Retas ir akyse tirpstantis pasiūlymas - iš Belgijos paskutiniai vienetai masiškai perkamų ir lietuvių puikiai vertinamų kuprinių: su USB ir 3.5mm audio jungtimis, apsaugomis nuo vagių, „tiesiog kietos kuprinės - kokybė nepriekaištinga, viskas nuo siūlių iki užtrauktukų idealu“ („Tigernu T-B3143“ ir „Tigernu T-B3599“ kuprinės, kuponai, Video)  ()

Tai yra pačios populiariausios „Tigernu“ kompanijos kuprinės: labai talpios; su reguliuojamais, paminkštintais ir kvėpuojančiais diržais; USB ir 3.5mm audio jungtimis; atsparios vandens purslams; turinčios apsaugas nuo vagių ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tigernu T-B3143“ kuprinės

  • Aliexpress - nuo 32,89 € (su kuponu);
    • 50 % + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki kovo 13 d. 10:00 val.);
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Tai yra pačios populiariausios „Tigernu“ kuprinės: beveik 1 900 užsakymų, 1 200 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Šiuo metu galima rinktis iš trijų kuprinių modelių ir kuo jos skiriasi - galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Šios kuprinės yra pagamintos iš kokybiškos Oksfordo medžiagos, yra atsparios vandens purslams, turi USB jungtis (pigiausias modelis jos neturi aut. past.), speciali ertmė skirta laidinėms ausinėms.

Standartinių kuprinių talpa siekia 27 litrus ir turime daugybę skirtingo dydžio skyrių. Čia telpa 15.6 colių dydžio nešiojami kompiuteriai.

Didžiausios kuprinės atveju galima ją modifikuoti. Įprastai ji yra 20 litrų talpos ir telpa 17.3 colių dydžio kompiuteris, tačiau šią kuprinę galima padidinti - ir taip jos talpa padidės iki 39 litrų.

 

Įdomu yra ir tai, kad kuprinės turi apsaugas nuo vagių. Be kodų spynelių, čia yra ir tam tikri įdomūs užtrauktukų sprendimai.

Žemiau paveiksle galite matyti, kad kuprinės, į kurias telpa 15.6 colių kompiuteriai, turi dvigubo tipo užtrauktukus, o atnaujinta ir didžiausia kuprinė štai tokį „cilindrinį anti-vagių užtrauktuką“.

„Tigernu“ kuprinės nugarinė dalis paminkštinta, kaip ir diržai. Šios dalys yra kvėpuojančios. Taip pat nugarinėje dalyje yra papildoma kišenėlė telefonui ar piniginei.

„Tigernu T-B3143“ kuprinėmis pirkėjai yra labai patenkinti. Turime daug pirkimų iš Lietuvos. Mūsų tautiečiai šias kuprines pirko iš Kinijos sandėlio, tad dabar, kai jos parduodamos iš Belgijos, puiki proga jas gauti už puikią kainą ir greitai.

  • G***s (pirko iš Kinijos, modelis - Black USB Upgrade​): Iki Lietuvos keliavo 7 savaites. Ilgokai, bet laukti buvo verta. Kokybė nepriekaištinga. Viskas nuo siūlių iki užtrauktukų idealu. Buvau žiūrėjęs ne vieną apžvalgą apie šią kuprinę ir visur tik pozityvūs atsiliepimai. Prisidedu ir aš prie jų. Jei galvojat pirkt vaikui į mokyklą - galite laisvai imt mažesnį modelį. Šitas truputį padidintas ir tokio net nereikia.

 

„Tigernu T-B3143“ kuprinės vaizdo įrašas.

„Tigernu T-B3143“ kuprinės apžvalga:

„Tigernu T-B3599“ kuprinės

  • Aliexpress - nuo 31,80 € (su kuponu);
    • 51 % + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki kovo 13 d. 10:00 val.);
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Tai yra antros populiariausios „Tigernu“ kuprinės: beveik 1 200 užsakymų, 670 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Šios kuprinės jau yra kiek kitokio dizaino ir mažesnės, palyginus su aukščiau aptartomis.

„Tigernu T-B3599“ kuprinės yra 20 litrų talpos, į jas telpa 15.6 nešiojami kompiuteriai, atsparios vandens purslams ir puikios pagaminimo kokybės. Išmatavimus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

 

„Tigernu T-B3599“ kuprinės taip pat turi galybę įvairaus dydžio skyrių ir skyrelių, tad į šias kuprines galima susidėti daugybę reikalingų daiktų: nuo drabužių ir užrašų knygučių, iki planšečių ir kompiuterių.

Įdomu yra ir tai, kad šios kuprinės taip pat turi apsaugą nuo vagių - drauge atkeliaus ir kodų spynelė.

Taip pat kurpinės yra pasiūtos taip, kad jų užtrauktai yra paslėpti. Kurpinės atrodo dar stilingiau ir tuo pačiu ilgapirščiams sukelia dar daugiau nepatogumo pasiekti jūsų daiktus.

„Tigernu T-B3599“ kuprinės yra atsparios vandens purslams, kas yra akivaizdus privalumas. Esant lengvam lietui - kuprinės viduje esantys daiktai liks apsaugoti.

Šaunu ir tai, kad šios kuprinės turi atnaujintą USB4.0 jungtį, kas užtikrins dar greitesnį įrenginių įkrovimą. Beje, čia jau turime ir 3.5mm audio jungtį, kas daugeliui taip pat pravers.

„Tigernu T-B3599“ kuprinės nugarinė dalis paminkštinta bei kvėpuojanti. Lygiai tas pats yra ir su diržais. Pastarieji yra reguliuojami. 

Nugarinėje kuprinės dalyje rasime ir papildomą kišenę telefonui, piniginei, asmens dokumentams.

 

„Tigernu T-B3599“ yra tvirtos, stilingos ir puikios kainos kuprinės. Jas įsigiję pirkėjai yra labai patenkinti ir tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šioms „Tigernu T-B3599“ kuprinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad „tai yra kietos kuprinės. To tikrai nesitikėjau. Kokybė 100 %“:

  • A***s (pirkėjas iš Lietuvos, pirko iš Kinijos): Kuprinė atrodo labai šauniai. Kokybė puiki. Išlaiko savo formą net kai kuprinės viduje nieko nėra. Minusas tik, kad iš Kinijos kuprinė keliavo daugiau kaip mėnesį, o taip viskas puiku.

„Tigernu T-B3599“ kuprinės vaizdo įrašas.

„Tigernu T-B3599“ kuprinės apžvalga:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()