„Garso lygis toks, kad gali plyšti būgneliai“: išbandė naujausias „Xiaomi“ ekosistemos belaides ausines ir liko nustebęs - „topinės ausinės, bet skirtos tikrai ne kiekvienam“ („FIIL T1 Lite“ TWS ausinių apžvalga, pirkėjų atsiliepimai, iš Čekijos, Video)  ()

„FIIL T1 Lite“ - naujausios „Xiaomi“ ekosistemos belaidės ausinės. Puiki pagaminimo kokybė, naujausias Bluetooth 5.2, net iki 32 val. atlaikanti baterija, IPX7 lygio atsparumas vandeniui ir žvėriško lygio garsas. Pažiūrėkime, ką apie naujieną sako labai šimtus ausinių išbandęs apžvalgininkas ir, kodėl šios ausinės skirtos tikrai ne visiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FIIL T1 Lite“ TWS ausinės:

„FIIL T1 Lite“ yra visiškai naujai rinkoje pasirodžiusios belaidės ausinės. Labai geros kainos ir naujų techninių sprendimų ausinės.

Štai pakuotėje rasime kelių dydžių ausinių pagalvėles ir C-tipo USB įkrovimo laidą, skirtą įkrauti šių ausinių stilingame dėkliuke esančiai (~400mAh, 3.7V) baterijai.

Pilnai dėkliuko baterija įkraunama vos per 1,5 val., o vienu įkrovimu muzikos galėsime klausytis net iki 7 val. Su dėkliuko baterija turėsime 32 val., kas yra puiku.

Šaunu ir tai, kad ausinės palaiko greitąjį įkrovimą, tad vos 5 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis 1 val.

Verta pažymėti ir tai, kad ausinės atitinka IPX7 standartą, tad yra visiškai atsparios vandeniui. Įspūdingo lygio atsparumas, ypatingai tokioje kainų kategorijoje, kaip ir tai, kad čia turime naujausią Bluetooth 5.2 techninį sprendimą, o tai užtikrina dar stipresnį ryšį, greitesnį bei stabilesnį duomenų perdavimą ir tuo pačiu mažesnes energijos sąnaudas.

Ką gi apie „FIIL T1 Lite“ sako apžvalgininkas bei pirkėjai?

Štai čia yra labai gera „FIIL T1 Lite“ belaidžių ausinių apžvalga, kurios autorius yra išbandęs daugiau nei kelis šimtus pačių įvairiausių TWS ausinių. Ir štai koks jo apibendrinantis atsiliepimas.

„Kompaktiškos, beprotiškas garso lygis, puikus pasyvus aplinkos triukšmo slopinimas, su stipriais žemais tonais, įprastu bei kokybišku dėklu, naujausiu Bluetooth 5.2, IPX7 standartu, gerai veikiančiais mikrofonais, aiškia programėle ir ultra brutalia išvaizda. Greitas baterijų įkrovimas ir normali kaina. Tai jau šeštas šios kompanijos modelis, kurį išbandau. Ir jie negamina prastų ausinių, nors... šįkart aš jų negaliu rekomenduoti.

Kodėl? Nes nežmoniškai didelis garso rezervas. Oficialiai turime 123dB. Ausys nuo garso plyšta, tad nors visais aspektais ausinės labai geros, bet tas milžiniškas garso lygis yra pavojingas klausai“, - tvirtina apžvalgininkas.

Visgi, čia reikėtų į situaciją pažiūrėti blaiviai, ką daro ir daugybė apžvalgininko sekėjų, kurie puikiai sudėlioja akcentus apie šias ausines:

  • Kai yra garso lygio rezervas, tai čia privalumas, o ne trūkumas. Taip netgi dar geriau. Pavyzdžiui, dažnai vairuodamas automobilį klausausi Youtube ir ten dėl neaiškių priežasčių būna tokių vaizdo-garso įrašų, kad to garso elementariai trūksta ir įprastos TWS ausinės tiesiog neišveža. Tad šitose ausinėse galiu padidinti garso lygį ir viską puikiai girdžiu. O jei garso per daug, tai juk galima elementariai jį sumažinti. Nematau aš čia problemos.
  • O tai kam muzikos klausytis prie 100 %? Užtenka ir 50 %. Jau geriau, kad yra rezervas nei garso trūkumas. Jei per daug visada gali sumažinti, o štai jei garso nėra, tai daryk ką nori, bet nepridėsi. Pasyvus aplinkos triukšmas dirba stebėtinai puikiai. Geras garso balansas, normalūs žemi tonai ir bendrai kokybė puiki.
  • Ausinės ugnis. Klausausi muzikos prie 40-60 % garso lygio ir baterijų užtenka 7 valandoms. Žiauriai kietos ausinės.
  • Už tokią kainą puikūs mikrofonai, esu labai patenkintas. 90 % ausinių iki 30 € turi ypatingai prastus mikrofonus, tiesiog už tokią kainą neina padaryti gero garso + gero mikrofono. Tad čia net labai geras variantas. Ir kas tikrai keista, labai mažas garso vėlavimas, kas šioje kainų grupėje irgi didelė retenybė. Labai geros ausinės, o jei kam garso per daug, tai susimažinkite ir problema išspręsta!

Tad įvertinus mikrofoną, garso vėlavimą, garso rezervą bei kokybę, pasyvų aplinkos triukšmo slopinimo veikimą bei baterijų tarnavimo laiką ir įkrovimą - už tokią kainą topinės ausinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()