Taip pigiai dar niekada nebuvo! Iš Lenkijos, už pačią mažiausią kainą istorijoje ir lietuvių masiškai perkamas pats geriausias 2020-ųjų robotas dulkių siurblys su lazerine navigacijos sistema: „Gailiuosi tik vieno, kad šio roboto neįsigijau anksčiau. Mano namai dar niekada nebuvo tokie švarus“ („Neatsvor X600“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video, Papildymas 2021-08-25)  (1)

„Neatsvor X600“ - masiškai perkamas robotas dulkių siurblys. Galingas siurbimas, sausas ir drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema, išmaniosios funkcijos ir galybė lietuvių bei kitų šalių pirkėjų atsiliepimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys:

Iškart norime atkreipti dėmesį į keletą labai svarbių momentų.

Pirmiausiai, tokios žemos kaina dar nebuvo. Štai kai pirmą kartą rašėme apie „Neatsvor X600“ robotą (2020-12-01), jis kainavo 196,66 € + siuntimas buvo 18 €. Ir čia dar tuo metu, kai nebuvo skaičiuojamas PVM mokestis!!!

Dabar, net kai priskaičiuojamas PVM, šis robotas kainuoja pigiau ir siuntimas iš Lenkijos nemokamas. Išskirtinis pasiūlymas.

Šiuo metu „Neatsvor X600“ jau įsigijo tūkstančiai pirkėjų, turime daugybę atsiliepimų ir vis dar tą patį labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Akivaizdu, kad pirkėjai „Neatsvor X600“ robotus perka masiškai ir nesikeičia tik vienas dalykas - aukščiausias vertinimo reitingas.

Kuo gi pasižymi „Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys?

„Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys aprūpintas bešepetėliniu, japonišku NIDEC varikliuku ir užtikrina net 4000Pa siurbimo galią. Tai yra vienas geriausių rodiklių rinkoje. Įprastai robotai dulkių siurbliai gali užtikrinti tik pusę tokios siurbimo galios.

Šaunu ir tai, kad „Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys palaiko automatinį kiliminės dangos aptikimą ir siurbimo galios padidinimą. Labai naudinga ir daugelio pirkėjų itin giriama funkcija. Nereikia patiems stebėti roboto ir keisti siurbimo galios parametrų - robotas juos pats automatiškai padidina ir taip išvalo net ir gilesnius kiliminės dangos sluoksnius.

Žinoma, visada galima pasirinkti norimą siurbimo galią ir taip priderinti robotą prie konkrečių valymo sąlygų. Ir jei reikia, su šiuo robotu galima išplauti grindis. Šią galimybe pirkėjai taip pat yra labai patenkinti.

Be to, kad „Neatsvor X600“ yra labai kokybiškai pagamintas, turi daugybę daviklių, apsaugančių nuo kritimų ir t.t., šis robotas aprūpintas ir lazerine navigacijos sistema bei V-SLAM algoritmu.

Toks derinukas yra aukščiausias lygis tarp robotų dulkių siurblių ir šios technologijos užtikrina maksimaliai tikslų patalpų įvertinimą, žemėlapių piešimą, robotų orientavimąsi, sistemingą judėjimą ir t.t. Toli gražu ne kiekvienas iki 200 eurų kainuojantis robotas dulkių siurblys gali pasigirti tokiais pažangiais techniniais sprendimais.

„Neatsvor X600“ turi 600 ml sausų atliekų dėžutę su trimis filtrų sluoksniais (vienas jų yra HEPA, tad sulaiko maksimalų ir smulkiausių dalelių kiekį.

Čia turime 3 skirtingus siurbimo režimus: 2000, 3000 ir 4000Pa.

O štai su atskirai pritvirtinama 350 ml vandens talpa galima lengvai išplauti grindis. Palaikomas elektroninis vandens reguliavimas ir čia turime 3 vandens padavimo režimus. Labai geras dalykas. Taip dar patogiau robotą priderinti prie konkrečių sąlygų.

Šauniausią robotą valdyti su išmaniąja programėle, kurioje iškart matysite piešiamą teritorijos žemėlapį - jis yra išsaugomas ir sekančiais kartais papildomai atnaujinamas - baterijos energijos kiekį, pasirinktą valymo/plovimo režimą, siurbimo galią, galima sudaryti valymo tvarkaraščius, nurodyti virtualias sienas, nurodyti kambarių valymo eiliškumą ir t.t.

„Neatsvor X600“ po teritoriją juda sistemingai, o kai tik 2500 mAh talpos baterijos energijos lieka mažai, robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir vėl pats tęsia darbą nuo ten, kur baigė. Puikus dalykas. Beje, pilnai įkrautos baterijos energijos užtenka iki 120 min. darbui, kas yra geras rezultatas.

Ką apie „Neatsvor X600“ sako pirkėjai?

Lietuvių atsiliepimai

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais „Neatsvor X600“ robotais dulkių siurbliais ir jiems duoda pačius aukščiausius balus. Taip pat turime daug pirkimų ir iš Lietuvos. Tautiečiai teigia, kad:

  • AliExpress Shopper - Super robotas. Ir siurbia, ir gerai plauna. Yra 3 plovimo režimai ir su vandeniu paliktas robotas jį išlaiko. Nepribėga vandens ant grindų. Lengvai valdomas programėle. Labai patenkinta. Atkeliavo per savaitę iš Ispanijos.
  • I***a - Pirkau iš Lenkijos, atkeliavo per savaitę. Itin gerai siurbia, didelės galios robotas. Patinka ir plovimo funkcija, vandens be reikalo neleidžia. Baterija tik galėtų būti dar talpesnė, bet šiaip viskas gerai. Puikus robotas, labai patenkinta. 
  • R***e - Labai geras ir galingas siurbimas. Esu itin patenkinta šiuo robotu. Kainos-kokybės santykis čia yra labai ir labai geras. Puikus pagalbininkas išvalyti namus ir ypač, kai juose turiu katę. Robotas surenka visus šerius. Itin patogiai valdomas su programėle. Labai rekomenduoju - 1 foto2 foto. (Kita pirkėja teigia, kad šis robotas surenka ir namuose esančius šuns šerius aut. past.).
  • K***s - Labai geras daiktas. Iškart nepavyko per programėlę prisijungti, bet išjungus firewall pavyko viską lengvai padaryti. Robotas tikrai išmanus, privažiuoja prie kampų ir švelniai prisiliečia. Siurbia gerai. Iškart naują programinę įrangą parsisiunčiau per programėlę. Labai juo patenkintas - 1 foto.
  • AliExpress Shopper - Labai patenkintas robotu. Man prireikė dviejų savaičių, kol pagaliau iširinkau tinkamą robotą. Pirkėjų atsiliepimai man labai pagelbėjo, kurios kompanijos robotą pasirinkti. Svarbiausia, kad esu labai patenkintas šiuo roboto pasirinkimu. Kainos kokybės santykis čia puikus. Robotas dirba labai gerai ir tikrai neatsilieka nuo kur kas brangesnių modelių. Labai rekomenduoju. Super robotas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Kitų šalių pirkėjų atsiliepimai

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais robotas dulkių siurbliais ir štai pora geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

  • E***a - X600 yra puikus pagalbininkas. Jo akivaizdūs privalumai yra siurbimo galia, aukščiausia pagaminimo kokybė, daili išvaizda ir puikus veikimas. Taip pat jis labai gerai orientuojasi aplinkoje ir piešia tikslius žemėlapius. Valymo efektyvumas aukščiausio lygio. Baterija taip pat džiugina. Mano namų plotas yra 100 m² ir vienu įkrovimu jis lengvai išvalo visą plotą. Plovimas man taip pat labai patinka. Vienintelis minusas, tai programėlė. Ji veikia tinkamai, tačiau aš čia norėčiau dar daugiau papildomų funkcijų. Dabar šis robotas kasdien siurbia grindis ir du kartus per savaitę jas dar išplauna. Mano namai dar niekada nebuvo tokie švarus. Gailiuosi tik vieno, kad šio roboto neįsigijau anksčiau - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • B***r - Robotas nuostabus, niekuo nenusileidžia brangesniems konkurentams. Programinė įranga dirba labai gerai ir vos tik paleidžiu robotą darbuotis, jis iškart pradeda piešti kambario žemėlapį ir juda labai efektyviai. Poravimas su programėle paprastas, funkcijų čia yra daugybė ir bent jau man jų daugiau nei užtektinai: no-go zonos, specifinių zonų draudimas, konkrečių vietų valymas, valymo režimų pasirinkimas, tvarkaraščiai ir t.t. Patikėkite, tai geriausias robotas už mažiausią kainą.

„Neatsvor X600“ robotą išbandęs apžvalgininkas teigia, kad tai geriausias 2020-ųjų robotas dulkių siurblys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (1)