Iš Lenkijos naujausias elektrinis paspirtukas, kokio Lietuvoje net nerasite: masiškai perkamas hitas sulaukė atnaujinimo - kas čia pasikeitė ir kodėl jis kainuoja beveik 100€ pigiau? („Segway Ninebot MAX G30LP“ ir „Segway Ninebot MAX G30“ elektriniai paspirtukai, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Segway Ninebot MAX G30LP“ ir „Segway Ninebot MAX G30“ - du aukščiausios klasės elektriniai paspirtukai. Labai geros specifikacijos, puikūs pirkėjų bei apžvalgininkų vertinimai ir dabar iš Lenkijos už itin geras kainas. Kuo gi jie yra panašūs ir kuo ką tik pasirodęs „G30LP“ skiriasi nuo vieno populiariausių pasaulyje „G30“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Segway Ninebot MAX G30LP“:

  • Aliexpress489,18 € (su kuponu);
    • 20 % nuolaida + 8,45 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki vasario 17 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 11,69 € DPD į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

 

„Segway Ninebot MAX G30“:

  • Aliexpress560,80 € (su kuponu);
    • 20 % nuolaida + 8,45 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki vasario 17 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 11,69 € DPD į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

  • DHgate472,68 € (su kuponu);
    • nuolaidos kuponas - HG30ZW;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje apie 800€

Tai yra du aukščiausios klasės elektriniai paspirtukai ir jei „Segway Ninebot MAX G30“ dar galima rasti Lietuvoje - tiesa, už ženkliai didesnę kainą - tai „Segway Ninebot MAX G30LP“ Lietuvoje niekas nepardavinėja. Tai yra visiška naujiena.

O kuo šie du naujausi kompanijos modeliai pasižymi? Pradėkime nuo pigesnio „Segway Ninebot MAX G30LP“.

Kuo pasižymi „Segway Ninebot MAX G30LP“ elektrinis paspirtukas?

„Ninebot MAX G30LP“ turi 350W galios elektros variklį, 10 colių dydžio pripučiamus ratus, įveikia iki 20 laipsnių įkalnes ir turi labai panašų į „Xiaomi Mijia Pro“ sulankstymo mechanizmą.

„Ninebot MAX G30LP“ yra 1146 x 472 x 1102 mm, o kai sulankstytas yra 1146 x 472 x 534 mm išmatavimų, bei sveria 17,2 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Ninebot MAX G30LP“ turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus: pastarųjų yra trys bei palaikomas Pedestrian režimas.

Pastarasis pravers, kai reikės važiuoti tomis vietomis, kur vaikšto daug žmonių. Tada greitis apribojamas iki 6 km/h.

„Ninebot MAX G30LP“ turimos 367Wh baterijos užteks nuvažiuoti iki 40 km, o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Puikūs parametrai.

Be to, „Ninebot MAX G30LP“ palaiko energijos regeneravimo sistemą, tad stabdymo metu yra įkraunama paspirtuko baterija. Paspirtuko bateriją įkrauti užtruks 6 valandas.

„Ninebot MAX G30LP“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugą nuo vandens (IPX5 standartas), nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt.

Taip pat šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę, kurioje galima užrakinti paspirtuką ir taip aktyvuoti „anti-theft“ funkciją. 

Programėlėje galima keisti greičio limitus, kruizo režimą, pasižiūrėti paspirtuko veikimo diagnozę, atsisiųsti programinius atnaujinimus, gauti informacijos, kaip teisingai važiuoti ir pamatyti šalia esančius draugus su paspirtukais ir t.t.

Pirmieji pirkėjai yra patenkinti „Segway Ninebot MAX G30LP“ elektriniais paspirtukais ir tvirtina, kad tai yra „top klasės produktas“: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto.

„Segway Ninebot MAX G30LP“ apžvalga:

Kuo pasižymi „Segway Ninebot MAX G30“?

„Segway Ninebot MAX G30“ yra vienas populiariausių elektrinių paspirtukų pasaulyje. Ir jį puikiai vertina tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Vien Youtube galima rasti bent keletą „Segway Ninebot MAX G30“ apžvalgų, kurios jau peržiūrėtos kelis šimtus tūkstančių kartų.

Tad kokie skirtumai? Iš esmės „Segway Ninebot MAX G30“ užtikrina viską, ką ir naujai apsirodęs „Segway Ninebot MAX G30LP“ modelis, bet turi ir papildomų išskirtinių bruožų.

Skiriasi dydis. Praktiškai visais aspektais „Segway Ninebot MAX G30“ yra didesnis. Išlankstytas 1167 x 472 x 1203 mm, o kai sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm išmatavimų, bei sveria 19,1 kg. Tad ir didesnis, ir sunkesnis.

Baterijos talpa bei nuvažiuojamas atstumas. „Segway Ninebot MAX G30“ turi 551Wh bateriją, o tai yra trečdaliu daugiau, palyginus su pigesniuoju modeliu. Atitinkamai turime ir didesnį nuvažiuojamą atstumą - 65 km.

O kitais aspektais, tai yra praktiškai identiški elektriniai paspirtukai ir tas beveik 100 eurų skirtumas atsiranda iš didesnės baterijos ir didesnio nuvažiuojamo atstumo.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas elektrinis paspirtukas. Štai vienas išsamus pirkėjo iš Lietuvos atsiliepimas:

  • A***s: Labai geras pirkinys. Paspirtukas jėga! Pristatymas 7 dienos iš Lenkijos. Didelė startinė galia. Trys greičio režimai. Didžiausias greitis siekia 30 km/h. Priekinis žibintas gerai apšviečia kelią. Galima pajungti prie telefono. Pardavėjas operatyviai atsako į klausimus. Bendrauja, pataria. Rekomenduoju. AIRECHO store galima pasitikėti. 1 foto.

„Segway Ninebot MAX G30“ išsami apžvalga:

„Segway Ninebot MAX G30“ ir „Segway Ninebot MAX G30LP“ palyginimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()