Net 4 kartus pigiau nei Lietuvoje lėtaeigė „Xiaomi“ sulčiaspaudė, su kuria galima pasigaminti ledų - „puiki, niekuo nenusileidžia ir toms, kurios kainuoja 300€“ (Video, „MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ atsiliepimai)  ()

Dar pigiau nei prieš PVM tvarkos pokyčius!

Paskutiniai vienetai!

Kuponai

Iš Lenkijos

3 100 užsakymų ir 4,8 balai

220V | 150W | 1000ml

Valdymo mygtukai | Reverse funkcija | 2 greičiai

Lėtas spaudimas - išaugomi mineralai ir vitaminai

Galima pasigaminti ledų

Labai perkamos ir puikiai vertinamos lietuvių


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ lėtaeigė sulčiaspaudė:

  • Aliexpress - su PVM 89 € (su kuponais);
    • 74 % nuolaida + parduotuvės kuponai: pritaikys automatiškai;
    • papildomai 8 % nuolaidos kuponas - LOVECODE1111;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šios sulčiaspaudės parduodamos už ypatingai gerą kainą. Dar prieš 2021-07-01 PVM mokėjimo tvarką (apie visus pasikeitimus AliExpress galite paskaityti čia) jos kainavo apie 90-95 eurus.

Dabar, net ir su šiuo AliExpress automatiškai skaičiuojamu PVM mokesčiu, dėka visų kuponų, jos kainuoja 89 €, o tai yra įspūdingai gera kaina. 

Štai Lietuvoje panašūs modeliai kainuoja net ir 400 eurų.

Ir „MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ atkeliavus į Lietuvą Jums jau nereikės rūpintis dėl deklaracijų ar kažkokių mokesčių. Viską sutvarkys AliExpress.

Verta pažymėti ir tai, kad šiuo metu ši lėtaeigė sulčiaspaudė parduodama su papildomais filtrais bei pridedamas ledų gamybos priedas. Tad tuo pačiu bus galima pasigaminti ir vaisinių ledų.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šios „Xiaomi“ lėtaeigės sulčiaspaudės išmatavimus bei pagrindines specifikacijas.

Įrenginys jungiamas į 220V elektros tinklą, yra 150W galios, kompaktiškų išmatavimų, tyliai darbuojasi.

Tuo pačiu čia valdymas yra labai paprastas - viskas atliekama su ant korpuso esančiu mygtuku. Turime ir reverse funkciją, tad net jei kas ir įstrigtų - sučiaspaudė atgalios iškels tą produktą.

O kodėl tokios lėtaeigės sulčiaspaudės yra geriau už tradicines?

Atsakymas yra gana paprastas. Tokios lėtaeigės sulčiaspaudės išspaudžia dar daugiau sulčių ir jos yra kur kas maistingesnės, su daugiau vitaminų, palyginus kokias sultis išspaudžia klasikinės sulčiaspaudės.

Sulčiaspaudė „MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ leidžia lėtai išspausti sultis nekaitinant vaisių ar daržovių. Lėta spaudimo procedūra užtikrina, kad sultys nepraranda vitaminų ir mineralų, o minkštimas ir sultys tiksliai atitiks jūsų skonį.

Plius, tuos filtrus galima keisti pagal savo poreikius ir jei mėgstate sultis su minkštimu - pavyzdžiui, apelsinų - taip galima pasigaminti būtent tokių sulčių. Bus išsaugomi visi mineralai ir turėsite aukščiausios kokybės namines sultis.

Tiek apžvalgininkas, tiek ir pirkėjai itin pabrėžia, kad „MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ sulčiaspaudės priežiūra yra labai paprasta ir visi filtrai itin patogiai ir greitai plaunami.

Peiliukai pagaminti iš nerūdijančio plieno. Galima pasigaminti tofu, vaisinių ledų, įvairaus tipo sulčių. Tuo pačiu įdiegta apsauga, dėl ko sulčiaspaudė pati nepradės veikti.

„MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ jau yra įsigiję  3 100 pirkėjų, turime 1 300 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Turime daug atsiliepimų ir iš Lietuvos pirkėjų, kurie puikiai vertina šią lėtaeigę sulčiaspaudę ir džiaugiasi greitu jos pristatymu bei puikiu veikimu:

  • AliExpress Shopper: Verta pirkti, kai tokia kaina, o spaudžia ne ką blogiau už tas, kurių kaina virš 300.
  • D***e: Spaudžia gerai ir dirba tyliai.
  • A***a: Puiki sulčiaspaudė! Atkeliavo itin greitai, vos per 6 dienas. Dirba labai tyliai ir lengvai susidoroja su morkomis, burokėliais bei obuoliais. Lengvas ir greitas plovimas. Esu labai patenkinta ir visiems rekomenduoju. Geriausia sulčiaspaudė! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„MIUI 2020PRO(JE-B03B)“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai ()