Tai bus 2021-ųjų hitas - išbandėme naujausią, žvėriškos galios robotą ir likome nustebinti: net 6000Pa siurbimas, plauna ir siurbia, 5200 mAh baterija, lazerinė navigacijos sistema, išmaniosios funkcijos ir programėlė apie kurią tai būtina žinoti („NEATSVOR X600 Pro“ apžvalga, testų rezultatai, kuponas, iš Lenkijos, FOTO, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DrElectro 2021-04-21 21:38
Gal šis komentaras pravers ieškantiems roboto siurblio. Tėvams išrinkau panašiomis funkcijomis bei kainą robotą siurblį - Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop - europietišką versiją (kitos esančios, tai globali ir kinietiška). Kai teko pas juos apsilankyti paaiškėjo, kad europietiška bei globali versija negaus kelių žemėlapių atnaujinimo. Paėmėm šį siurblį dėl garantijos ir mokėjom daugiau. Dabar imčiau kinietišką versija, kai teko panaudoti šį siurblį pora mėnesių. Kodėl rašau? Šitas apžvelgtas ir Xiaomi roboto variantas turi tuos pačius minusus, kurias šiek tiek pamini apžvalgose, kurias pastebi tik naudodamas siurblį, o gi kiekvieno būsto grindis išplanuotos skirtingai. 1) Šis robotas neturi kilimų atpažinimo jutiklio. Vadinasi šlapio plovimo metu jis užvažiuos ant kilimų. Jeigu kilimas iš tankesnių, tai robotas lėtai važiuos, strigs ir baterija labiau iškraus. Jeigu turi Y judėjimo režimą, tai atbulinio judesio išvis negalės atlikti - ratai vietose suksis. 2) Aišku, galima žymėti kiekvieną kartą preciziškai "raudonas zonas", kai šlapias režimas naudojamas, nes kai teks sausą atlikti jas turėsite panaikinti. Ir vėl uždėti šlapio režimo metu. Kadangi tėvams sunkiai sekasi naudoti telefonu... Jeigu būtų kelių žemėlapių galimybė, tada skirtingiems plovimo režimams galima sukurti išplanavimus. Deja, šitas ir Xiaomi robotas neturi šios funkcijos. 3) Jeigu nusipirkote kinietišką Xiaomi roboto siurblio versiją. Pačiu pirmo prijungimo atveju iškart reikia jungtis per kiniečių regioną. Nes robotas yra pririšamas prie regiono, tai reiškia, kad negalima pereiti į Kinijos regioną, kur pasiekiamą "keletos žemėlapių" funkciją. Apibendrinimui, perkant pigesnį robotą turite žinote iš anksto ar jums reikia šlapio plovimo režimo ir ant kiek turite įgūdžių ir noro žaisti kiekvieną kartą su nustatymais. Kurių turbūt neturi brangesnis, techniškai identiškas, bet su didesniu programinių funkcijų paketų.
HardAxe 2021-04-21 21:49
botas?
conjurer 2021-04-21 22:39
ar konspiracija?
Talkatif 2021-04-22 00:26
SĄMOKSLAS!
DrElectro 2021-04-23 14:11
Negi Lietuvoje galima surasti tokį reiškinį. O tuo labiau šioje svetainėje. Taigi lankomumu neprilygsta DELFI'iui ir kitiems.
immortallt 2021-04-23 14:23
Atrodo ne botas, nes nuorodų jokių nėra, net įvardinta nėra "kas geriau", o problemos įvardintos tiesingos. Pats turiu jo įvardintą siurblį, jei kilimas storesnis, jis pasiklysta net ant siauro tako, mano važiuoja lygiagrečiai, o realiai važiuoja atgal taip pat ir važinėjasi, kol pasibaigia akumuliatorius. Pas mus kilimų mažai, ploni, tai problemų ir dėl plovimo nekyla. Tiesa, tas ir plovimas daugiau sudrėkinimas yra. Valdymas kiniško prastas. Bendrai, kaip už 120€ gavę - labai patenkinti. Tik reikia palikti grindis tvarkingas, kad nerastų į ką įsivelti.
conjurer 2021-04-23 14:38
Tai realiai sutvarkai grindis, kad siurblys galėtų be problemų važinėtis? Va taip turi veikti robotai siurbliai: https://www.youtube.com/watch?v=Tt1W0F0yObg O dabar jie vos primena sovietinių laikų kliutis išvengenčius, savaime važinėjančius žaislus.