Už ypatingą kainą karščiausia elektrinių dantų šepetėlių naujiena iš AliExpress: maksimali galia, 27 valymo režimai, net 90 dienų tarnaujanti baterija ir stebėtinai puiki kaina. Dar geresnis ir už masiškai perkamą „Xiaomi Oclean X Pro“? („Xiaomi Oclean X Pro“ ir „SOUNESS SNK01“ palyginimas, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„SOUNESS SNK01“ - visiška elektrinių dantų šepetėlių naujiena. Ir nors juos spėjo įsigyti visai nedaug pirkėjų, tačiau patys pirmieji vertinimai yra patys aukščiausi. Ir matyti, kad už tokią kainą „SOUNESS SNK01“ siūlo net labai daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SOUNESS SNK01“ elektriniai dantų šepetėliai:

  • Aliexpress38,53 € (su kuponu);
  • Aliexpress38,53 € (su kuponu);
    • 58 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 2,74 € į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.

 

„Xiaomi Oclean X Pro“ elektriniai dantų šepetėliai:

  • Aliexpress39,27 €;
    • 64 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 4,59 € į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.
  • DHgate39,99 €;
    • kuponai - DH3SG8 ir MJSSWJBK​;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

 

„Xiaomi Oclean X Pro“ yra praėjusių metų hitas. Pažangiausias kompanijos elektrinis dantų šepetėlis ir perkamas masiškai. Vien Aliexpress jį yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų ir turime aukščiausius įvertinimus.

Ką sugeba „Xiaomi Oclean X Pro“, ką apie juos sako pirkėjai bei apžvalgininkai - atsiliepimus bei apžvalgas rasite čia.

O dabar pasirodė naujas dantų šepetėlis - „SOUNESS SNK01“. Pirmųjų pirkėjų vertinamas pačiu aukščiausiu 5 balų įvertinimu ir labai geros kainos. Ką gi jis sugeba ir kuo skiriasi nuo „Xiaomi Oclean X Pro“? Išsiaiškinkime.

Kainos atžvilgiu, tai šiuo metu šie šepetėliai kainuoja praktiškai vienodai. Įprastai „Xiaomi Oclean X Pro“ kaina siekia bent 50 eurų, tačiau laikas bėga ir dantų šepetėlis po truputi pinga.

Pakuočių skirtumų čia šiek tiek yra, kadangi už tą pačią kainą „SOUNESS SNK01“ gausime papildomų antgalių ir kelioninį dėklą. „Oclean X Pro“ atveju už juos reikės sumokėti keletą papildomų eurų.

Galios skirtumas čia visiškai minimalus. Štai „Oclean X Pro“ maksimaliai užtikrina 40 000 rpm/min rodiklį, o naujasis „SOUNESS SNK01“ - 39 840 rpm/min. Tad vibracijų dažnis yra lygiai toks pats.

 

Taip pat abu šepetėliai aprūpinti JAV Dupont kompanijos šereliais, kas yra aukščiausias lygis.

Valdymas ir režimai kiek skiriasi. „SOUNESS SNK01“ turi mechaninį mygtuką ir juo pasirenkami valymo režimai, o intensyvumo lygiai pasirenkami liečiant ant korpuso esančius jutiklinius mygtukus.

Taigi, čia turime 3 valymo režimus - standartinį, balinamąjį ir masažuojantį - bei 9 intensyvumo keitimo lygius. Tad iš esmės turime 27 valymo kombinacijas.

„Oclean X Pro“ atveju jau turime ne tik valdymo mygtuką, bet ir į prisilietimus reaguojantį spalvotą ekraną, kuriame renkamės iš 4 valymo režimų bei 32 intensyvumo lygių.

Tuo pačiu čia bus pateikiama ir dantų valymo statistika. O dar daugiau valymo režimų - daugiau kaip 100 - galima susikurti palaikomoje programėlėje. „SOUNESS SNK01“ programėlės nepalaiko.

Taigi „Oclean X Pro“ siūlo didesnį dantų valymo planų pasirinkimą bei programėlę su papildomomis funkcijomis ir išsamios valymo statistikos pateikimu.

Abu šepetėliai darbuojasi po 2 minutes, kas 30 sekundžių padaro trumpas pertraukas, kad žinotume, jog reikia keisti valymo pusę, taip pat yra pilnai atsparūs vandeniui ir atitinka IPX7 standartus.

 

Baterijos čia ženkliai skiriasi. Nors abiejų modelių šepetėliai įkraunami su pakuotėse esančiais belaidžiais įkrovikliais, tačiau skiriasi įkrovimo greičiai bei tarnavimo laikai.

Štai „Oclean X Pro“ įkrausime per 2 valandas ir baterijos užteks 30-40 dienų. Tuo tarpu „SOUNESS SNK01“ įkrausime per 4 valandas ir jei dantų šepetėlį naudosime 2 kartus per dieną - jo baterijos užteks net 90 dienų. Fantastiškas rezultatas.

„SOUNESS SNK01“ ar „Oclean X Pro“: kurį rinktis?

Galios rodikliai praktiškai identiški, o tai yra vienas svarbiausių aspektų, tad žiūrime į kitus momentus.

„Oclean X Pro“ palaiko daugiau valymo režimų pasirinkimų, nors ir „SOUNESS SNK01“ turi 27 valymų kombinacijas, ko absoliučiai daugumai tikrai pakaks.

Žinoma, „Oclean X Pro“ yra kiek dailesnio dizaino (skonio reikalas) turi informatyvų ekranėlį, papildomai palaiko programėlę ir joje pateikia dar daugiau valymo statistikos, leidžia susikurti individualų valymo planą. Daliai žmonių tai tikrai bus privalumai.

Iš kitos pusės, „SOUNESS SNK01“ užtikrina absoliučią daugumą valymo režimų pasirinkimų ir jo baterijos užteks dvigubai ilgiau nei „Xiaomi Oclean X Pro“ atveju. Net 90 dienų. O tai yra įspūdingas rezultatas. Ir ypač aktualus keliaujantiems žmonėms.

 

Tad jei nereikia programėlės, to ekranėlio, o svarbiausia valymo režimų pasirinkimas, galia ir puiki baterija - tada „SOUNESS SNK01“ tampa net labai puikiu pasirinkimu.

Kelios pirkėjų padarytos šepetėlio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„SOUNESS SNK01“ vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()