Mūsų išbandytas bestseleris iš Lenkijos ir už dar neregėtai žemą kainą: Qualcomm QCC3020 lustas, aptX, DSP bei cVc 8.0 technologijos, unikalus įkrovimo sprendimas, neįtikėtinai ilgai tarnaujanti baterija, nuostabi garso kokybė ir aukščiausias pirkėjų įvertimas („Tronsmart Spunky Beat“ ausinių atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Tronsmart Spunky Beat“ - super populiarios belaidės ausinės. Dešimtys tūkstančių pirkimų, daugybė teigiamų pirkėjų atsiliepimų, apžvalgininkų pagyrų ir super gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tronsmart Spunky Beat“ TWS ausinės:

  • Aliexpress17,41 € (su nuolaidos kuponu);
  • Aliexpress18,35 €; (su nuolaidos kuponu: APP versija - palaiko programėlę, galima keisti ausinių valdymą, yra EQ)
    • 74 % nuolaida + € 0,85 nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki sausio 27 d.);
    • žemiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • už 4,44 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Tronsmart Spunky Beat“ yra ypatingai populiarios belaidės ausinės ir vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress turime virš 8 800 užsakymų, 4 600 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų reitingą. O kur dar kitos elektronikos parduotuvės. Puiki statistika.

Šias ausines išbandė daugybė apžvalgininkų, kurias jie itin giria. „Tronsmart Spunky Beat“ apžvalgas rasite čia.

„Tronsmart Spunky Beat“ TWS ausines išbandė ir mūsų technologijos.lt komandos narys. Ir mūsų išsamią ausinių apžvalgą rasite čia:

Tai kuo gi mums taip patiko šios belaidės ausinės? Štai pagrindiniai momentai

  • Išvaizdi pakuotė ir pilnas komplektas: papildomai C-tipo USB laidas, 3 poros skirtingų ausinių pagalvėlių;
  • išvaizdus ir labai gerai pagamintas ausinių dėkliukas. Lengvai telpa drabužių kišenėse. Ausinės jame laikosi puikiai, tvirti magnetukai joms neleidžia iškristi;

 
  • dėkliuke integruotas USB-A laidas, su juo galima dėkliuką prijungti prie kompiuterio ar išorinės baterijos ir taip įkrauti;
  • dėkliukas turi ir C-tipo USB jungtį, per kurią taip pat galima įkrauti jo bateriją;
  • ant dėkliuko yra 4 šviesos indikatoriai, kurie rodo kiek yra likę baterijų energijos;
  • vienu įkrovimu ausinių baterijų užtenka muzikos klausytis iki 6,5 val., o su dėkliuku – iki 20 val.;
  • ausinių dėkliuko baterija pilnai įkraunama per maždaug 1 val. ir 45 min. Pačios ausinės pilnai įkraunamos per 40-50 min.;
  • ausinių valdymas su į prisilietimus reaguojančiais jutikliniais paviršiais. Reagavimas į prisilietimus yra greitas ir tikslus;
  • ausinės labai gerai laikosi ausyse net ir aktyviai judant;
  • naujausias Qualcomm QCC3020 lustas, kuris užtikrina stiprų signalą, greitą duomenų apdorojimą ir naujausius aptX, AAC ir SBC garso kodavimo techninius sprendimus, dėl ko garso kokybė yra aukščiausio lygio;
  • Bluetooth 5.0 techninis sprendimas, labai greitas ausinių poravimas su telefonu bei kompiuteriu, duomenų perdavimas vyksta sklandžiai;
  • palaikomi balso asistentai: „Siri“ ir „Google Assistant“;

 
  • „Mono“ ir „Stereo“ režimai. Ausines galima naudoti po vieną ir abi iškart;
  • labai gera garso kokybė, puikus garso balansas klausant muzikos pasirinkus bet kokį garso lygį;
  • DSP bei cVc 8.0 technologijos, kurios slopina aplinkos triukšmą bei pagerina ausinių garso kokybę, tad pokalbių metu pašnekovas mane girdi puikiai;
  • atsparumas vandens purslams – IPX5. Ausinės tinkamos naudoti sporto salėje ir nebijo netikėto lietaus.

Ar šiose ausinėse aptikome kažkokių neigiamų dalykų? Tik keli pastebėjimai

  • ausinių dėkliuko dirželis kokybiškas, leis dėkliuką kur nors pasikabinti, bet dirželis nėra keičiamas ar nuimamas ir tai kai kam gali nepatikti;
  • dainų perjungimo ir garso reguliavimo komandos tarsi apverstos aukštyn kojomis. Įpratimo dalykas;
  • pranešama kada baigiasi ausinių baterijų energija tada, kai tos energijos beveik nelieka. Po pranešimo dar galima muzikos pasiklausyti kokias 5 minutes ir ausinės pačios išsijungia. Gerai tai, kad užtenka ausines įkrauti kokias 15 min. ir vėl galima muzikos klausytis apie porą val.

Apibendrinus, tikrai ne veltui „Tronsmart Spunky Beat“ ausines perka dešimtimis tūkstančių ir pirkėjai bei apžvalgininkai jas taip giria. Yra už ką. Tikrai yra už ką.

 

Naujausias Qualcomm QCC3020 lustas, aptX, DSP bei cVc 8.0 technologijos, unikalus įkrovimo sprendimas, neįtikėtinai ilgai tarnaujanti baterija ir nuostabi garso kokybė. Už tokią kainą tai yra puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems belaidžių ausinių.

O ką apie „Tronsmart Spunky Beat“ ausines sako pirkėjai?

„Tronsmart Spunky Beat“ ausines perka įvairių šalių pirkėjai ir jas itin giria. Žinoma mums yra įdomiausia, ką apie šias ausines sako pirkėjai iš Lietuvos.

Ir absoliuti lietuvaičių dauguma šias ausines yra įsigiję iš Vokietijos arba Lenkijos sandėlių ir tvirtina, kad jos atkeliauja per maždaug savaitę ir užtikrina puikią garso kokybę.

  • N***e (pirko iš Lenkijos): Nors užsakymas padarytas šventiniu laikotarpiu, bet ausinės atėjo per savaitę. Į namus atnešė kurjeris. Ačiū.
  • AliExpress Shopper (pirko iš Vokietijos): Labai greitas pristatymas į Lietuvą. Iš Vokietijos per maždaug 5 dienas. Garso kokybė yra labai gerai. Daug žemų tonų. Mikrofonai tik galėtų būti garsesni. Pokalbių telefonu metu to garso kartais pritrūksta. Tad verdiktas toks: už garsą 10 balų, o už mikrofonus 7. 
  • S***s (pirko iš Lenkijos): Dvi savaites keliavo iš lenkų sandėlių per Vokietiją į Lietuvą. Pristatė kurjeris į namus. Viskas veikia. Garsas geras. Po kelių mėnesių naudojimo galiu patvirtinti, kad vis dar veikia puikiai. Baterija laiko visą dieną. Tik mikrofonai man kiek per tylūs.

Štai pora kitų šalių pirkėjų atsiliepimų apie „Tronsmart Spunky Beat“ ausines:

  • M***n (pirkėjas iš Ispanijos): Geras ir patikimas pardavėjas. Ausines atsiuntė per 5 dienas. Puikiai supakuotos. Ausinės pagamintos praktiškai tobulai. C-tipo jungtis, pačiame dėkliuke jau integruotas USB-A laidas. Labai patogus įkrovimas. Baterija tarnauja ilgai ir ant dėkliuko yra indikatoriai, tad visada matau kiek jos energijos dar likę. Pačios ausinės vienu įkrovimu man atlaiko 5 valandas, kas yra tikrai gerai. O ir įkrovimas itin greitas. Palaikomas ir APTX, tad garso kokybė puiki. Labai rekomenduoju šias TWS ausines ir pardavėją. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.
  • A***n (pirkėjas iš Ispanijos): Pristatė vos per 3 dienas - tiesiog 10 balų. Ausinės nedidelės, su kompaktišku dėkliuku, jau atkeliauja įkrautos ir galima iškart naudotis. Nors gamintojas rekomenduoja pirmą kartą ausines įkrauti iki 100 % ir tik tada naudotis. Poravimas paprastas ir greitas. Išimu ausines iš dėkliuko ir Bluetooth ryšiu suporuoju su savuoju telefonu. Sekančiais kartais viskas vyksta automatiškai. Garsas labai geras ir stiprūs žemi tonai - naudojuosi Spotify su išjungtu ekvalaizeriu (garso vienodintuvu aut. past.). Signalo perdavimas taip pat kokybiškas. Ir nuėjus kokius 5 metrus su ausinėmis nuo telefono garsas perduodamas stabiliai. Po kelių dienų su šiomis ausinėmis ir ypatingai jas išbandžius sporto salėje, štai kokie pastebėjimai: 1) net ir bėgant jos laikosi ausyse; 2) patogus valdymas; 3) garso lygis geras ir man jo pilnai užtenka; 4) tik išėmus ausines iš dėkliuko, jos automatiškai prisijungia prie telefono. Žinoma, jei tik telefone įjungtas Bluetooth; 5) jei noriu naudotis viena ausine ir kitą įdedu į dėkliuką, ausyje likusi ausinė toliau groja muziką; 6) abi ausines įdėjus į dėkliuką, muzika automatiškai yra išjungiama. Puikios ausinės. Be jokių dvejonių, rekomenduoju 100 %. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

 

„Tronsmart Spunky Beat“ ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()