Geidžiamiausias vaizdo registratorius jau Lenkijos sandėlyje: aukščiausia klasė, tiesiog masiškai perkami ir puikiai lietuvių vertinami registratoriai su 2 kameromis, 4K raiška, SONY IMX14 jutikliu, GPS, ADAS ir labai gera kaina („70mai A800S 4K“, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„70mai A800S 4K“ - pats pažangiausias kompanijos vaizdo registratorius. Nepriekaištinga vaizdo kokybė ir pažangiausi techniniai sprendimai bei galimybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„70mai A800S 4K“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - nuo 98,94 € (su kuponais);
    • 49 % + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 2,56 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„70mai A800S 4K“ - pats pažangiausias kompanijos automobilinis vaizdo registratorius. Ir jis nuo „70mai A800 4K“ versijos skiriasi tuo, kad dabar jau darbuojasi su dar naujesniu SigmaStar SSC8629G procesoriumi bei papildomai palaiko lenkų kalbą. Be lenkų kalbos vaizdo registratorius palaiko lenkų, rusų bei kitas kalbas.

Verta pažymėti ir tai, kad pasiūloje šiuo metu galima rinktis praktiškai tik maksimalią komplektaciją: „70mai A800S 4K“ vaizdo registratorių + galinės kameros komplektą.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti, kas gi įeina į „70mai A800S 4K“ vaizdo registratoriaus ir galinės kameros komplektą.

Tiesą sakant čia turime viską, kad galėtume iškart naudotis šiuo vaizdo registratoriumi.

Taip pat papildomai iškart galima įsigyti ir atminties kortelių - iki 64GB talpos.

Didžiausias privalumas, kurį ir įvardija tiek apžvalgininkai, tiek ir pirkėjai, yra „70mai A800S 4K“ užtikrinama filmavimo raiška.

 

Šis aukščiausios klasės vaizdo registratorius turi 7 sluoksnių lęšius su IR filtru bei turime SONY IMX14 jutiklį su F/1.8 diafragma ir 140 laipsnių apžvalgos kampu. Tai mums leidžia turėti 4K raiškos filmuojamą medžiagą.

Negana to, „70mai A800S 4K“ palaikoma maksimali 4K raiška išlieka ir tuo atveju, kai prijungiama galinė kamera. Pastaroji užtikrina 1920 x 1080 vaizdo raišką, kas yra itin gerai.

Įprastai naudojant dvi kameras, vaizdo registratoriaus maksimali raiška sumažėja. Tačiau „70mai A800S 4K“ ji išlieka tame pačiame lygyje.

Šiuos vaizdo registratorius išbandę apžvalgininkai bei pirkėjai labai giria jų užtikrinamą vaizdo kokybę. Tiek dienos metu, tiek ir nakties. Prie to prisideda ir įdiegta 3D DNR (Dynamic Noise Reduction) technologija, kuri paryškina fiksuojamą vaizdą ir padaro jį detalesnį.

„70mai A800S 4K“ taip pat turi integruotą 500 mAh talpos bateriją, tačiau ji naudojama tik kaip pagalbinis energijos šaltinis išsaugoti filmuotiems vaizdo įrašams. Vaizdo registratorius, kaip ir absoliuti jų dauguma, turi būti prijungtas prie nuolatinio maitinimo šaltinio.

Šis vaizdo registratorius turi integruotą GPS modulį ir gali rodyti greitį, koordinates, važiuojamą atstumą ir kitą informaciją. Jos ganėtinai daug pateikiama 70mai programėlėje bei prisijungus kompiuteriu.

 

„70mai A800S 4K“ palaiko ir ADAS techninį sprendimą. Dėka jo vaizdo registratorius geba įvertinti priešais automobilį esančių objektų padėtį ir garsiniu signalu įspėja jei automobilis yra arti kitos transporto priemonės, pavojingai kertamos kelio linijos ir panašiai.

„70mai A800S 4K“ turi G-sensor bei nuolatos gali saugoti jūsų automobilį - palaiko „Parking“ režimą. Jei kas stuktelės į automobilį ar bandys į jį įsilaužti - vaizdo registratorius pradės automatiškai įrašinėti vaizdą ir tuo pačiu į programėlę išsiųs pranešimą su užfiksuotu vaizdu.

Čia svarbu pažymėti, kad norint pasinaudoti šia funkcija, reikia įsigyti „70mai A800S 4K“ vaizdo registratorių su papildomu priedu - „Hardware Kit“. Jį rasite šioje nuorodoje.

Taigi, šiuos „70mai“ kompanijos aukščiausios klasės vaizdo registratorius jau įsigijo daugiau kaip 4 100 pirkėjų, turime beveik 1 500 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. 

Turime daugybę pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų ir jie yra išskirtinai pozityvūs:

  • T***s: Super registratorius. Atėjo labai greitai. Pirkau pilną komplektą tik be SD kortelės - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • G***s: Užsakiau 12.05. Išsiuntė 12.08. Gavau 12.19. Siunta per DHL iš Lenkijos, tačiau atkeliavo iš Vokietijos. Visą kelią buvo galima stebėti. Supakuota prastai, popierinis vokas-pakuotė suplėšyta. Prekės nenukentėjo - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

O štai čia vaizdo registratoriaus apžvalga:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()