 foto.
  • D***e: Užsisakiau 03.12, o atsiuntė 07.07. Toks ilgas siuntimo laikas buvo dėl šito karantino ir aš jas užsisakiau iš Kinijos. Viskas supakuota labai kokybiškai, tvarkingai. Atsiuntė viską, ką užsakiau. Produktas labai kokybiškas. 1000 %, kad kitą kamerą irgi pirksiu iš šio pardavėjo.

 

Vos pora pirkėjų iš Lietuvos duoda po 1 balą ir vienam jų atkeliavusi kamera neveikė, tačiau pardavėjas grąžino pinigus, o kitas skundėsi negavęs užsakytų prekių, tačiau pardavėjas taip pat nuolat palaikė ryšį, atsakė į klausimus ir grąžino sumokėtus pinigus.

  • G***r (pirkėjas iš Rusijos): Iš Kinijos atvyko per 2,5 savaitės. Labai gerai supakuotos. Tai jau šeštas kamerų komplektas. Iš to paties pardavėjo, tokios pačios 5MP kameros ir tokios pačios komplektacijos. Jas perku sau ir draugams. Tik vieną kartą atvykusi kamera buvo pažeista - matyt kažkur transportavimo metu tai nutiko, bet pardavėjas be jokių papildomų kalbų iškart grąžino pinigus. Kameros dirba gerai ir atitinka visas nurodomas charakteristikas. Patogu kameras valdyti tiek su telefonu, tiek ir per kompiuterį. Nėra jokių problemų. Viskas vyksta sklandžiai. Jei iškyla klausimų, juos užduodu pardavėjui ir jis greitai į juos atsako. Čia yra ir naktinis matymas, ir galimybė per kameras kalbėtis. Labai naudingi priedai. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Dar kelios pirkėjų padarytos kamerų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto. Filmuota dienos metu - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto; nakties metu - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai (5)