Iš Lenkijos ir net 300€ pigiau nei Lietuvoje aukščiausios klasės elektrinis paspirtukas: net 65 km vienu įkrovimu, greitasis baterijos įkrovimas, KERS sistema, specialūs ratai, programėlė, „anti-theft“ funkcija ir puikūs apžvalgininkų vertinimai („Segway Ninebot MAX G30“, iš Lenkijos, Video, Pasiūlymas galioja tik iki 2021 03 22 )  (2)

„Segway Ninebot MAX G30“ yra aukščiausios klasės elektrinis paspirtukas. Ypatingai gerų specifikacijų, labai perkamas visame pasaulyje ir puikiai vertinamas tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Segway Ninebot MAX G30“:

  • Aliexpress 572,37 € (su kuponu);
    • 20 % nuolaida + 8,56 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki kovo 18 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 11,85 € DPD į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

  • DHgate - 478,97 €;
    • nuolaidos kuponas - CVSWAS56​ (galioja iki kovo 22 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje apie 779€.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra vienas naujausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas. Ir dabar jį už pačią geriausią kainą galima įsigyti iš DHgate.

Šiuo metu taikomi du nuolaidos kuponai ir „Segway Ninebot MAX G30“ siunčiamas tiesiai iš Lenkijos sandėlio, tad jokio muito mokesčio, greitas pristatymas ir net 300 eurų pigiau nei Lietuvoje.

Kuo gi pasižymi „Segway Ninebot MAX G30“?

„Ninebot MAX G30“ turi 350W galios elektros variklį, 10 colių dydžio pripučiamus ratus, įveikia iki 20 laipsnių įkalnes ir turi labai panašų į „Xiaomi Mijia Pro“ sulankstymo mechanizmą.

„Ninebot MAX G30“ modelyje maksimaliai sumažinta vibracija ir maksimaliai padidinta amortizacija. Iš tikrųjų, tai šiam modeliui buvo sukurtos specialios aukštos kokybės padangos su specialia apsaugine danga.

„Ninebot MAX G30“ išlankstytas yra 1167 x 472 x 1203 mm, o kai sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm išmatavimų, bei sveria 18 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Ninebot MAX G30“ turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus: pastarųjų yra trys bei palaikomas Pedestrian režimas.

Pastarasis pravers, kai reikės važiuoti tomis vietomis, kur vaikšto daug žmonių. Tada greitis apribojamas iki 6 km/h.

„Segway Ninebot MAX G30“ turi 551Wh bateriją ir palaiko daugelio apžvalgininkų bei pirkėjų labai giriamą greitajį krovimą.

Šis elektrinio paspirtuko modelis nuo 0 iki 100 proc. yra įkraunamas per 6 valandas ir nors tai gali pasirodyti ne taip jau ir greitai, tačiau vienu įkrovimu galima nuvažiuoti net 65 km atstumą, o čia jau monstrinis rodiklis. Ypač tokioje kainų kategorijoje.

Plius, apžvalgininkai pažymi, kad tas įkrovimo dangtelis labai patogiai bei tvirtai užsidaro. „Segway Ninebot MAX G30“ atitinka IPX5 standartą, tad jis nebijo ir lietaus.

„Segway Ninebot MAX G30“ pasiekia iki 30 km/h greitį ir užtikrina 3 važiavimo režimus: energijos taupymo, standartinį režimą, sportinį režimą. Plius, jau minėtą Pedestrian režimą.

„Ninebot MAX G30“ palaiko energijos regeneravimo sistemą (KERS), tad stabdymo metu yra įkraunama paspirtuko baterija. Elektrinis paspirtukas turi kinetinės energijos atstatymo sistemą, kuri kinetinę energiją paverčia elektros energija ir užtikrina geresnį akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

„Segway Ninebot MAX G30“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugą nuo vandens (IPX5 standartas), nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt.

Taip pat šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę (poruojama Bluetooth ryšiu), kurioje galima užrakinti paspirtuką ir taip aktyvuoti „anti-theft“ funkciją. 

Programėlėje galima keisti greičio limitus, kruizo režimą, pasižiūrėti paspirtuko veikimo diagnozę, atsisiųsti programinius atnaujinimus, gauti informacijos, kaip teisingai važiuoti ir pamatyti šalia esančius draugus su paspirtukais ir t.t.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra puikių savybių, pagaminimo kokybės ir galimybių elektrinis paspirtukas. Youtube galima rasti daugybę „Segway Ninebot MAX G30“ apžvalgų ir absoliuti apžvalgininkų dauguma juos itin giria.

Štai čia yra viena labai populiari ir išsami „Segway Ninebot MAX G30“ elektrinio paspirtuko apžvalga. Jos autorius pateikia daugybę naudingos informacijos ir teigia, kad „Segway Ninebot MAX G30“ tikrai ne veltui yra geriausiai Amazon parduotuvėje pirkėjų reitinguojamas elektrinis paspirtukas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai (2)