Pasiūlymas - bomba: iš Čekijos galingų parametrų ir juokingos kainos planšetė, kokios Lietuvoje net nerasite: metalo korpusas, išskirtinės raiškos 10,4 colių ekranas, 8GB RAM, 128GB ROM, Android 10, 4G LTE, 4 garsiakalbiai, WiFi, Bluetooth 5.0 ir apžvalgininko pagyros (Video, „Alldocube iPlay40“)  ()

Mažiausia kaina

Iš Čekijos

Puikių parametrų

Labai giriama pirkėjų ir apžvalgininkų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Alldocube iPlay40“ planšetė

261,35€ -57,30€ 261,35€

204,05€

Imu!

iš Čekijos

22% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu šią „Alldocube iPlay40“ planšetę galima įsigyti iš Čekijos, tad greitas pristatymas ir sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi naujoji „Alldocube iPlay40“ planšetė?

Visos esminės specifikacijos labai gerai surašytos žemiau pateiktame paveiksle ir čia iškart norisi pažymėti faktą, kad „Alldocube iPlay40“ planšetė yra metalo korpuso ir net su 4 garsiakalbiais. Apžvalgininkas tvirtina, kad jų užtikrinama garso kokybė yra geresnė net ir už brangesnių planšečių.

„Alldocube iPlay40“ planšetė taip pat turi 8-nių branduolių (12nm) Unisoc® Tiger T618 (ARM 2*A75 2.0G + 6*A55 2.0G) procesorių su Mali G52-3EE- 2core @ 850MHz vaizdo plokšte.

8GB RAM + 128GB ROM. Taip pat palaiko net iki 2TB atminties kortelę. Tiesiog puikūs parametrai.

„Alldocube iPlay40“ turi ir aukščiausios klasės 10,4 colių įstrižainės ekraną. 2000×1200 raiškos su PPI 225 rodikliu ir apžvalgininkas tvirtina, kad ekranas yra laminuotas, labai gerai reaguoja į prisilietimus, ryškus ir čia praktiškai turime 2K raišką už tokią puikią kainą.

Ši planšetė taip pat turi 2 kameras: nugarėlėje 8MP, o priekyje 5MP.

Šaunu ir tai, kad „Alldocube iPlay40“ užtikrina 4G LTE ir Volte techninius sprendimus. Čia galime įdėti net dvi SIM korteles ir skambinti, rašyti bei turėti vaizdo skambučius. „Alldocube iPlay40“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

„Alldocube iPlay40“ taip pat turi 6000 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak apžvalgininko, užtenka bent 8 valandoms nepertraukiamam filmų žiūrėjimui. Baterija įkraunama per C-tipo jungtį.

„Alldocube iPlay40“ palaiko ne tik mobilų internetą, bet ir WiFi (2.4 bei 5GHz) ir naująjį Bluetooth 5.0 techninį sprendimą. Tad ryšių klausimu čia aukščiausia klasė.

„Alldocube iPlay40“ darbuojasi su originalia Andoroid 10 operacine sistema, tad palaiko lietuvių kalbą ir visas Google paslaugas bei iš App Store galima atsisiųsti bei įsidiegti norimas programėles. 128 GB vidinės atminties užteks ilgam, o tikriems atminties „valgytojams“ patiks tas faktas, jog čia galima įdėti iki 2 TB atminties kortelę. Beje, ji neužima SIM kortelės vietos. Tad vienu metu galima turėti įdėjus dvi SIM korteles ir dar 2 TB atminties kortelę. Tiesiog puiku.

„Alldocube iPlay40“ yra aukščiausios klasės planšetė ir ypač turint galvoje jos kainą. Štai čia turime vieną pirmųjų apžvalgų, kurios autorius yra labai patyręs tokių įrenginių testuotojas ir jam pasisekė išbandyti „Alldocube iPlay40“ dar tada, kai jos net nebuvo prekyboje.

Jis tvirtina, kad „Alldocube iPlay40“ yra „NUOSTABAI VERTINGAS“ planšetės pasiūlymas. Už tokią kainą „Alldocube iPlay40“ siūlo labai daug:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(18)
(-9)

Komentarai ()