O čia tai išpardavimas - su vienu kuponu visoms prekėms kainos nurėžiamos per pusę: vandeniui ir smūgiams atsparūs dviračių laikikliai telefonams, Lenovo sportinio tipo ausinės ir belaidės PC pelės, išskirtinis Xiaomi Bebird R1 endoskopas bei drabužių ir batų džiovintuvas (kuponas, Video)  ()

Internetinė parduotuvė Wiibuying.com skelbia apie naujausią išpardavimą ir dabar prekės yra išparduodamos už stebėtinai žemas kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Wiibuying.com skuba pranešti, kad pas juos prasidėjo išskirtinis išpardavimas ir absoliučią daugumą prekių išparduoda su per pusę mažesnėmis kainomis, nei įprastai.

Tereikia prieš patvirtinant užsakymą įvesti QUZJE2S3 kupono kodą.

Labai svarbu yra tai, kad šis kuponas tinka visoms prekėms, tad jokios gausos skirtingų kuponų bei maišaties. Kad ir kokią prekę pasirinksite, naudokite tą patį kuponą - QUZJE2S3.

Visą informaciją apie Wiibuying.com išpardavimą ir plačią prekių pasiūlą rasite čia.

O dabar pasižiūrėkime į keletą įdomesnių ir tikrai dėmesio vertų pasiūlymų. Kainos čia jau pateikiamos panaudojus QUZJE2S3 kuponą.

Vandeniui ir smūgiams atsparus dviračių laikiklis telefonams

  • Wiibuying - 13,30 €;
    • į Lietuvą pristatys per 12-30 d.d.

​Labai geros kainos, tvirtai pagamintas, universalus telefonų laikiklis. Tinka įvairaus dydžio telefonams (4-7 colių dydžio).

Teliks į šį dėklą įdėti telefoną ir pastarasis bus pilnai apsaugotas nuo vandens bei smūgių.

Ir toliau galėsite atlikti komandas telefono ekrane. Jis reaguos į duodamas komandas, bus patogu naršyti po žemėlapį, fotografuoti, filmuoti, veiks ir Face ID funkcija. Viskas, ko gali prireikti važiuojant dviračiu.

 

Telefoną galima bus pasukti 360 laipsnių kampu, reguliuojamas laikiklio pritvirtinimas prie vairo. Naudingas įrenginys dviratininkams.

Lenovo XE05/XE05 Pro sportinio tipo ausinės

  • Wiibuying - 8,31 €;
    • į Lietuvą pristatys per 12-30 d.d.

Pasiūloje galima rinktis iš kelių spalvų modelių bei Lenovo XE05 arba XE05 Pro modelį.

Pastarasis skiriasi tuo, kad visi valdymo mygtukai ir mikrofonas jau yra perkelti nuo ausinių korpuso ant dešinės ausinės laido. Tad čia jau belieka nuspręsti, kas patogiau.

Ausinėse įdiegtas Bluetooth 5.0 techninis sprendimas, tad ausinės greitai poruojamos su telefonais.

Jos taip pat yra atsparios vandeniui bei prakaitui (IPX5), kas sportuojantiems yra labai aktualu.

Ausinės turi 10mm diafragmas, kurios užtikrins gerą garso kokybę, stipriau išreikštus žemus tonus. 

Yra visi reikalingi valdymo mygtukai. Pačiose ausinės yra magnetai, tad ausinės viena su kita sukimba ir taip išlieka tvarkingai vienoje vietoje.

O integruota bei įkraunama baterija leis muzika mėgautis bent 5 valandas, ko mažų mažiausiai užteks 2-3 treniruotėms.

Lenovo M202 Mini belaidė PC pelė

  • Wiibuying - 8,31 €;
    • į Lietuvą pristatys per 12-30 d.d.

 

Keturių valdymo mygtukų, paprasto ir ergonomiško dizaino belaidė pelė.

Teliks įdėti 1 AA tipo bateriją, su PC suporuoti 2.4GHz ryšiu ir jau galėsite pilnai naudotis šia PC pele.

Pelė dirba su Win 2000/XP/8/10 operacinėmis sistemomis. Su Win95/98 gali prireikti papildomai įsidiegti tvarkykles.

Beje, šioje pelėje galima keisti ir DPI nustatymus: 800-1200-1600. Labai naudinga, pritaikant pelę dirbant skirtingus darbus ir žaidžiant žaidimus, kur reikia maksimalaus reagavimo laiko.

Bebird R1 300W ausų endoskopas

  • Wiibuying - 15,79 €;
    • į Lietuvą pristatys per 12-30 d.d.

Tiek „Xiaomi“, tiek ir jos ekosistemai priklausančios kompanijos mus nuolat nustebina naujais įrenginiais. Ir čia turime išmanų ausų priežiūros endoskopą.

„Bebird R1“ yra labai geros kainos ir funkcionalumo ausų endoskopas. Ir jis netgi WiFi ryšiu jungiamas prie išmanaus telefono, kas ženkliai palengvina galimybes matyti, kas gi dedasi ausų landose, pamatyti problemines  vietas, jas nufilmuoti ar nufotografuoti ir imtis atitinkamų sprendimų. 

 

Taip galima tiesiog šeimos gydytojui nusiųsti užfiksuotus vaizdus ir taip nuotoliniu būdu gauti kokybišką sveikatos būklės įvertinimą bei patarimų, kaip spręsti iškilusias bėdas.

Taip pat svarbu, kad šis „Bebird R1“ ausų endoskopas turi aukštos klasės (300W) lęšius (viso ne 13 vnt.); CMOS jutiklį, kuris užtikrina švarų ir ryškų vaizdą, apžvalgos kampas siekia 55 laipsnius, sugeba priartinti vaizdą 20 kartų.

Prie 3MP kameros pridėkime ir tai, kad turim 3 ašių giroskopą, kas užtikrina, jog vartant šį įrenginį vaizdas išlieka stabilus, ryškus ir telefono ekrane automatiškai apverčiamas taip, kad būtų patogu žiūrėti.

„Bebird R1“ ausų endoskopas turi ir 6 LED'us, dėl to apšvies tyrinėjamas vietas. Ir šį prietaisą galima naudoti ne tik ausų priežiūrai - susikaupusių nešvarumų pašalinimui (FDA patvirtinti ir keičiami antgaliai) ar probleminių vietų identifikavimui, užfiksavimui - bet ir nosies bei burnos apžiūrai. Prietaisą galima naudoti ir naminių gyvūnų apžiūrai.

„Bebird R1“ endoskopas yra atsparus vandeniui - atitinka IP67 standartą, tad jį galima ir netgi po procedūrų būtina švariai nuplauti.

„Bebird R1“ endoskope įdiegta ir daugybė papildomų techninių sprendimų, kaip apsauga nuo vaikų, apsauga nuo perkaitimo, automatinis išsijungimas ir kt.

 

Įrenginys turi įkraunamą 250 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 30 dienų - jei prietaisas bus naudojamas kasdien po 10 minučių. Jei naudosite rečiau, baterijos tarnavimo laikas bus dar ilgesnis. Pati baterija įkraunama per 1 val.

Portabilus drabužių ir avalynės elektrinis džiovintuvas

  • Wiibuying - 19,12 €;
    • į Lietuvą pristatys per 12-30 d.d.

Labai įdomus daiktas. Atrodo, kaip įprasta pakaba, tik ant jos pakabinus drabužį, jis tuo pačiu ir išdžiovinamas.

O jei prie šio įrenginio dar papildomai prijungiami pakuotėje atkeliausiantys priedai, tai jis tampa batų džiovintuvu.

Šis įrenginys yra maždaug 24.4 x21.5 x 9.5 cm dydžio, sveria 480 gramus bei yra 150W galios. Pagamintas iš karščiui bei ugniai atsparaus ABS plastiko mišinio. Įdomus ir praktiškas įrenginys už labai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()