„Atrodo kaip Dartas Veideris ir išlaisvina visą WiFi galią - įrengimas per 3 minutes, signalas stabilus bei keliauja dar toliau nei nurodo gamintojas. Tobulas daiktas“: štai ką sako pirkėjai apie masiškai perkamą ir dabar 2 kartus pigiau parduodamą WiFi signalo stiprintuvą („Rockspace AC1200“ atsiliepimai, kuponas, iš EU, Video)  (7)

„Rockspace AC1200“ - puikios kainos ir galimybių WiFi signalo stiprintuvas. Stebėtinai paprastas pajungimas, WiFi 2.4 ir 5 GHz, iki 867Mbps greitis, galima prijungti 32 įrenginius ir 200㎡ signalo aprėptis. Štai ką apie šį įrenginį sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Rockspace AC1200“ WiFi signalo stiprintuvas:

  • TikTech - 22,68 €;
    • nuolaidos kuponas ROCKSPACE12EU;
    • iš Europos sandėlio;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 49,99 €.

Ką daro „Rockspace AC1200“?

Trumpai tariant – sustiprina jūsų namuose esantį „WiFi“ signalą.

Šiuo atveju labai svarbu nesuklysti. „Rockspace AC1200“ nėra interneto maršrutizatorius. Jis pats savaime jums „WiFi“ interneto nesuteiks. „Rockspace AC1200“ jungiasi prie namuose esančios interneto maršrutizatoriaus ir tada sustiprina jo signalą.

Gali kilti klausimas: o tai kam tada išvis tokio daikto gali reikėti? Atsakymas labai paprastas.

Vos tik nuo savo maršrutizatoriaus nutolstate toliau ir dar jei būnate už sienos ar dviejų – „WiFi“ signalo stiprumas iškart krenta, tampa nestabilus ar net išvis pradingsta. Štai tuo atveju „Rockspace AC1200“ ir tampa naudingu.

Jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina tam tikroje erdvėje.

 

Pavyzdžiui, jei turite namuose vietų, kuriose „WiFi“ signalas yra nestabilus arba maršrutizatorius neskleidžia pakankamai galingo signalo, arba tiesiog namuose yra ganėtinai daug sienų ir „WiFi“ signalo stiprumas bei stabilumas gerokai susilpnėja, tokiais atvejais šis „WiFi“ signalo stiprintuvas yra prijungiamas prie 220V elektros tinklo tarp maršrutizatoriaus ir jūsų prietaiso, kuriam reikia interneto. „WiFi“ signalas iškart sustiprėja ir nors būsite stipriai nutolę nuo maršrutizatoriaus, neliks jokių ryšio sutrikimų.

Kuo pasižymi „Rockspace AC1200“?

„Rockspace AC1200“ yra kompaktiško dydžio įrenginys. 8 x 4,8 x 5,8 cm išmatavimų ir 350 gramų „WiFi“ signalo stiprintuvas.

Kaip ir minėjome, jis yra jungiamas į 220V elektros tinklą ir suporuojamas su namuose esančiu WiFi maršrutizatoriumi.

Verta pažymėti ir tai, kad be dviejų signalo aprėptį didinančių antenų, „Rockspace AC1200“ turi ir standartinę interneto jungtį, tad prie jo tiesiogiai galima prijungti žaidimų konsolę, išmanųjį televizorių ir kitus įrenginius.

„Rockspace AC1200“ palaiko WiFi 2.4 ir 5 GHz ryšius ir atitinkamai 300Mbps bei 867Mbps duomenų perdavimo greitį.

Šaunu ir tai, kad vienu metu prie vos vieno „Rockspace AC1200“ įrenginio galima prijungti net iki 32 skirtingų prietaisų.

 

Gamintojas tvirtina, kad šio „Rockspace AC1200“ „WiFi“ signalo stiprintuvo perduodamo signalo aprėptis siekia 200 m2, pats įrenginys suderinamas su 99 proc. rinkoje esančių maršrutizatorių ir parengimas darbui yra ypatingai paprastas.

Ką apie „Rockspace AC1200“ sako pirkėjai?

Šį „WiFi“ signalo stiprintuvą vien Amazon yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų, o ir apžvalgų Yotube galima rasti ganėtinai daug. Čia pateikiame porą jų.

O ką gi apie „Rockspace AC1200“ sako pirkėjai? Daugelis atsiliepimų yra itin pozityvūs, pabrėžiamas labai patogus parengimas darbui, realiai sustiprinamas WiFi ryšys. Štai pateikiame keletą geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

  • Ludo la Mouche: „Super geras WiFi stiprintuvas. Užtrukau vos 5 minutes, kol jis buvo pilnai parengtas naudoti. Viskas čia yra itin paprasta. Ir svarbiausia, kad prietaisas iš tikrųjų sustiprina internetą tose namo vietose, kur anksčiau buvo problemų. Šaunus daiktas, rekomenduoju.“
  • Client d'Amazon: „Išties geras daiktas. Labai paprastas parengimas darbui. Net man, nelabai su technologijomis draugaujančiam žmogui, čia viskas užtruko kokias 7 minutes. WiFi ryšio signalą sustiprina. Žinoma, jei nuo maršrutizatoriaus jis bus toli ir dar už kelių storų betono sienų, tai stebuklų nesitikėkite. Tada reikia prijungti keletą tokių stiprintuvų ir padaryti jų tinklą. Dideliame name tą ir rekomenduoju padaryti. Bendrai įrenginys dirba labai kokybiškai ir visiškai atitinka savo kainą.“
  • Morel-Pinsard: „Atliekas tas funkcijas, kurias ir nurodo pardavėjas. Signalo diapazonas mane tenkina. Mano namuose keliauja per vieną sieną ir lubas. Pirmiausiai prie WiFi aš prijungiau kompiuterį ir ryšys išlieka stabilus. Lengva stiprintuvo konfigūracija tiek pačiame kompiuteryje, tiek ir su mobiliajame telefone įdiegta programėle. Galima bet kada pasirinkti 2.4 arba 5 GHz. Geras pirkinys :)“
  • Denis: „Savotiškas įrenginio dizainas ir man kiek primena Darto Veiderio kaukę! Tačiau svarbiausia, kad šis prietaisas išlaisvina visą WiFi galią :) Kompaktiška pakuotė, išsami naudojimosi instrukcija, prie maršrutizatoriaus pajungiau per 3 minutes. Kaip tą padaryti? Prijungiate RockSpace prie 220V tinklo (tame pačiame kambaryje, kaip ir yra jūsų WiFi maršrutizatorius), spaudžiate WPS mygtuką, greitai (per 2 minutes) tą patį padarote maršrutizatoriuje ir po keleto sekundžių įrenginiai suporuoti! Tada jau galite RockSpace įrenginį prijungti norimoje kambario vietoje ir keisti parametrus kompiuteriu arba programėle. Atsiras naujas WiFi tinklo pasirinkimas „_EXT“, o jei jau turėjote 5G, tai ir „_5GEXT“. Patogu ir tai, kad nereikia čia atskirai kurti slaptažodžio ir galioja tie, kuriuos esate sukūrę savo WiFi maršrutizatoriui.

 

 

Šis „WiFi“ signalo stiprintuvas iš esmės yra tobulas:

  • - Lengva konfigūruoti - nieko nereikia daryti, išskyrus paspausti du mygtukus (vieną ant dėžutės ir kitą WiFi maršrutizatoriuje);
  • - Lengva patikrinti, ar naudojate jį idealioje kambario vietoje;
  • - Galingas ir stabilus;
  • - Greitas duomenų perdavimas (net ir pasibaigus gamintojo deklaruojamai aprėpties sričiai, galite žiūrėti filmą neprarasdami kokybės);
  • - Niekada neperkaista, net jei paliksite jį dirbti 24 valandas per parą;
  • - Visiškai apsaugotas ryšys.

Štai kodėl šį „RockSpace AC1200“ stiprintuvą galiu jums rekomenduoti net nedvejodamas.“

Trumpa ir konkreti apžvalga, kaip „Rockspace AC1200“ pajungti, pridėti prie telefono programėlės ir testų rezultatai:

Dar išsamesnė „Rockspace AC1200“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (7)