Rekordinis atpigimas, kurio negalima praleisti: beveik 2 kartus pigiau išskirtinai populiarios ir puikiai pirkėjų vertinamos „Xiaomi“ ekosistemos TWS ausinės - „po 2 mėn. galiu pasakyti, kad garso kokybė aukščiausio lygio, o baterija išvis žvėriška. Už jas nepagailėčiau ir 35€“ („Haylou GT1 Pro“ atsiliepimai, iš Belgijos, Video, papildymas 2021-06-09)  (2)

„Haylou GT1 Pro“ - vienos populiariausių kompanijos belaidžių ausinių dabar parduodamos praktiškai 2 kartus pigiau nei įprastai. Jos pasižymi puikia garso kokybe, naujausiais techniniais sprendimais, itin talpia baterija ir aukščiausiais pirkėjų įvertinimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Haylou GT1 Pro“ TWS ausinės:

  • Aliexpress19,99 €; 16,87 € (papildymas 2021-06-09);
    • 24 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio;
    • 2,66 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„Haylou“ yra viena iš „Xiaomi“ ekosistemos kompanijų ir daugiausiai besispecializuojanti garso įrangos segmente.

Jos pagamintos ausinės pasižymi puikiomis specifikacijomis bei labai patrauklia kaina. Įprastai nesiekiančia ir 30 eurų. Ir dabar „Haylou GT1 Pro“ galima įsigyti už puikią kainą.

„Haylou GT1 Pro“ yra ypatingai populiarios kompanijos TWS ausinės: 4 500 užsakymų, 2 680 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje.

Verta atkreipti dėmesį, kad šiuo metu tai yra viena žemiausių šių puikių belaidžių ausinių kainų. Įprastai jos ir su nuolaidomis kainuoja bent 9-12 eurų brangiau, tad jei ieškote kokybiškų belaidžių TWS ausinių - dabar yra puiki proga jas įsigyti.

„Haylou GT1 Pro“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę. Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

 

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame ir yra įkraunamos.

O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 800 mAh baterijos energijos užteks net 26 valandoms. Vienu ausinių įkrovimu muzikos galėsime klausytis 4 valandas, o jas su dėkliuke esančia baterija įkrauti net 5,5 kartus. Iš tiesų puikūs rezultatai.

Smagu ir tai, kad ausinių dėkliuke yra šviesos indikatoriai, kurie ir parodo kiek energijos yra likę pačioje dėkliuko baterijoje. Ši informacija leis lengviau suprasti kiek dar turime energijos ir ar jau metas įkrauti dėkliuko bateriją.

„Haylou GT1 Pro“ ausinės taip pat palaiko keletą skirtingų balso asistentų, tad ausines galima valdyti ne tik su  ant jų korpusų esančiais ir į prisilietimus reaguojančiais mygtukais, bet ir duodant balso komandas.

„Haylou GT1 Pro“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, tai „Haylou GT1 Pro“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 Pro“ ausinėse yra įdiegta DSP technologija, kuri slopina aplinkos triukšmą bei pageriną ausinių garso kokybę, tad pokalbių metu pašnekovas mus puikiai girdės.

 

Šios pigios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei bei prakaitui (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui. „Haylou GT1 Pro“ yra šaunios belaidės ausinės.

Ką apie „Haylou GT1 Pro“ sako pirkėjai?

Kaip ir minėjome, tai yra vienos populiariausių kompanijos TWS ausinių ir turime tūkstančius pirkimų, daugybę atsiliepimų ir itin aukštą įvertinimą.

Turime daug pirkimų iš Lietuvos ir absoliuti tautiečių dauguma šioms TWS ausinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad tai yra geriausias kainos bei kokybės variantas - „garso kokybė aukščiausio lygio“:

  • N***a: Už tokią kainą garso kokybė yra puiki - 1 foto.
  • P***j: Geros ausinės. Tokios kainos ausinėms labai geras garso balansas ir bendra garso kokybė. Rekomenduoju.
  • G***s: Ačiū, greitas pristatymas, puikios ausinės kaip už tokią kainą, gerai skamba. Aš patenkintas.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra itin patenkinti „Haylou GT1 Pro“ belaidėmis ausinėmis ir štai ką jie sako:

  • A***n: Labai rekomenduoju. Puikios ausinės. Itin ilgai tarnaujanti baterija, gera pagaminimo kokybė ir garso kokybė dar geresnė nei tokios pat kainos laidinių JBL ausinių. Stebėtina.
  • M***a: Puikus produktas. Jas naudoju jau du mėnesius, praktiškai kasdien ir šios ausinės man labai patinka. Baterija tarnauja dar ilgiau nei teigia gamintojas. Vienu įkrovimu ausinės man išdirba 6-7 valandas, kas yra puiku. Garso kokybė puiki, labai nustebino, kad tokiose ausinėse yra tiek daug žemų tonų. Su skambučiais telefonu viskas veikia be jokių problemų. Mokėjau 25 eurus, bet čia ir kokių 35 eurų nepagailėčiau. Puikios ausinės. Labai rekomenduoju.
  • M***n: Po 2 savaičių ausinių naudojimo galiu pasakyti štai ką. Greitas pristatymas, daili pakuotė, išvaizdžios ausinės. Yra skirtingos pagalvėlės ir reikia pasirinkti tinkamo dydžio. Iš pradžių buvau pasirinkęs per dideles, tai arba ausinės iškrisdavo iš ausų, arba jas pradėdavo skaudėti. Uždėjau mažesnes pagalvėles ir dabar viskas gerai. Valdymas patogus, į komandas reaguoja gerai. Reikia tik kiek priprasti, bet čia jau ne ausinių klausimas, o pačio jų naudotojo. Baterijos laiko labai ilgai. Muzikos klausausi itin daug, tai man dėkliuko ir ausinių baterijų užtenka 4-5 dienoms. Garso kokybė itin gera. Daug žemų tonų, geras balansas. Už tokią kainą tikėjausi, kad bus kur kas prasčiau. Mikrofonai geri. Bendrai, esu patenkintas. Geros ausinės - 1 foto.
  • S***v: Užsakytos ausinės atkeliavo per 11 dienų. Jau iškart pilnai įkrautos. Garso kokybė puiki, tik štai ausinių pagalvėlės man nepatiko. Iškart perdėjau nuo kitų turimų ausinių. Ausinių baterijų rezultatai puikūs. Vienu įkrovimu ir esant 100 proc. garso lygiui, ausinės dirba 3:53 val. Esant komfortiškam 65 % garso lygiui, ausinių baterijų užtenka 4:50-5:00 val. Dėkliuko baterijos įkrauti ausinėms užtenka net 7 kartus, o aštuntą kartą dar įkrauna iki 80 %. Pats dėkliukas (be įdėtų ausinių) nuo 0 iki 100 % įkraunamas per 2:42 val. (žiūrėti nuotrauką čia). Man ausinių ir dėkliuko baterijų energijos užtenka net 15 dienų. Puikūs rezultatai.

 

 

Kelios pirkėjų padarytos „Haylou GT1 Pro“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„Haylou GT1 Pro“ ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (2)