Geriau ir nebūna: iš Čekijos, su nuolaidų kuponais ir net €100 nekainuojantis robotas dulkių siurblys. Sausas ir drėgnas valymas, galingas siurbimas, išmaniosios funkcijos ir puikus pirkėjų vertinimas: „tobulas robotas. Buvau nusiteikęs skeptiškai, bet kai išbandžiau - likau šokiruotas“ („VALUBOT K100“ pirkėjų atsiliepimai, paskutiniai vienetai, Video)  ()

Aliexpress toliau skelbia kasmetinius AliExpress Awards 2020 prizininkus ir čia turime puikios kainos ir kokybės atstovą - „VALUBOT K100“ robotą dulkių siurblį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„VALUBOT K100“ robotas dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 94,03 € (su nuolaidos kuponu);
    • 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4,19 €: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki gruodžio 31 d.);
    • iš Čekijos/Ispanijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • siuntimas į Lietuvą iš Čekijos sandėlio 9,70 €;
    • už tokią kainą liko tik 20 vnt.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„VALUBOT K100“ pateko tarp šių metų AliExpress Awards 2020 prizininkų ir dabar šie robotai parduodami už puikias kainas. Tiesa, tokiomis geromis sąlygomis parduodami tik 20 vnt. siurblių.

Taigi, „VALUBOT K100“ yra turbūt pigiausias robotas dulkių siurblys. Tiek atsižvelgiant į jo technines galimybes, pirkimų statistiką ir aukštą pirkėjų įvertinimą - 4,8/5 balų.

Pakuotėje rasime visus reikalingus priedus. Svarbu ir tai, kad šis puikios kainos namų tvarkymo pagalbininkas užtikrina ne tik sausą valymą, bet ir grindų plovimą.

Belieka tik 180 ml vandens talpą pripildyti vandeniu, prie jos priklijuoti pakuotėje esančią šluostę, visą šią konstrukciją pritvirtinti prie siurblio ir paleisti darbuotis.

 

Šaunu yra tai, kad „VALUBOT K100“ vienu metu gali plauti ir siurbti grindis. Jis turi 500 ml sausų atliekų dėžutę su HEPA filtru, tad sulaikomos ir pačios smulkiausios dalelės. Užteks vos vieną kartą robotui pravažiuoti pro kambarį ir turėsime maksimalią švarą bei gaivą.

Plius, verta pažymėti ir tai, kad „VALUBOT K100“ turi 2 šoninius šepetėlius, kurie dar geriau nei 1 šepetėlį turinčių siurblių atveju nukreipia visas atliekas į centre esančią siurbimo angą.

„VALUBOT K100“ aprūpintas įvairiais jutikliais, kurie jį apsaugo nuo trankymosi į baldus, kritimų nuo laiptų, padeda orientuotis aplinkoje ir t.t.

Taip pat „VALUBOT K100“ sugeba pats grįžti prie įkrovimo stotelės ir įkrauti bateriją. Tad siurblio nereikės ieškoti, kur gi jis prapuolė. „VALUBOT K100“ pats grįžta prie įkrovimo stotelės tiek tada, kai reikia papildomos energijos, tiek tada, kai baigia darbą.

„VALUBOT K100“ turi 2600 mAh talpos bateriją, kurios vienu įkrovimu užtenka sutvarkyti iki 150 m2 plotą bei gali dirbti iki 120 min.

Šis pigus robotas užtikrina 1800Pa siurbimo slėgį, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai gerai. Žinoma, rinkoje yra ir tokių monstrinių siurblių, kurių rodiklis siekia 4000Pa - kad ir mūsų anksčiau aprašyti „ABIR X6“ ir „Neatsvor X600“ modeliai. Jiems dabar taip pat taikomos labai geros kainos. Plačiau čia:

 

Visgi, tokie siurbliai kainuoja po 200 eurų, o tai yra dvigubai daugiau nei „VALUBOT K100“. Ir pastarojo 1800Pa siurbimo slėgio pilnai užteks įprastai namų priežiūrai.

Žinoma, jei namuose turite kiliminės dangos ir ypač storesnių kilimų, tada kur kas geriau rinktis „ABIR X6“ arba „Neatsvor X600“ modelį. Tiesiog „VALUBOT K100“ neužteks tos galios išvalyti giliausiems kiliminės dangos sluoksniams.

„VALUBOT K100“ pasižymi ir tuo, kad yra plonas robotas siurblys - tik 8,1 cm. Tai reiškia, kad jis galės išvalyti po baldais, ko dažnai storesni jo konkurentai nesugeba. Taip pat sugeba įveikti iki 1,5 cm aukščio kliūtis.

 

Šis robotas palaiko keletą valymo režimų, tarp kurių yra standartinis, konkrečios vietos, palei sienas.

Taip pat „VALUBOT K100“ palaiko ir išmaniąją programėlę, kurioje galėsime pilnai valdyti šį robotą dulkių siurblį ir sudaryti valymo tvarkaraštį.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad „VALUBOT K100“ yra tylus robotas dulkių siurblys ir maksimalus garso lygis siekia iki 55dB. Tai taip pat yra akivaizdus šio roboto pliusas.

Pirkėjai yra labai patenkinti „VALUBOT K100“ robotu ir duoda aukščiausius balus ir štai pora išsamiausių komentarų:

  • T***a (pirkėjas iš JAV): Viską gavau vienoje pakuotėje ir aprašymas atitinka realybę. Paprastas roboto parengimas darbui, greitas poravimas su telefone esančia programėle. Dirba tyliai ir užtikrintai. Labai tylus net ir tada, kai tik sausai siurbia grindis. Namuose turiu katę ir vaiką, kuris nuolat pritrupina sausainių, tai šis robotas tikras išsigelbėjimas. Viską surenka. Puikus daiktas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • V***v (pirkėjas iš Bulgarijos): Robotas - tobulas. Pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, o ir atrodo labai šauniai. Esu maloniai nustebintas, kaip puikiai šis pigus robotas dirba. Iš pradžių buvau nusiteikęs skeptiškai ir per daug iš jo nesitikėjau. Tačiau jau po pirmojo kambarių valymo likau šokiruotas. Jis surinko neįtikėtinai daug atliekų. Atliekų dėžutė buvo tiesiog perpildyta. Labai džiaugiuosi naujuoju robotu. Programėlė nieko įspūdingo, gana paprasta. Iš esmės baziniai dalykai, bet viskas veikia tinkamai. Bendrai, puikus pasirinkimas! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()