Proga, kokios greitai gali ir nebebūti: iš Lenkijos ir Čekijos su kuponais tiesiog fantastiškų kainų „Segway Ninebot MAX G30“, „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“, „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ elektriniai paspirtukai - kuo skiriasi ir kurį rinktis 2021 metais? (iš Lenkijos ir Čekijos, kuponai, Video, Papildymas 2021-03-13)  ()

Galima gana drąsiai sakyti, kad „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“, „Segway Ninebot MAX G30“ ir „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ šiuo metu yra vieni geriausių elektrinių paspirtukų, o dabar jiems siūlomos kainos su kuponais yra tiesiog beprotiškos. Daugybė teigiamų pirkėjų atsiliepimų bei apžvalgininkų pagyrų ir geriausia kokybė bei galimybės už tokią kainą. O ką gi jie sugeba, kuo skiriasi vienas nuo kito ir kiek dabar kainuoja? Apie viską šiame tekste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ elektrinis paspirtukas

  • DHgate - 399 €;
    • nuolaidos kuponas - NDHFG30 (galioja iki kovo 14 d.);
    • iš Ispanijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito;
    • už 17,81 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje jis kainuoja 560 €.

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ - puikios kainos ir savybių elektrinis paspirtukas. Dabar jį iš Čekijos sandėlio galima įsigyti 160 eurų pigiau nei Lietuvoje.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti pačias pagrindines „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ paspirtuko savybes.

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Sulankstytas 113 x 49 x 43 cm, o išlanstytas 113 x 43 x 118 cm. Sveria 14,2 kg.

Aviacijoje naudojamo tvirto aliuminio korpusas ir pneumatinės 8,5 colių padangos leidžia šiuo paspirtuku važinėtis ir 100 kg svorio žmonėms. Įveikiamos iki 20 % įkalnės. Atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus vandeniui (lengvam lietui) ir dulkėms.

300W (maks. 600W) galios elektros variklis bei energijos regeneravimo sistema (KERS) - stabdymo metu kinetinė energija verčiama elektra ir įkraunamos baterijos, tad nuvažiuosime dar toliau.

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ palaiko 3 važiavimo režimus, tarp kurių yra ir Pėsčiųjų (5 km/h), o programėlėje dar papildomai yra ir Cruise režimas.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o įkraunamos (per 8-9 val.) 474Wh baterijos energijos užteks nuvažiuoti 45 km. Labai geri rezultatai.

Diskiniai stabdžiai, dar ryškesnės lempos, informatyvus LCD ekranas, išmanioji programėlė ir jos suteikiamos papildomos galimybės.

Visa tai „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ paverčia ypatingai geru elektriniu paspirtuku.

Plačiau apie „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Segway Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas

  • Aliexpress - 571 € (su kuponu);
    • 35 % nuolaida + 8,54 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki kovo 15 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 11,93 € DPD į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

  • DHgate - 481 €;
    • nuolaidos kuponas - CVSWAS56 (galioja iki kovo 22 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje apie 779 €.

„Segway Ninebot MAX G30“ šiuo metu parduodamas net 300 eurų pigiau nei Lietuvoje. Įspūdingai gera kaina.

O kuo gi pasižymi ir kuo „Segway Ninebot MAX G30“ skiriasi nuo „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“?

Tiesą sakant skirtumai yra ganėtinai minimalūs ir labiausiai dėl to, kad abu šiuos paspirtukus kuria Ninebot kompanija Xiaomi 365 Pro elektrinio paspirtuko pagrindu.

Tad abu paspirtukai turi tokias pačias KERS sistemas, stabdžių sistemas, labai panašų dizainą, LCD ekranus, tuos pačius važiavimo režimus, programėles ir t.t.

Tai kodėl „Segway Ninebot MAX G30“ kainuoja 100 eurų brangiau nei „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“? Yra keletas skirtumų.

Pagrindinis jų, nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu. Pro 2 vienu įkrovimu nuvažiuoja 45 km, o Max G30 gali nuvažiuoti 60 km.

Taip yra dėl to, kad Max G30 turi didesnės talpos bateriją: 551Wh prieš 474Wh. Beje Max G30 baterija yra įkraunama per 6 val., kas tokio dydžio baterijai yra net labai gerai.

Iš čia atsiranda ir kitas skirtumas, kad Pro 2 sveria 14,2 kg, o Max G30 sveria 18,7 kg. Taip pat Max G30 yra kiek didesnis ir tie papildomi 4,5 kg kai kuriems gali būti minusas.

Kitas svarbus skirtumas yra ratų dydžiuose: Xiaomi Pro 2 turi 8,5 colių dydžio ratus, o Max G30 turi 10,5. Tai reiškia, kad su G30 bus maloniau važinėtis ir ypatingai nelygiais keliais.

Tad „Segway Ninebot MAX G30“ turi didesnės talpos bateriją, galingesnį variklį - 350W prieš 300W - didesnį nuvažiuojamą atstumą, didesnius ratus. Iš čia ir atsiranda tas 100 eurų skirtumas.

Štai čia yra viena labai populiari ir išsami „Segway Ninebot MAX G30“ elektrinio paspirtuko apžvalga. Jos autorius pateikia daugybę naudingos informacijos ir teigia, kad „Segway Ninebot MAX G30“ tikrai ne veltui yra geriausiai Amazon parduotuvėje pirkėjų reitinguojamas elektrinis paspirtukas:

„Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ elektrinis paspirtukas

  • DHgate 284 €;
    • kuponas BNDHGT35;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-4 d.d.;
    • papildomai 30 € vertės dovanų - elektrinis tarpdančių valytuvas.
  • Lietuvoje jis kainuoja - 393 €.

Šiuo metu DHgate „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ elektrinį paspirtuką parduoda už pačią žemiausią kainą. Kitose elektronikos parduotuvės jis kainuoja kur kas brangiau.

Tuo pačiu „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ bus atsiųstas iš Lenkijos sandėlio, tad visiškai saugu ir be jokių papildomų muitų bei kitų mokesčių.

Lietuvoje toks pat „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ elektrinis paspirtukas kainuoja 393 €, tad sutaupome net 110 €.

„Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ yra pigiausias iš visos šios trijulės, tačiau taip pat siūlo labai daug.

Pagamintas tų pačių kompanijų, to pačio Xiaomi 365 Pro elektrinio paspirtuko pagrindu, tik kuklesnėmis specifikacijomis.

„Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ turi ryškias šviesas priekyje ir gale, šone įtaisyti atšvaitai. Paspirtukas turi 8,5 colių dydžio pneumatines padangas ir įveikia 14 proc. įkalnes. Tvirto aliuminio rėmo ir juo gali važinėtis iki 100 kg svorio žmogus.

Išskleisto elektrinio paspirtuko matmenys atrodo taip: 108 х 43 х 114 cm. Jį sulanksčius, t.y. nuleidus vairą į apačią, jis bus labai kompaktiškų išmatavimų: 108 х 43 х 49 cm. Sveria 12,5 kg. Tad jis yra kompaktiškiausias ir lengviausias iš šios trijulės.

Kalbant apie galingumą, „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ pasižymi 250 W nominalia ir 500 W maksimalia galia. Maksimalus greitis, kurį gali išvystyti elektrinis paspirtukas siekia 25 km/val. Pilnai įkrauta baterija leidžia nuvažiuoti iki 30 km. Čia turime 275Wh bateriją, kurią pilnai įkrausime per 5,5 val.

O taip „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ palaiko jau minėtus techninius sprendimus: KERS ir stabdžių sistemas, LCD ekraną, atsparumą vandeniui bei dulkėms, programėlę ir t.t.

Plačiau apie „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ elektrinį paspirtuką šioje apžvalgoje:

Tad kurį rinktis: „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“, „Segway Ninebot MAX G30“ ar „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“?

Viskas priklauso tiek nuo finansinių galimybių, tiek ir nuo norų bei poreikių.

 

Jei norisi didžiausio nuvažiuojamo atstumo, galios, galimybės važinėtis net ir ne vien tik lygiais takais - tada renkamės „Segway Ninebot MAX G30“. Jis yra skirtas norintiems maksimumo. Vaikams netinka, nes yra tiesiog per didelis ir sunkus. „Segway Ninebot MAX G30“ dabar kainuoja - 481 €. Nuolaidos kuponas - HSGFE56 (galioja iki kovo 14 d.).

Ieškantiems maksimumo už geriausią kainą, kompaktiškesnio elektrinio paspirtuko ir su dauguma tų pačių puikių savybių, tada renkamės „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“. Jis jau yra tinkamas ir suaugusiems, ir paaugliams. „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ dabar kainuoja - 399 €. Nuolaidos kuponas - NDHFG30 (galioja iki kovo 14 d.).

Na, o norintiems maksimaliai sutaupyti ir įsigyti labai geromis savybėmis pasižymintį elektrinį paspirtuką, kuris yra kompaktiškiausias, lengviausias, leis vienu įkrovimu nuvažiuoti 30 km ir pasiūlys aukščiau paminėtų paspirtukų didelę dalį techninių sprendimų, tada verta rinktis „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“. Jis labai tinkamas ir jaunimui. „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ dabar kainuoja - 284 €. Nuolaidos kuponas HSDFE35​ (galioja iki kovo 14 d.).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()