Lenkijos sandėlio papildymas - atsirado vėl keli vienetai akimirksniu iššluojamo siurblio „Proscenic P11“: „Kainos ir kokybės santykis tiesiog nepakartojamas. Galiu tą patvirtinti, nes galiu palyginti su Dyson V11“ („Proscenic P11“ pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Proscenic P11“ - naujausia ir karščiausia belaidžių dulkių siurblių naujiena. Tai yra pats galingiausias ir pažangiausias labai sparčiai populiarėjančios „Proscenic“ kompanijos modelis ir pirmieji pirkėjai iš Lietuvos juo yra labai patenkinti - jis plauna ir siurbia, turi automatinį kilimų aptikimą, LED ekraną, neregėtą baterijos įkrovimo greitį, specialų priedą naminiams gyvūnams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Proscenic P11“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress243,43 €;
    • nuolaidos kuponas M02X5KGRCQQP;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • liko tik 5 vienetai.
  • ​Lietuvoje neparduodamas.

 

„Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 133,83 €;
    • nuolaidos kuponas M02X5KGRCQQP;
    • iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7 dienas
  • ​​Lietuvoje net 449,99 €.

„Proscenic P11“ yra naujausias kompanijos modelis, kuris rinkoje pasirodė šių metų lapkričio mėnesį ir iškart patraukė pirkėjų dėmesį.

Štai oficialioje gamintojo interneto svetainėje Aliexpress iki šiol turime 300 užsakymų, virš 140 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Kuo gi išsiskiria „Proscenic P11“ siurblys?

 

Tikriausiai nieko nenustebinsime pasakę, kad belaidžių dulkių siurblių segmentas darosi toks pat dinamiškas, kaip ir kokių išmaniųjų telefonų.

Jei anksčiau kompanijos pristatydavo per metus kokį vieną modelį, tai būdavo gerai. O dabar kone kas porą mėnesių sulaukiame vis kažkokių naujovių ir vis daugiau kompanijų gamina tokius įrenginius.

Džiugu yra tai, kad „Proscenic“ kompanija orientuojasi būtent tokių įrenginių segmente ir visą savo dėmesį skiria belaidžiams dulkių siurbliams. Kai didžiausias dėmesys skiriamas konkrečiai sričiai - galima pasiekti maksimaliai gerą rezultatą.

Ir čia turime patį naujausią ir, galime drąsiai sakyti, pažangiausią kompanijos produktą - „Proscenic P11“ belaidį dulkių siurblį.

Kuo jis skiriasi nuo kitų? Pirmiausiai tuo, kad su „Proscenic P11“ vienu metu galima ir sausai siurbti atliekas, ir tuo pačiu plauti grindis.

Tokį dalyką vis dar siūlo labai nedaug gamintojų ir „Proscenic P11“ stipriai išsiskiria iš gausos belaidžių dulkių siurblių.

Kitas didelis privalumas ir šių, 2020-ųjų metų, naujovė - automatinis kiliminės dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas.

Tokį techninį sprendimą iki šiol matėme tik robotuose dulkių siurbliuose ir tai - tik pačiuose pažangiausiuose. O dabar ir belaidžiai dulkių siurbliai vis sulaukia tokios technologinės naujovės. Tiesa, kol kas tik patys pažangiausi ir tai vis dar yra didelė naujovė.

„Proscenic P11“ yra galingas dulkių siurblys: bešepetėlinis 450W elektros variklis ir 25kPa siurbimo slėgis. Toks variklis yra pažangesnis ir užtikrins ilgą veikimo laiką. O didelė galia reiškia, kad tokio siurblio užteks susiurbti ir stambioms atliekoms.

 

„Proscenic P11“ palaiko 3 siurbimo režimus, tad visada galima pasirinkti tokį, koks konkrečiu metu bus pats tinkamiausias.

Įdomu yra ir tai, kad be pakuotėje esančio specialaus grindų plovimui skirto priedo bei plaušinės, šis „Proscenic P11“ siurblys dar palaiko ir specialiai naminių gyvūnų priežiūrai skirtą priedą.

Čia tarsi kailio šukos, tik tuo pačiu ne tik šukuojamas gyvūno kailis, bet ir siurblys į vidų susiurbs visus nešvarumus bei šerius. Turintiems naminių gyvūnų, tai ypatingai pravartus dalykas.

P.S. šį priedą reikia įsigyti atskirai - tą padaryti galite čia.

„Proscenic P11“ turi ir į prisilietimus reaguojantį LED ekranėlį. Tai dar viena šių metų belaidžių dulkių siurblių naujovė ir kone visi nauji modeliai palaiko tokį dalyką.

Ir tai ne vien tik mados reikalas, tai yra labai praktiškas ir naudingas siurblių patobulinimas. Tokiame ekrane patogu matyti kiek tiksliai baterijoje yra likę energijos, koks pasirinktas režimas, ar viskas gerai su siurbliu ir nėra kažkokių nesklandumų. Praktiški dalykai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Proscenic P11“ yra atnaujinta triukšmo slopinimo technologija, tad dabar šis galingas siurblys dirba dar tyliau, nei anksčiau pasirodę modeliai.

Taip pat čia turime 4 lygių filtravimo sistemą su HEPA filtru, kas leidžia sulaikyti iki 99,99 proc. dalelių. Ypatingai svarbi savybė.

Žinoma, „Proscenic P11“ pagrindinė siurbimo galva turi LED pašvietimą, kas padės patogiai išvalyti tamsesnėse vietose, bei itin talpi baterija yra išimama. Tad ją galima įkrauti atskirai nuo siurblio bei bet kada pakeisti kita baterija. Dar vienas privalumas.

 

Kalbant apie „Proscenic P11“ bateriją, tai čia irgi turime didelę naujovę. 2500 mAh talpos baterija nėra kažkas labai jau nerealaus. Rodiklis įprastas tarp tokių įrenginių.

Tačiau štai įkrovimas yra ypatingai greitas. Nuo 0 iki 100 proc. baterija yra įkraunama per 2,5-3 valandas. Tai yra įspūdingai greitai, nes įprastai tokią bateriją turinčių siurblių įkrovimas trunka bent 4-5, o kartais ir visas 6-7 valandas. Labai didelis žingsnis į priekį.

Tai gal nukentėjo darbavimosi laikas? Gamintojas tvirtina, kad tikrai ne ir vienu „Proscenic P11“ įkrovimu galime darbuotis 60 minučių. Puikūs rezultatai.

Kas dar svarbu? Tiek pagrindinė, tiek baldams ir patalynei skirtos galvos yra motorizuotos - kas reiškia, kad gauname dar didesnę siurbimo galią, o tai leidžia išvalyti gilesnius sluoksnius.

Kaip jau minėjome, siurblio bateriją galima įkrauti atskirai, arba tiesiog visą siurblį pakabinti ant laikymo stotelės ir taip įkrauti bateriją. Patogu ir siurblys neužims daug vietos. Visada bus konkrečioje namų vietoje.

Atliekų dėžutę čia turime 0,6 litrų talpos ir ji ištuštinama vieno mygtuko paspaudimo. Paprasta ir higieniška.

Galima gana drąsiai sakyti, kad „Proscenic P11“ yra aukščiausios kategorijos belaidis dulkių siurblys už juokingai žemą kainą. Kitų garsių kompanijų produktai kainuoja bent 2 kartus brangiau, palyginus su „Proscenic P11“. Ir dar ne visada juose rasime tai, ką siūlo „Proscenic P11“ modelis.

 

Štai ir pirmieji pirkėjai iš Lietuvos „Proscenic P11“ siurbliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir džiaugiasi greitu jų pristatymu bei puikiu veikimu:

  • A***s (pirko iš Lenkijos): Proscenic P11 yra puikus dulkių siurblys. Įsigijau jau antrą - galingesnį egzempliorių (turima galvoje, kad prieš tai įsigijo Proscenic P10 modelį aut. past.). Pakako ir ano siurblio galingumo, tiesiog vienas - mamai, kitas - dukrai. Kainos ir gaminio kokybės santykis - tiesiog nepakartojamas. Galiu tą patvirtinti, nes galiu palyginti su Dyson V11 siurbliu. Nors Proscenic P11 siurbimo galia nežymiai nusileidžia Dyson V11, tačiau kainuoja 4 kartus pigiau. Rekomenduoju tiek gaminį, tiek pardavėją. Pirkinys į Lietuvą iki manęs atvyko per 7 dienas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Dar kelios kitų šalių pirkėjų padarytos siurblio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

 

„Proscenic P10“ belaidžio dulkių siurblio pirkėjų atsiliepimus rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()