Labai gerai pirkėjų vertinamos Bluetooth sportinio tipo ausinės: galingi žemi tonai, išgyvena net pusvalandžiui įmestos į vandens telkinį ir puiki kaina („DACOM L05“ ausinės, Video)  ()

„DACOM L05“ - Bluetooth sportinio tipo ausinės. Puiki pagaminimo kokybė, aukščiausias atsparumas vandeniui bei prakaitui, labai gera garso kokybė, stiprūs žemi tonai ir patraukli kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„DACOM L05“ ausinės:

  • Aliexpress - 20,69 €;
    • 45 % nuolaida;
    • 2,22 € už siuntimą į Lietuvą.

„DACOM L05“ yra sportinio tipo Bluetooth ausinės. Daugiau kaip 1 400 užsakymų, 600 atsiliepimų ir aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjai be puikios kainos iškart pažymi šaunų „DACOM L05“ ausinių dizainą. Galima rinktis vientisai juodą modelį arba su raudonos spalvos elementais, kas atrodo labai šauniai.

Ausinių korpusas yra dengtas silikonu ir pats ausines jungiantis lankelis lankstus. Tiek pardavėjas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad su „DACOM L05“ ausinėmis galima drąsiai sportuoti, šokti ir kitaip aktyviai judėti - ausinės išlieka ant ausų.

Svarbu ir tai, kad „DACOM L05“ ausinės atitinka IPX7 standartą, tad jos absoliučiai atsparios prakaitui bei vandeniui. Toks aukštas standartas netgi reiškia, jog ausinės gali 1 metro vandens gylyje išbūti 30 minučių ir joms nieko nenutiks. Šaunu.

 

Ant pačių ausinių yra reikalingi valdymo mygtukai, kaip garso didinimo bei mažinimo, dainų perjungimo ir kt.

Čia yra ir mikrofonai bei po dangteliu paslėpta įkrovimo jungtis.

„DACOM L05“ ausinės turi per 1,5 valandos įkraunamą bateriją, kurios energijos užteks muzikos klausytis iki 8 valandų. Geri rezultatai. Be to, baterijos energijos lygį galėsite matyti tiesiog telefone.

„DACOM L05“ ausinės Bluetooth 4.2 ryšiu yra suporuojamos su Android bei iOS įrenginiais ir taip galima sportuoti ar kitaip aktyviai leisti laiką ir klausytis mėgiamos muzikos.

„DACOM L05“ Bluetooth ausines jau yra įsigiję daugiau kaip 1 400 pirkėjų ir tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra geros sportinio tipo ausinės.

Net ir aktyviai judant jos laikosi ant galvos, su telefonais poruojamos greitai ir ryšys išlieka stabilus, CVC6.0 techninis sprendimas pašalina aplinkos garsus, tad pokalbių kokybė, kaip ir muzikos grojimo, gera. Ypač jaučiami stiprūs žemi tonai, ko aktyviai sportuojant ir reikia.

 

Kelios pirkėjų padarytos „DACOM L05“ ausinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„DACOM L05“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: