O čia tai daiktas! Kirvis, pjūklas, peilis, kastuvas ir dar daugiau viename - net galima įžiebti ugnį. Išbandėme karščiausią „Xiaomi“ ekosistemos naujieną ir jei mėgstate keliauti - Jums jo reikia („NexTool Folding Shovel Camping Axe 7 in 1 Survival Multitool“ apžvalga, FOTO, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-05-28 14:16
neseniai youtube išmetė būtent šito (originalo) review`ą. Rezultate - daiktas veikia, bet kaina neprotinga ir labai nepatogus realiam naudojimui. Pasak apžvalgininko panašu, kad buvo sukurtas kirvio rankose nelaikusio žmogaus. (kirvis bjauriai perduoda vibracijas, peilio rankena nenaudotina ir t.t.)
AAA000 2021-05-28 14:41
visiskas sudas... sakykim reikia atpjaut, o tada apkapot pasmailint kuolus, ir juos ikalt. ir ju reikia daug. sakykim simto-200 tai tu vietoj keliu valandu su atskiru pjuklu ir normaliu kirviu vaiksciojimo miske ir kuolu darymo/sukalimo - sita darysi kokia savaite laiko. nes 6 paras reikes persidedinet is kirvio i pjukla, ir plaktuka; ir atgal... palapine ikalinesi 5 valandas vietoj vienos su sita nesamone... ten gerai nebent tas magnio piestukas - bet jis juk atskiras... ir siaip jie gana nepatogus budas pakurt kazka... irankis durniams... uz tokia suma tu gali nusipirkt atskirus puikius irankius ir dar ant alaus liktu... net ideja ikist i kota durna - kapojant barskes ten viskas. isdribs netycia ir pamesi... geriau kaburoje atskirai pritvirtint kirvuka ir peili - daba nesiojiesi kazkokius papildomo svorio islankstymo mechanizmus ir nepatogu-luztanti iranki, kur peiliu/pjuklu negali greit net pasinaudot... net atskirai kirvis-plaktukas (buna tokie vientiso metalo) yra jau labai nepatogus kaip irankis...
conjurer 2021-05-28 15:20
Toje peilio nuotraukoje, kur matosi milimetriniai tarpai tarp dalių, atrodo kad tos plastiko plokštės baigia atsiklijuoti.
ElniaRagis 2021-05-28 16:33
man rodos, apie šitą eina kalba https://www.youtube.com/watch?v=A7h_62POLEQ