Už mažiausią kainą smūginis gręžtuvas/suktuvas! „Superinis - kasdieniam naudojimui per akis“: milžiniška baterija, bešepetėlinis variklis ir pažiūrėkite, kaip jis tvarkosi su automobilio ratų varžtais (Video, „Drillpro G50798“ atsiliepimai)  (5)

Rekordinis atpigimas!

AliExpress SuperDeals pasiūlymas

Kuponai

Labai perkamas lietuvių

Iš Čekijos

18V | 4200rpm | 0 - 3800ipm | 520N.M.

Laipsniškas greičio keitimas | gręžimas/įsukimas/išsukimas

15 000 mAh | LED pašvietimas

Superinis. Automobilio ratus atsuka laisvai ir pristatymas rekordiškai greitas

Įrankis labai geros pagaminimo kokybės. Galite pirkti drąsiai, nesigailėsite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Drillpro G50798“ smūginis gręžtuvas/suktuvas:

 

„Meterk“ prailgintų chromo-vanadžio lydynio smūginių galvučių 20 vnt. komplektas, visos galvučių pozicijos, iki 22 dydžio galvutė:

 

„WALFRONT“ prailgintų chromo-vanadžio lydynio smūginių galvučių 16 vnt. komplektas, yra net 32 dydžio galvutė - labai retas dalykas komplektuose:

„Drillpro G50798“ vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį, kad pakuotėje yra pats 18V gręžtuvas/suktuvas su 2 baterijomis ir joms įkrauti skirtas įkroviklis, bei naudojimosi instrukcija.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Drillpro G50798“ įrankiu ir jo pagaminimo kokybe.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad čia turime puikios kokybės įrankį, kuriame reikiamos detalės pagamintos iš metalo, o pats elektros variklis yra bešepetėlinis.

Tai yra puiku ir tokioje kainų kategorijoje tai vis dar nėra taip dažna, kaip norėtųsi. 

Bešepetėlinis variklis leidžia tikėtis, kad „Drillpro G50798“ dirbs dar sklandžiau, nei daugelis jo konkurentų, ir tą darys kur kas ilgiau, nei tie įrankiai, kurie turi šepetėlinius variklius.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „Drillpro G50798“ yra ganėtinai priimtino svorio - su baterija sveria 2,4 kg.

Beje, baterija čia yra 388VF tipo, 15 000 mAh talpos. Puiku tai, kad pakuotėje iškart turime dvi baterijas, tad darbuotis galėsime dar ilgiau.

Pirkėjai pabrėžia ir patogų „Drillpro G50798“ laikymą, tinkamos vietose įrengtus mygtukus/jungiklius, indikatorius. Yra ir LED pašvietimas, kas pravers dirbant tamsesnėse vietose.

„Drillpro G50798“ palaiko gręžimą/įsukimą ir išsukimą (reversą). Maksimaliai apsukos siekia iki 4200rpm.; smūgio dažnis: 0 - 3800ipm; maksimalus sukimo momentas - 520N.M. Palaikomas laipsniškas greičio keitimas.

Apibendrinus, net labai rimtas įrankis. Žinoma, jis neatstos profesionalių įrankių ir jei dirbate labai daug, tai jau reikės profesionalaus prietaiso.

Tačiau už tokią kainą „Drillpro G50798“ yra tikrai puikių savybių prietaisas, pagelbėsiantys darbuojantis namuose.

Kai pirmą kartą skelbėme šį tekstą, o tai buvo prieš 4,5 mėn., „Drillpro G50798“ tąkart buvo įsigiję beveik 1 600 pirkėjų, virš 760 atsiliepimų bei turėjome aukštą 4,7 balų įvertinimą.

Dabar turime 2 700 užsakymų, 1 290 atsiliepimų ir tą patį 4,7 balų įvertinimą. Taip pat turime daugybę pozityvių pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų:

  • J***S: Rekomenduoju. Superinis. Automobilio ratus atsuka laisvai. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • L***n: Esu labai patenkinta įrankiu. Teko bendrauti su pardavėju, tai jis yra puikus. Greitai ir profesionaliai išsprendė visus mano klausimus. Pats įrankis labai geros pagaminimo kokybės. Galite pirkti drąsiai, nesigailėsite.
  • I***j: Į Lietuvą pristatė vos per 5 dienas!!!! Rekordinis greitis, taip greitai iš Aliexpress man dar nieko nėra atsiuntę. Daiktas vertas dėmesio. Ne profesionalus, bet kasdieniam įprastam naudojimui per akis.

O čia praktinis „Drillpro G50798“ panaudojimas - atsuka bei vėl prisuka automobilio rato varžtus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (5)