Juos perka kaip karštas bandeles: iš Lenkijos, puikiai lietuvių vertinami ir patys populiariausi vakuumavimo įrenginiai maistui, gėrimams, drabužiams, patalynei ir t.t. - beveik 35 000 užsakymų, 4,9 balų įvertinimas ir vos nuo €12 (iš Lenkijos, Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Perkamiausia „saengQ“ plėvelė iš Lenkijos - virš 13 700 užsakymų ir 4,9 reitingas;

- „LAIMENG 6621“ vakuumavimo įrenginys iš Čekijos - virš 6 000 užsakymų ir 4,9 reitingas;

- Perkamiausias „saengQ HQ-02“ vakuumavimo įrenginys iš Lenkijos - virš 7 400 užsakymų ir 4,8 reitingas;

- Antras pagal perkamumą „saengQ HQ-01“ vakuumavimo įrenginys iš Lenkijos - beveik 4 000 užsakymų ir 4,8 reitingas;

- Perkamiausias vakuumavimo rinkinys patalinei, drabužiams ir panašiai, iš Lenkijos - virš 3 400 užsakymų ir 4,8 reitingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausia plėvelė iš Lenkijos, Belgijos - virš 13 700 užsakymų ir 4,9 reitingas

Kinijos sandėlyje pasirinkimas yra didesnis, bet siuntimas siekia 4,52 €.

Tai yra ypatingai populiari „saengQ“ plėvelė Aliexpress: virš 13 700 užsakymų, 7 400 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 reitingas.

Pirkėjai pažymi, kad tai aukščiausios kokybės plėvelės. Nuo 12 iki 30 cm pločio, 5 metrų ilgio, pilnai saugios naudoti su įvairiais maisto produktais.

Atlaiko nuo -45 iki +110 laipsnių temperatūras, tad jose vakuumuotus maisto produktus galite drąsiai dėti į šaldiklį ar mikrobangų krosnelę, išvirti norimą produktą ir panašiai.

Pasiūloje yra įvairių plėvelės rulonų pasirinkimų ir dovanų bus pridėtas jai atpjauti skirtas peiliukas.

„LAIMENG 6621“ vakuumavimo įrenginys iš Čekijos - virš 8 300 užsakymų ir 4,9 reitingas

„LAIMENG 6621“ vaizdo įrašas.

Tai yra vienas populiariausių vakuumavimo įrenginių Aliexpress: virš 6 000 užsakymų, 3 300 atsiliepimų ir 4,9 reitingas.

Pakuotėje rasime patį 110W galios „LAIMENG 6621“ įrenginį, maitinimo laidą (jungiamas į 220V elektros tinklą), naudojimosi instrukciją, šiek tiek plėvelės ir papildomus priedus vakuumuoti indeliuose esančiam maistui bei atidarytiems vyno ir kitiems buteliams.

Mėgstantiems vyną, toks „LAIMENG 6621“ privalumas tikrai patiks. Tereikia ant vyno butelio uždėti specialų antgalį, prie jo prijungti taip pat pakuotėje esančią žarnelę ir įjungti „LAIMENG 6621“ įrenginį. 

Jis iš butelio ištrauks orą ir taip jį vakuumuos. Dėl to vynas ilgiau išlaikys savo kvapo ir skonio savybes.

Taip vakuumuoti galima ir indeliuose esančius maisto produktus. Veikimo principas lygiai toks pats. Čia tik reikia turėti tam pritaikytų indelių.

Kalbant apie maisto vakuumavimą su plėvelėmis, tai čia yra gerai ir tai, kad pačiame „LAIMENG 6621“ įrenginyje iškart yra integruotas peilis.

Žemiau nuotraukoje parodyta, kaip tereikia šį slankmatį pastumti į šoną ir taip plėvelės atkirpsite tiek, kiek jums jos reikia vakuumuoti konkrečiam maisto kiekiui.

Ant „LAIMENG 6621“ korpuso yra visi reikalingi valdymo mygtukai ir šviesos indikatoriai.

Tad čia galite pasirinkti norite sausai ar drėgnai vakuumuoti maisto produktus: Dry ir Moist.

Seal reiškia plėvelės užspaudimą (yra kaitinimo elementai aut. past.), o Vac - oro iš pakuotės ištraukimą.

LED indikatoriai parodo vykstančio proceso eigą, o su STOP mygtuku bet kada galima sustabdyti procesą.

Ir nors „LAIMENG 6621“ iš esmės yra skirtas vakuumuoti maisto produktus (su plėvele bei indeliuose) ir gėrimus, bet čia taip pat į plėvelę galima įdėti jautrius elektronikos įrenginius ir juos sausai vakuumuoti. Labai geras dalykas, ypač jei planuojate ilgiau jų nenaudoti ir nenorite, kad drėgmė jiems pakenktų.

Žinoma, absoliuti dauguma pirkėjų „LAIMENG 6621“ naudoja maisto vakuumavimui. Ir čia yra keli to privalumai.

Pirmiausiai, maistas išlieka ženkliai ilgiau šviežias. Tad bet kada atsidarę vakuumuotą pakuotę turėsite absoliučiai šviežius ir maistinių savybių nepraradusius produktus.

Kitas didelis ir dažno pirkėjo paminimas tokio vakuumavimo privalumas - kur kas skanesni, sultingesni ir maistingesni patiekalai. 

Pavyzdžiui, į tokią plėvelę įdedame jautienos, kiaulienos ar kitos mėsos, papildomai prieskonių ir t.t. Viską vakuumuojame. Tokį paketą dedame į verdantį vandens puodą ir verdame. Išvirus belieka paketą išimti, prakirpti, išimti mėsą ir ją papildomai pakepti - jei yra toks poreikis - arba iškart patiekti su garnyru ir taip, kaip tik pageidaujate.

Tokiu būdu pagamintas maistas išlaiko savo struktūrą, maistines medžiagas, išlieka sultingas. Dažnas pirkėjams būtent tokiam dalykui naudoja šį „LAIMENG 6621“ įrenginį.

Perkamiausias „saengQ HQ-02“ vakuumavimo įrenginys iš Lenkijos - virš 7 400 užsakymų ir 4,8 reitingas

„saengQ HQ-02“ vaizdo įrašas.

Tai yra populiariausias vakuumavimo įrenginys Aliexpress: virš 7 400 užsakymų, beveik 3 400 atsiliepimų ir 4,8 reitingas.

Turime labai daug pirkimų iš Lietuvos ir tautiečiai duoda pačius aukščiausius įvertinimus bei tvirtina, kad vakuumavimo įrenginiai puikiai atlieka savo užduotis.

Kuo gi „saengQ HQ-02“ skiriasi nuo „LAIMENG 6621“?

„saengQ HQ-02“ jau yra pigesnis modelis ir čia galime rinktis ar norime, kad pakuotėje būtų įdėti priedai, skirti vakuumuoti indeliuose esančiam maistui bei atidarytiems vyno ir kitiems buteliams. Jei to jums nereikia, galite rinktis standartinį variantą ir taip papildomai sutaupysite.

„saengQ HQ-02“ yra jungiamas į 220V tinklą ir iš esmės atlieka tą pačią pagrindinę funkciją - vakuumuoja į maišelius sudėtus produktus. 

Tad iš kur tas kainos skirtumas? Na, dizainas yra kiek kuklesnis, ne toks modernus. Taip pat galia kiek mažesnė: 80W prieš „LAIMENG 6621“ 110W. 

Plius, „LAIMENG 6621“ turi integruotą plėvelės nupjovimo peilį, o „saengQ HQ-02“ to nėra. Visgi, su to pačio pardavėjo parduodamomis „saengQ“ plėvelėmis pridedamas peiliukas, tad tai kaip ir nėra itin didelis trūkumas. O ir pačioje „saengQ HQ-02“ pakuotėje yra įdedamas peiliukas.

„LAIMENG 6621“ taip pat galima produktus vakuumuoti drėgnai arba sausai, o „saengQ HQ-02“ arba tiesiog ištraukiamas oras ir vakuumuojama, arba vakuumuojama neištraukus oro.

Tad „saengQ HQ-02“ yra kiek paprastesnio dizaino, su mažiau valdymo mygtukų bei režimų vakuumavimo įrenginys, tačiau tuo pačiu pigesnis ir atlieka esmines funkcijas.

Antras pagal perkamumą „saengQ HQ-01“ vakuumavimo įrenginys iš Lenkijos - beveik 4 000 užsakymų ir 4,8 reitingas

„saengQ HQ-01“ vaizdo įrašas.

Tai yra antras pagal populiarumą vakuumavimo įrenginys Aliexpress: beveik 4 000 užsakymų, 1 900 atsiliepimų ir 4,8 reitingas.

Taip pat turime daugybę pirkimų iš Lietuvos ir tautiečiai teigia, kad tiek iš Lenkijos, tiek iš Belgijos jie atkeliauja per 3-7 dienas ir puikiai atlieka savo funkciją.

Pirkėjai yra patenkinti, kad galima rinktis pakuotės turinį. Jei reikia, papildomai galima įsigyti priedus, skirtus vakuumuoti indeliuose esančiam maistui bei atidarytiems vyno ir kitiems buteliams. Į visas pakuotes įdedamas peiliukas, atpjauti plėvelei.

Kuo gi „saengQ HQ-01“ skiriasi nuo aukščiau paminėtų?

Iš esmės čia turime kukliausio dizaino prietaisą. Tokį grynai darbinį įrenginį. Įdėjome vieną plėvelės galą, užspaudėme dangtį, paspaudėme Start mygtuką ir jį „saengQ HQ-01“ užspaudė.

Tada atidarome dangtį, atsikerpame kiek reikia plėvelės, įdedame maistą, atvirą plėvelės galą dedame į įrenginį, užspaudžiame, Start mygtukas ir vuolia. Viskas paruošta.

„saengQ HQ-01“ atveju nėra jokių papildomų režimų ir tik vienas valdymo mygtukas. Įdomu yra tai, kad „saengQ HQ-01“ yra netgi galingesnis už „saengQ HQ-02“: 100W prieš 80W.

Tad belieka patiems nuspręsti, kuris modelis yra gražesnis ir kokių papildomų funkcijų reikia. Nes būtent tai ir nulemia kainų skirtumus.

Perkamiausias vakuumavimo rinkinys patalinei, drabužiams ir panašiai - virš 3 400 užsakymų ir 4,8 reitingas

Vaizdo įrašą rasite čia.

Labai populiarus drabužių, patalynės vakuumavimo rinkinys Aliexpress: virš 3 400 užsakymų, 1 600 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 reitingas.

Pirkėjai pažymi, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių rinkinių. Yra įvairių raštų bei dydžių vakuumavimo maišų.

Pirkėjai teigia, kad pakuotėse yra specialiai vakuumavimui skirtos rankinės pompos ir naudotis jomis yra visiškai paprasta.

Į maišą įdedame norimą drabužį (-ius), patalynę, pagalves ir taip toliau. Maišą sandariai uždarome ir pritvirtinę pompą vakuumuojame. 

Baigę darbą uždarome galutinai dangtelį ir taip vakuumuotus daiktus susidedame į norimas lentynas.

Tokiu būdu įprastai didelės erdvės reikalaujantys daiktai, kaip ta pati patalynė, užims kur kas mažiau vietos.

Šiuose maišuose vakuumuoti daiktai išliks apsaugoti nuo drėgmės, vandens, dulkių, kandžių ir visada išliks švarūs bei užims mažai vietos.

Turime daug pirkimų iš Lietuvos ir tautiečiai tvirtina, kad šis rinkinys yra kokybiškas ir padeda namuose sutaupyti vietos.

  • S***e: Rekomenduoju 100 %. Viskas puiku. Būtinai užsisakysiu ir dar - 1 foto.
  • I***a: Vakuumavimo maišai tikrai neblogi. Gerai laiko vakuumą. Maišelio uždarymas su užsegimu (pridedamas) ne visada išeina, patogiau tą padaryti pirštais. Pompa puikiai siurbia orą. Visi maišeliai su vožtuvu. Dvigulė pūkinė antklodė telpa į 50 × 70 cm maišą. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()