Iš Lenkijos išparduodami specializuoti „Xiaomi“ šviestuvai PC ekranams: metalinis korpusas, Ra95, išskirtinis valdymo pultelis, reguliuojamas ryškumas bei spalvų temperatūra ir puikūs pirkėjų bei apžvalgininkų įvertinimai („Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“, iš Lenkijos ir Vokietijos, ribotas kiekis, Video)  ()

„Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“ - net labai šaunus ir itin geros kainos prie kompiuterių ekranų pritvirtinamas šviestuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“ (modelis MJGJD01YL):

  • Aliexpress38,71 €;
  • Aliexpress38,71 €;
    • 25 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Vokietijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • labai ribotas kiekis.

„Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“ yra prie kompiuterių ekranų pritvirtinamas šviestuvas ir šiuo metu parduodamas už labai gerą kainą.

Jį pirkėjai vertina pačiu aukščiausiu balu ir teigia, kad tai yra itin kokybiškai pagamintas ir labai funkcionalus šviestuvas.

Šviestuvas yra metalinio korpuso (23 x 448 mm dydžio), su silikonu dengtu laikikliu, kuris pritvirtinamas prie pačio monitoriaus. O šviestuvas prie laikiklio pritvirtinamas integruotais magnetais, tad jį patogu greitai nuimti bei vėl uždėti.

 

Svarbu ir tai, kad patį šviestuvą galima pakreipti norimu kampu: labiau apšviesti klaviatūrą, stalą ar patį ekraną.

Pats šviestuvas maitinamas per C-tipo USB jungtį, tad jį galima su pakuotėje esančiu laidu prijungti prie pačio monitoriaus ar bet kokio kito USB jungtį turinčio maitinimo šaltinio (5V/1A).

Įdomu yra ir tai, kad šviestuvas turi štai tokį nuotolinį valdymo pultelį (žiūrėti nuotrauką žemiau).

Labai neįprasto ir modernaus dizaino pultelis (maitinamas 2 AAA tipo baterijomis), kuris leis pilnai valdyti šį šviestuvą: įjungti/išjungti, keisti švietimo režimus, didinti/mažinti švietimo ryškumą bei spalvų temperatūrą (2700-6500K). Šaunus dalykas.

Pirkėjai taip pat teigia, kad „Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“ šviestuvas skleidžia labai malonią akims šviesą, jokio mirgėjimo, šviesos srautas tolygus ir iš tikrųjų atitinka Ra95 rodiklį.

 

Pastarasis leidžia suprasti, kad šio šviestuvo apšviesti objektai išlieka natūralių spalvų, o tai taip pat yra labai svarbu.

„Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“ yra modernaus dizaino, labai funkcionalus ir geros kainos 5W galios šviestuvas, praversiantis daug dirbantiems prie kompiuterių ekranų.

„Xiaomi Mijia Computer Monitor Light Bar“ apžvalgos, kurių autoriai vieningai šiuos šviestuvus vertina puikiai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()